Ремонт на турбо и пълно рециклиране

1
167
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Ремонт на турбо и пълно рециклиране

За ремонт на турбо се извършва само след оглед да на вашето демонтирано турбо. Ние не демонтираме турбини на място без запазен час. Можете да изпращате демонтирани турбо компресори на адреса от контактите. Разглобено турбо след опит за ремонт в наливно състояние не приемаме. С части на клиента работим на цена след оглед и тест.Ние предлагаме Ремонт на турбо и пълно рециклиране при следните ориентировъчни за общия случай цени:

Почистване и ремонт на турбо без променлива геометрия 80-200 лвПочистване и ремонт на турбо с променлива геометрия 140-500 лв.Настройки на турбо (геометрия + вакуумен актуатор) 80 лв.Профилактика на турбо (с променлива геометрия, електронен актуатор) 280 лв.Среден ремонт на турбо 250-380 лв.Основен ремонт на турбо 450-650 лв.Ремонт на турбокомпресори за камиони, автобуси и идустриална техника цени стартиращи от 500лв

Рециклиране на турбо

Турбокомпресор това е система, с която помощ се увеличава мощността на двигателя с вътрешно горене. Всеки турбокомпресор се състои от турбинна и компресорна част, които доста си приличат но в общият случай се наричат студена и топла част . Всъщност това са две перки които са свързани посредством обща ос която лагерува чрез втулка или лагер. Изгорелите газове на двигателя преминават през топлата част и завъртат чрез оста която от своя страна завърта студената перка. По този начин студената перка нагнетява въздух към двигателя под определено налягане контролиращо се от моторният компютър . Получавайки повече въздух, двигателят може да изгори пълноценно повече гориво и от там да повиши мощността си . 

Ние искаме да Ви предложим услуга с добро качество и добра цена . В момента когато вашият турбокомпресор се повреди, това може да предизвика тотална повреда на целият двигател и навременен ремонт ще предотврати тотални ремонти на двигателя. След проблем в турбото може да получите проблем с дюзите. При теч в средната част на турбото задължително извършете тест на дизеловите дюзи за да избегнете бъдещи проблеми.

Ремонт на турбини, всякакви видове турбини от автомобили, камиони, строителна и земеделска техника.Предлагаме качествен ремонт с оригинални части за което даваме гаранция са свършената работа от 6 месеца до 3 години в зависимост от модела. Даваме писмена гаранция за извършената от нас работа. Доверете ни се !

Ремонт на турбокомпресори със смяна на повредените части с нови. АТРАКТИВНИ ЦЕНИ за ремонтиране на турбо (от 100, 140 до 380 лв.), в зависимост от броя и вида на частите, които са за смяна. ГАРАНЦИЯ 1 ГОДИНА!!!Предлага ремонт и рециклиране на всякакъв вид турбокомпресори. ACTUATOR(клапан) и променливи геометрии за различни видове автомобили. Vw, Audi, Smart, Peugoet, Citroen, Opel, Bmw, Mini, Ауди, БМВ, Мерцедес, Фолксваген, Сеат, Опел, Шкода, Рено, Пежо, Ситроен, Фиат, Мицубиши, Нисан, Тойота, Мазда, Хонда, Сузуки, Алфа Ромео, Ланчиа, Волво, Киа, Крайслер, Джип, Ровер, Хюндай, ALFA, AUDI, BMW, CHEVROLET, CITROEN, FIAT, FORD, HONDA, LANCIA, MAZDA, MERCEDES, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SEAT, SKODA, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN,HDI,TDI,DCI,CDI, Мерцедес, Ситроен, Пежо, Рено, Опел, Форд, Нисан, Ауди, Мазда, Тойота, Фиат, БМВ,BMW, Ивеко,Audi, VW,Seat, Skoda, Opel, Bmw, Renault, Toyota, Peugeot!

Турбините/средна част/ са балансирани и готови за употреба. Предлагаме на нашите клиенти за тяхно улеснение монтаж и смяна на средна част. Доставка в цялата страна с куриер.Разполагаме с над 3000 модела турбини, ACTUATOR(клапан) и променливи геометрии за различни видове автомобили! Турбините/средна част/ са балансирани и готови за употреба. Предлагаме на нашите клиенти за тяхно улеснение монтаж и смяна на средна част. Доставка в цялата страна с куриер. ГАРАНТИРАНО ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО!