Холивуд, Магия и Магьосничество: Друидизъм

1
144
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Холивуд и магията имат исторически брак, но какво е Холивуд? Холивуд е използван от магическия практикуващ „Друид“ като пръчка за фокусиране на мощни желания.

Тази историческа справка за друидизма е широка и обширна с дълбоки корени в нашата култура. Какво означава това? Това означава, че голяма част от традиционните ни обичаи идват от езичеството и ние се примиряваме с него, сякаш няма значение, че е част от магьосничеството.И все така…………. Холивуд е изграден върху култура, чиято основа е изградена предимно върху магия и магьосничество. Мики Маус дори държи в ръката си пръчка и пръска вълшебни звезди точно преди всеки филм на Дисни.

И така, какво могат да кажат някои, защо това изобщо има значение? Има значение, защото човешката раса е била под заклинанието им от векове. Защо вярвате на това, на което вярвате? Вие ли сте от хората, които просто се примиряват с тълпата, без да знаят какво правят? Много от нас за съжаление са попаднали в свят, основан на потреблението. Консумирайте … консумирайте … консумирайте … .. нищо никога не е достатъчно.

 

Думите всъщност са силни мощни заклинания, които си правим един върху друг и докато си затваряме очите за това. Само поради тази причина … .избирайте думите си разумно! Ако живеете в район, където християнството е широко разпространено, тогава сте застанали в кръг, хванати за ръце и се молите с другите. Нещо в това  ви кара да се чувствате неудобно, но ние продължаваме заедно да го правим, без да знаем историческата му логистика. Този ритуал е с езически корени, да, вкоренен в магьоснически хора.

Коледното дърво е стартирано и в друидизма. Друидите са били поклонници на дърветата и според легендата, когато мисионерите са нарязвали огромен свят дъб, от гниенето му е изниквало малко парче бор. Това беше известно като първото коледно дърво.

 

Вещиците са стражите на магията на дърветата. Тъй като дърветата дават толкова много живот и доставят инструменти като магически пръчки, магията на пръчката поставя силата на дървото директно в двете ръце на практикуващия. Това дава възможност на практикуващия магия или вещица да направи магия с фокус и желание. В Холивуд магическото заклинание е направено и поддържа живота и до днес.

Холитовото дърво е било използвано от друидите, които са били известни като свещеници, а също и магьосници. Персонажът на Мерлин в легендата за крал Артур беше друидски магьосник и той използваше пръчка, изработена от дърво от холи.

Холивудските филми са форми на магьосничество, използващо психология, подсъзнателни послания и проявление чрез това, което се нарича „по-малка магия“ и омагьосване. Днес много актьори в Холивуд практикуват магьосничество и кабала. Kabalalah Center International се намира в Лос Анджелис, Калифорния и в него членуват много актьори и артисти, включително Мадона, Деми Мур, Британи Спиърс, Аштън Къчър, Роузи О’Донъл и Мик Джагър. Повечето от тях могат да се видят на снимки, носещи гривната „червена струна“, която представлява червения сефирот Gevurah на дървото Кабала, което символизира огън, гняв и преценка и всичко това е свързано с Марс въпреки прикриването. Марс е известен като „богът на войната“ в римската митология и култът към червената струна кабала тайно насърчава война и холокост.

Mark Breakspear е холивудски дизайнер на специални ефекти и произхожда от английското семейство Breakspear, което е създало единствения в историята английски папа папа Адриан IV от Николай Breakspear, който също е завладял Ирландия за Рим. Името Break-spear се превежда на Rotti-Lance на италиански за семейство Lancellotti. Lancellotti или Breakspear е мястото, откъдето идва Lancelot в легендата за крал Артур. Семейство Ланчелоти притежава дворец в Италия с лабиринт от жив плет и часовникова кула. Тези символи се използват в холивудския филм „Алиса в страната на чудесата“, а лабиринти или лабиринти са предназначени да объркат или омагьосат ума.

