Как да привлечем Богатство с Нов Портфейл?

1
147
Добави коментар
ezoterikabg.net
ezoterikabg.net

Как да привлечем Богатство с Нов Портфейл?

by SAMARA · април 26, 2021

Всяко нещо, с което човек влиза в контакт за определено време, придобива свое собствено енергийно поле. В зависимост от мислите, които посещават човек при взаимодействие с този обект, вещта може да бъде заредена положително или отрицателно. Новото нещо все още няма свое поле, поради което заклинанията и ритуалите помагат да се „подреди“ на собственика по такъв начин, че да подобри качеството на живот.
Портфейлът е важен елемент, с който човек взаимодейства ежедневно. Освен това портфейлът е своеобразен пазител на финансовото благополучие, тъй като постоянно съдържа пари. На тези, които желаят да подобрят финансовото си състояние, се препоръчва внимателно да обмислят избора на нов предмет.
Така че портфейлите с определен цвят ви помагат да забогатеете,докато „грешният“ портфейл ще доведе до необмислени разходи и може да бъде малка част за крадците. Парцелите за нов портфейл помагат да персонализирате нещо за собственика по такъв начин, че да създава положителни вибрации, да привлича пари и успех. За да работи церемонията, трябва внимателно да се подготвите за нея. За да привлечете пари, има огромен брой различни ритуали. Освен това им е позволено да се комбинират и модифицират по желание, тъй като при всеки обред е важно съобщението, а не последователността на действията или точното спазване на инструкциите.
Как да зареждам нов портфейл? Преди да разберете как трябва да се съсредоточите върху избора на нов продукт. Препоръчително е да се даде предпочитание на портфейлите в червено, черно, синьо или кафяво. Тези цветове са универсални и отговарят на абсолютно всеки човек.
Правилният избор на нов портфейл е ключът към богатството и успеха в професионалната сфера. Важно е да не спестявате пари от този аксесоар, тъй като евтиният и нискокачествен портфейл няма да привлече пари.
 Нов червен портфейл, изработен от висококачествен материал, сам по себе си осигурява финансово благополучие и ако прочетете специално заклинание, потенциалът му ще се увеличи няколко пъти. Важно е да запомните едно важно правило тук: всяко заклинание за нов портфейл за привличане на пари трябва да се чете на нарастващата луна. Символиката може да се проследи много ясно: с нарастването на Луната, така ще пристигне и сумата в новия портфейл. Първото заклинание за нов портфейл трябва да бъде избран много внимателно, тъй като то е най-силното. Впоследствие продуктът може да бъде подобрен с различни талисмани или парична мандала, но първото заклинание играе най-важната роля.

Как да привлечем Богатство с Нов Портфейл?

