Рециклиране на Делфи дюзи TDCI DCI форд рено нисан

1
170
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Рециклиране на делфи дюзи тдци дци форд рено нисан

 Рециклиране на Делфи дюзи TDCI DCI форд рено нисан

Работим с оригинални части на фирмата Делфи. Разполагаме с голяма складова наличност и може да заменим вашите за рециклирани дюзи с гаранция . Това е най бързото решение при експресен ремонт. При невъзможност да се ремонтират вашите дюзи ще ви предложим нови с нашата търговска отстъпка .

Извършваме частично и пълно рециклиране на дюзи Делфи.

Ремонтираме и решаваме всякакви проблеми свързани с комън реил дизелова инжекторна система.Имаме стендове последно поколение с които компонентите се тестват в нашата лаборатория.След теста се свързваме с клиента за потвръждение на поръчката за ремонт . Рециклирането се извършва в рамките на деня или следващият . Работим с всички куриери в страната .

След рециклирането издаваме код за калибриране на дюзите в моторният компютър ако е нужно .

Delphi injector coding

Системата комън реил е системна за директно впръскване на горивото в горивните камери под много високо налягане. Управлението се осъществява от електронен компютърен блок, който разпределя горивото с изключително голяма точност с цел икономия. Датчикът за налягане на високо налягане на горивото от ГНП се монтира до реиката. Това е полупроводников сензор, използваш пиезо ефекта и промяна на съпротивлението при прилагане на налягане върху него. Датчиците за високо налягане, намиращи голямо приложение в комън реил системите са с 3 извода за положително захранване, за изходен сигнал и за маса. Захранващото напрежение винаги е +5V, a изходният сигнал е линейно изменящ се, в зависимост от налягането в реиката за да знае моторният компютър как да променя подаването към дюзите.

За ремонт на дюзи свържете се с нас тук :