 

Филмите прокарваха приемливото с всяка изминала година и неморалността беше пропагандирана откровено в много филми. Днес това само се влоши. Филмите изобразиха всеки грях, който може да си представим. Освен очевидното извращение, показвано в много филми, всички холивудски филми имат един и същ източник: те идват от филмова система, наречена Холивуд. Холи дървото е свещено, използвано от друидите от древна Англия. Древните друиди отрязват клони от свещеното дърво, които са оформяли във вълшебни пръчки, използвани за заклинания (Онстот). Това заклинание с магически пръчки продължава и до днес под формата на холивудски филми (както и в оригиналната си форма като пръчка). Може да се докаже, че почти всички холивудски филми имат подсъзнателни послания, окултни препратки и скрита масонска / илюминатска символика навсякъде.

Символи на квадрат и компас, символи на всевиждащото око, числото 33, числото 666, пентаграмите (с главата надолу, петолъчни звезди), сатанински символи, сатанински символи „както отгоре, така и долу“ и други символи се появяват в многобройни сцени в повечето холивудски филми и телевизионни предавания.

Някои са по-явни, докато други са по-фини. Една окултна справка се намира във филмите на „Междузвездни войни“: „Силата да бъде с вас“. Тази фраза е това, с което вещиците се поздравяват. Покойният Дейвид Дж. Майер, който е бивша вещер, станала християнин, пише: „Това е най-старата измамна игра, излюпена някога от ада. Като истинска вещер научих за двете страни на „силата“. Очевидно и много „християнски” лидери. Когато истинските вещици имат сабати и есбати и се срещат като ковен, те се поздравяват, като казват „Благословен да бъде“, а когато се разделят, казват „Силата да бъде с теб“. И двете страни на тази „Сила” са Сатана. Това не е добрата страна на силата, която преодолява лошата страна на силата, а по-скоро кръвта на Исус Христос унищожава двете предполагаеми страни на сатанинската „Сила“. („Хари Потър? …“).

Филмите за „Властелинът на пръстените“ са изпълнени с магьосничество. Дейвид Дж. Майер написа статия, озаглавена „Бившата вещица гледа на Властелина на пръстените [sic].“ Майер каза, че като бивш вещер, той „може да забележи магьосничество за момент и аз го разпознавам добре“ („Бивша вещица …“). Той е „практикувал астрология, хиромантия и нумерология сред другите устройства на занаята“ („Бивша вещица …“). „Първото нещо, на което се учи неофита или начинаещата вещица, е, че има„ сила “. „

Силата“ има две страни и може да бъде контролирана от магически заклинания, думи, отвари, заклинания, въжени магии, пръстени, амулети и т.н. [.…] Вещиците също учат, че битките се водят в Средната Земя и в астрала , предизвикващ сътресения както отгоре, така и отдолу. […] Вещиците подчертават, че доброто трябва да триумфира над злото, но всичко е магьосничество. “ „[…] Пръстенът [на Фродо] има надпис, върху който е написано съобщение на магьосническия език на руните. Трябва да помним, че тези руни са истински и се използват в окултното. […] Руните на пръстена се тълкуват по следния начин: „Един пръстен, за да ги управлява всички, един пръстен, за да ги намери, един пръстен, който да ги доведе и в тъмнината да ги върже“ („Бивша вещица …“). Защо тези символи и антихристови теми са толкова разпространени във филмите? Те са предназначени за заклинания, точно както магическите пръчки са били използвани (и се използват) за заклинания. Заклинанието кара човек да бъде по-отворен за измама или погрешно насочване.

Работят ли магиите? Попитайте вещица. Те със сигурност ги правят, ако им позволите! Отстъпването на място  за магии може да бъде толкова лесно, колкото гледането на филм. Вещиците призовават демони чрез демонични символи и ритуали. Тези зли същества са слуги на Сатана, ангела, който се разбунтува срещу Бог. Целите им са да заблудят и да отвеждат хората от истината и да се бунтуват срещу Бог.

Филмите, телевизионните предавания, видео игрите, фалшивите доктрини, фалшивите религии и др. Са с цел да отвеждат хората далеч от истинския Бог .