Диагностика на дизелови комън рейл дюзи със стенд Бош Сименс Делфи Денсо

1
182
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Диагностика на дизелови комън рейл дюзи със стенд Бош Сименс Делфи Денсо

 

     Ние разполагаме с квалифицирани специалисти за ремонт и монтаж на дизелови комън рейл горивни помпи за всички видове леки автомобили, камиони и бусове. За услугите по рециклиране и ремонт на горивните помпи се използват единствено висококачествени оригинални резервни части на най-реномираните световни марки.

   Всеки наш клиент би могъл да замени своята неработеща дизелова горивна помпа с рециклирана и стендована от работниците на фирмата, което от своя страна ще гарантира дълъг пробег на вашето МПС .

Ние сме специализиран дизелов сервиз за ремонт и монтаж на комън рейл дюзи на марките Bosch, Delphi, Denso, VDO, Siemens, Continental и CAT. Сервизът разполага с най-добрите професионални уреди в авторемонтите, които са на ваше разположение при необходимост от поправка на комън рейл дюзи, горивни помпи или пиезодюзи инжектори от последно поколение.

сименс дюза тест на стенд и ремонт

Нашият дизелов сервиз извършва и професионални услуги комън рейл по диагностика и рециклиране на комън реил дюзите и инжекторите. Също така извършваме и последваща продажба на стендовани и рециклирани комън рейл дюзи.

Ние работим единствено с оригинални комън рейл резервни части за дизеловите автомобили – разпръсквачи и клапани. След извършване на ремонт на комън рейл дюзите се генерира нов код, който се въвежда в моторният компютър чрез който се осигурява правилната работа на вече ремонтирания комън рейл детаил от инжекционната система .

Горивната помпа за високо налягане се използва най-вече при дизеловите комън рейл системи двигатели. При бензиновите също може да се среща, но единственото при агрегатите, при които има налице система за непосредствено впръскване на горивото. Горивната помпа обаче изпълнява и друга много съществена роля: тя отговаря за разпределянето на горивото чрез дюзи, през които преминава впръскването в цилиндрите. Помпата и дюзите са свързани чрез метални тръбопроводи. Чрез долната част на разпръсквача дюзите се съединяват с горивната камера. Разпръсквача е снабден с малки отвори, спомагащи за ефективното разпределение на горивото и неговото възпламеняване в камерата.