Как да отслабваме здравословно: Перфектна фигура с помощта на природата

1
126
Добави коментар
clashbade
clashbade

Share

Tweet

Pin

Колкото по–строги стават изискванията за съвременния силует на хората (по-специално този на дамите), толкова повече от тях се подлагат на опасни и рисковани помощни средства, за да се впишат в масовия стереотип. Съразмерната и красива фигура определено си заслужава положените усилия, но не и когато последните са за сметка на здравето. И както често пъти се убеждаваме, в природната аптека има лек за всичко. Тук е мястото да отдадем заслуженото внимание на билкови продукти за отслабване.

Мощните билки

Химията не прощава. Ако едно лекарство ви води успешно към целта, бъдете сигурни, че по всяка вероятност то носи и своите негативни, странични ефекти върху друг орган в тялото. Дайте си малко време за размисъл и трансформирайте живота си. Не правете спорадични и малки крачки към заветната цел, а внесете поголовна промяна, която ще смае всички около вас, а може би и самите вас.

Изберете природосъобразен начин на живот. Направете промяната своето ново мото и не го прилагайте само до загубата на последните няколко килограми. Убедете се сами, че хубавата храна, безценните билкови смеси, движението и позитивната нагласа са всичко онова, което ви е липсвало. Направете ги част от своето ежедневие, сега и завинаги.

Това не означава да се откажете от всичко, което сте обичали, но го консумирайте рядко и умерено. Изграждайте си алтернативи, които ще ви носят дълготрайни ползи и същевременно няма да ви позволят да усетите липсата на навици или храни, без които сте смятали, че не можете.

Когато започнете уверено и непрестанно да сваляте излишните грамове, ще забележите и много други промени, дължащи се на новите ви привички. Красивата коса, нежната кожа, повишеният тонус, избистреният ум и много други ще ви подействат като допинг. Колкото повече постигате, толкова повече ще се пристрастявате, но за щастие тази зависимост носи само положителни въздействия върху вашето тяло и организъм.

Полезното, като желана рутина

Ако в началото на промяната започнете да придобивате нови навици по задължение, неусетно те ще се превърнат във ваша втора природа, от която няма да искате да се откажете. Помнете, че вашият организъм е сложна и крехка система, където всичко работи в унисон с останалото.

Допълнителните сантиметри в талията не развалят само ефекта от дрехите. Те имат и много други последици. Върху кръвното налягане, енергията, имунитета, състоянието на кожата, сърдечния ритъм, издръжливостта и т.н. Именно по тази причина, въздействайки срещу една последица неизменно подобрявате и други, които ви пречат да водите наистина пълноценен живот.

Дори и да не ви се налага да отслабвате, повишеният тонус, тренираното тяло, високият имунитет и дори настроението могат да бъдат повлияни от една вкусна чаша чай.