Kой ще е съперник на Манчестър Юнайтед във финала на Лига Европа?

1
168
Добави коментар
sapa84
sapa84

5
/
5
(
6
votes
)

Манчестър Юнайтед практически си осигуриха място във финала на Лига Европа още преди седмица и единственият въпрос е кой ще им е съперник в Гданск на 26 май?

Дори с пасив 1:2 от първата среща Арсенал запазват всички шансове да оформят английския сблъсък за трофея. Пиер-Емерик Обамеянг се завърна и вече се разписа в Премиършип. И всичко щеше да е прекрасно за лондончани, ако не беше ужасяващата серия от резултати на домашния стадион, в която се намират.

Всички предложения на WINBET за мачовете-реванш в полуфиналите на Лига Европа са в платформата в платформата winbet.bg – > секция Спорт– > УЕФА Лига Европа.

Арсенал – Виляреал: Арсенал не са печелили вкъщи от месец и половина
Преди седмица, отмъщението на Унай Емери вървеше по план до 73-ата минута, когато дойде една от най-съмнителните дузпи в историята на Лига Европа. И обещаващият аванс на неговия Виляреал се стопи до само 2:1. А в добавка Капу бе изгонен и ще пропусне реванша на „Емирейтс”. В доста отношения ситуацията копира полуфинала в Шампионската лига отпреди 15 години, но с разменени роли. Тогава Рикелме пропусна дузпа в 90-ата минута на реванша и след 0:0 „топчиите” продължиха. Ще е иронично нещата да се повторят с обратен знак, но ако сте изкушени от историята WINBET предлага коефициент 12.00 за „Точен резултат 0:0”.

Иначе, най-малкото заради домакинството, Арсенал изглеждат фаворити за победа в реванша и шансовете им са оценени на 1.87. Обаче…От 14 март насам (2:1 срещу Тотнъм) балансът на „топчиите” вкъщи е плачевен – две равенства и три загуби в пет изиграни срещи. И в никоя от тях не падна гол преди почивката. За сценария „Първо полувреме общо брой голове под 0.5” WINBET дава коефициент 2.95.

Рома – Манчестър Юнайтед: Доколко концентрирани ще са Юнайтед след неделния цирк?
В тази двойка изглежда всичко е ясно – 2:6 е чудовищен пасив, въпреки че преди три години Рома бе на косъм да навакса изоставане 2:5 срещу Ливърпул, пак на полуфинал, но в Шампионската лига. Но при формата на „римските вълци” в момента всичко освен нова загуба, ще е изненада. От отстраняването на Аякс в четвъртфинала, Рома има едно равенство в пет мача при голова разлика 6:15. Участието в Лига Европа наесен вече съвсем не е сигурно, защото авансът им пред Сасуоло падна до две точки, а предстоят мачове с Интер и Лацио. И затова ангажиментът в четвъртък май е просто досадно разсейване.

Манчестър Юнайтед не играха през уикенда заради фенските циркове на „Олд Трафорд”, което ще пообърка плановете им за остатъка от сезона заради липсата на свободни дати. А покрай неделните истории и бойкота на социалните мрежи, стои въпросът с концентрацията на играчите. Все пак Юнайтед са фаворити и в реванша и WINBET дава коефициент 1.91 за нова победа на вероятния бъдещ вицешампион в Премиършип. При безобразното състояние на защитата на Рома „Манчестър Ю общ брой над 1.5 гола” за 1.60 изглежда логично, а има и още една тенденция, върху която да помислите. Рома допусна първа гол във всеки от последните си четири мача. Коефициентът на WINBET за „Манчестър Ю да отбележи първия гол” в четвъртък е 1.61.

И не забравяйте, че за новите играчи в WINBET до 10 май има специален празничен BONUS BOX.

*Коефициентите са валидни към 13:00 ч. на 3 май 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Снимка: Nelson Ndongala @ Unsplash