Счетоводно обслужване

1
158
Добави коментар
moonandback
moonandback

За да върви бизнесът ви в правилната посока е изключително важно да се откриете експерт счетоводител, който да се отличава с висок професионализъм и разбиране към материята. Друга важна стъпка е да изградите по между си необходимото доверие, за да може да постигнете желаните резултати.

В световен мащаб практиката все повече налага ползването на външни консултантски и счетоводни фирми за подпомагане на бизнеса.

Сред предимствата на тези услуги са:

Намаляване на разходите за издръжка на счетоводител или цял счетоводен отдел;Спестяване на време и ресурси, което дава възможност на мениджърите да се фокусират върху основната дейност на фирмата си;Бърза и своевременна реакция при променящите се бизнес условия;Достъп до актуална информация за важните законодателни промени;Сигурност за финансовата дисциплина на организацията;Комплексно обслужване и допълнителни финансови и правни услуги.

Високото ниво на професионализъм на счетоводния екип на Брейн Сторм Консулт е причината нашите клиенти да получават коректно и навременно обслужване с тенденция за дългосрочно партньорство. Благодарение на богатото портфолио от услуги, които предлагаме, сред които финансови, административни и правни, ние затваряме цикъла от обслужване към крайния клиент. Това спестява време, пари и води до ефективни и работещи решения. Като независим и единствен член за България на TAG Alliances – международната мрежа на независими счетоводни, одиторски и адвокатски кантори, ние имаме знанията и опита да обслужваме бизнесите опериращи на международните пазари, като Ви предоставим сигурност и професионализъм.

Счетоводна къща Брейн Сторм Консулт предлага следните счетоводни услуги:

Текущо завеждане на първични документи;Изготвяне и подаване в срок на Справки-декларации и дневници по ЗДДС; Изготвяне на ИНТРАСТАТ и VIES – декларации и подаването им в НАП;Следене на оборотите за задължителна регистрация по ЗДДС; подготовка и регистрация;Данъчна защита и представителство пред НАП при провеждане на ревизии по ЗКПО, ЗДДС, ЗДДФЛ, насрещни проверки, проверки от Инспекция по труда и други подобни;Попълване на декларации и отчет за БНБ във връзка със статистиката на платежния баланс и външния дълг;Годишно счетоводно приключване, изготвяне на годишна данъчна декларация и счетоводни отчети, и тяхното представяне пред органите на НАП и НСИ;Изготвяне на платежни нареждания за дължими данъци и осигуровки;Пълна и точна информация за текущо счетоводно състояние; Ежемесечно следене на финансовия резултат;Изготвяне на справки за задълженията и вземанията на фирмата;Изготвяне и поддръжка на инвентарни книги, данъчен и счетоводен амортизационен план.

Счетоводител и ТРЗ специалист на място

За да отговорим на нуждите на своите клиенти и придържайки се към индивидуалния подход към всеки от един от тях, ние предлагаме счетоводител или ТРЗ специалист на място във Вашия офис, както почасово, така и на пълен работен ден. Гъвкави и ефективни сме, за да бъдем максимално полезни и ангажирани към бизнеса Ви.

Допълнително за Вас предлагаме:

Съхранение на Архив;Полезна информация за настъпилите промени в счетоводното, търговското, данъчното и осигурителното законодателство;Представителство пред НАП,НОИ, НСИ, Търговски регистър и др.;Извършване на физическа инвентаризация на материални запаси, стоки и дълготрайни активи;Изготвяме отчети по изисквания на клиента;Изготвяме финансови отчети на английски и немски език;Други услуги по индивидуално запитване.

За повече информация и съдействие, не се колебайте да ни потърсите. Може да направите запитване през формата ни за контакт, по мейл [email protected] или да се свържете с нас на +359 2 80 99 740.