Основните критерии за избор на букмейкър

1
172
Добави коментар
clashbade
clashbade

Ако сте решили да се позабавлявате онлайн, трябва много внимателно и внимателно да изберете първия си букмейкър. Точно както правите това, когато възнамерявате да си купувате нова кола, компютър или телефон. На пазара за хазарт има голям брой букмейкъри и за всеки начинаещ може да е трудно да си разбере. Къде да търсите и какво да не пропускате?

Честност и надеждност

Това е може би най-важният момент. За да оцените надеждността на отделните букмейкъри, консултирайте се с независимите рейтинги на букмейкърите, намиращи се в публичното пространство. Прочетете отзиви на реални хора. Наистина работещите проекти винаги имат няколкостотин или дори хиляди отзиви.

Основното нещо в отзивите е съотношението отрицателно към положително. Всеки букмейкър ще има отрицателни отзиви, ето защо, разбира се, че винаги ще има и недоволни. Но ако сте видели десет плюса срещу един минус, тогава този проект е повече от надежден. Също така си струва да се оценят случаите, при които често се повтарят в рецензиите, особено по финансови въпроси – ако всеки пети пише почти едно и също нещо, тогава е много вероятно да стигнете до подобна история. Не по-малко е важно да се отбележи колко често и бързо се разрешават негативни ситуации в полза на играча.

Марж и коефициенти

Марж е комисионната, която букмейкърът взема за услугите си от всеки ваш залог. Той варира значително и е добре да го знаете предварително. За да прецените размера на маржа, трябва да анализирате предлаганите коефициенти. Особено е важно да разгледате отблизо нивото на марж на пазарите, на които възнамерявате да играете най-много.

Още критерии за избор на букмейкър

Удобство и функционалност на сайта Трябва да ви е удобно на уебсайта на букмейкъра. Нищо не трябва да трепти и да ви разсейва. Интерфейсът трябва да е достъпен и интуитивен. Проверете дали съществуват някакви закъснения – закъснения при избора на резултат, бавене при превключване между страниците и други такива. Оценете личния акаунт на потребителя, менюто с настройки, допълнителните менюта. Ако съществува мобилно приложение, опитайте и него.

Източник: Fbet.info