Обред със свещи
Използването на свещи има благоприятен ефект върху набирането на средства. Свещите играят мощна сила за увеличаване на финансовото благосъстояние. Положителните вибрации, които позволяват привличането на пари в живота на човека,се  създават със зелени свещи, тъй като зеленото винаги е свързано с богатство, плодородие и успех. Следващия ритуал за пари за нов портфейл ще изисква предварителна подготовка. За да извършите церемонията, трябва да закупите седем зелени свещи. Покупката може да бъде направена в специален езотеричен магазин. Също така, зелени восъчни свещи понякога се намират в църковните магазини. Забележка! Свещта трябва да бъде направена от зелен восък, а не само боядисана отвън. Добре е, ако можете да намерите и свещ със зелен фитил.
Заклинанието със свещи за нов портфейл трябва да се чете изключително на новолуние -трябва да използвате лунния календар. Поставете зелените свещи на масата с подкова и поставете новият портфейл в центъра на подковата. След това точно в полунощ на първия ден от новолунието трябва да запалите всички свещи отляво надясно и да прочетете следните думи: „Светлината гори, осветява всичко, парите се привличат в живота ми. С нарастването на луната,  нека доходите ми да растат. Тъй както Луната спира да расте, така  нека разходите намаляват. Светлина на свещ, оправи думите ми. Нека е така. „
След това трябва да оставите свещите да горят точно седем минути и да ги загасите. Останалите свещи трябва да се изхвърлят след точно 28 дни, а дотогава да се съхраняват на уединено място.
Обред с ябълки
За следващия обред трябва да изберете голяма зелена ябълка, достатъчно сочна и твърда. Ябълката трябва да се разреже наполовина и да се отстранят семената и да се изяде пулпата. Преди да ядете ябълка, трябва да прочетете такъв заговор: “ДУХ НА ПАРИТЕ, аз съм ти приятел! Настани  се в семето, забавлявай се с мен. Помагай ми винаги, носи богатство. Като забогатея, ще те пусна, но засега ми служи. Амин. „
След това семената трябва да се поставят в нов портфейл и да се носят в него за един месец. След месец семената трябва да се изхвърлят, а духът да се освободи и да му се благодари, независимо дали човекът е богат или не. Дори дългоочакваното богатство да не дойде, духът на парите ще види, че човекът е спазил думата си и го е освободил, следователно той със сигурност ще му благодари с твърди монети.
Обреди с монети
Ритуалът с монети е ефективен начин за привличане на пари. Ритуалите за нов портфейл се правят нарастващата луна – това е съветът на известни магьосници и екстрасенси. За церемонията може да се използва всеки предмет, но ритуалът с монети се счита за най-ефективен. Има няколко опции за провеждането му тук. Покажете на малкия месец малки монети и прошепнете: „Както луната расте, така и богатството ми расте. Нека малката монета расте с луната. Наистина. “ След това монетите трябва да се поставят в отделно отделение в портфейла и да не се вадят от там. Най-ефективният ритуал за нов портфейл е използването на монети, намерени на улицата. Трябва да си поставите цел и да намерите една алуминиева и една бронзова (месингова) монета на улицата. Тогава те трябва да бъдат заредени на новолуние, като прочетат следните думи: „Имаше две монети, добри , но самотни. Нека близките дойдат при тях, със същия цвят, но с по-голяма деноминация. “ След това монетите трябва да се поставят в парче червен плат и да се скрият в портфейла. За да бъдат намерени парите, на нов портфейл може да се прочете следното заклинание: „Портфейлът е добър, но е празен. Както луната започне да расте, така нека парите се изсипят ”. Заклинанието се чете всеки ден, но не можете да докосвате портфейла си до новолунието. Щом на небето се появи млад месец, трябва да вземете една малка монета, да му се покажете и да я сложите в портфейла си с думите: „В къщата се е настанила малка монета, тя е студена и самотна. Монетата плаче, копнее, моли приятели да дойдат. Нека идват приятели, за да не се чувстват парите тъжни. Нека е така. “ Монетата не може да бъде изразходвана или загубена, тя винаги трябва да е в портфейла, привличаща пари. Вместо монети могат да се използват малки банкноти.
Можете също да прочетете специално заклинание за нова сметка, след това да я сгънете няколко пъти и да я поставите за постоянно в нов портфейл.
Заклинание за привличане на богатство Мощно заклинание и силни ритуали за нов портфейл трябва да се правят само на новолуние, но следващата молитва може да се прочете във всеки ден от лунния календар, за да се зареди портфейлът за привличане на богатство. За да направите това, трябва да извършите прост ритуал. В полунощ трябва да вземете червен конец и етерично масло от пачули. Конецът трябва да бъде потопен в масло и да нарисувате с него кръст върху нов портфейл и след това да го завържете. След това трябва да прочетете следните думи: „Яркият етикет на портфейла привлича пари. Вкусната миризма на портфейла привлича пари. Чистите мисли привличат парите ми. Нека бъде така, по мое нареждане. Амин. “ След това конецът трябва да се сгъне няколко пъти и да се постави в портфейла. Не можете да го извадите, той винаги трябва да е в портфейла ви.
Обред на пълнолуние
Препоръчително е да се извърши обред на пълнолуние за тези, които имат дългове.Обикновено всички ритуали за привличане на пари се препоръчва да се правят на нарастващата Луна. Препоръчително е да активирате нов портфейл на пълнолуние за хора, които са склонни да заемат и грешат и да губят пари. За да извършите церемонията, трябва да излезете навън или на балкона, така че лунната светлина да падне върху новият портфейл. Необходимо е да покажете кесията на луната и да прочетете следните думи: „Както луната е силна, така и волята ми е силна. Луна, бързо си отивай, вземи си дълговете. Ако отново растеш, донеси ми пари. “ Такива думи трябва да се повторят три пъти и след това да се оставят, без да се обръщат. Какво да правя със стария си портфейл? Когато извиквате богатство в нов портфейл, трябва да постъпите правилно със стария. Препоръчително е да извадите от него всички пари и предмети, които лежат там. Всяка една монета трябва да бъде хвърлена на улицата, хвърляйки шепа през лявото рамо. Всички сметки трябва да се изразходват в един и същи ден, а разходите не трябва да бъдат рационални, а такива, които ще зарадват човек. На този ден не можете да се самонаранявате или да си отказвате нищо. Самият портфейл трябва да бъде унищожен в същия ден. Най-добре е да го изгорите в огън на безлюдно място. Ако това не е възможно, можете просто да заровите стария портфейл в земята. Това ще ви помогне напълно да преминете към нов портфейл, като се отървете от влиянието на стария аксесоар.