Директна замяна на ваши за ремонтирани дюзи

1
161
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Директна замяна на ваши за ремонтирани дюзи

Изпращате вашите проблемни дюзи и получавате рециклирани.

Ние извършваме директна замяна на ваши за рециклирани дюзи и инжектори. Предлагаме професионално стендоване, рециклиране, ремонт и настройка на дюзи. Ние сме правилният избор за разрешаване на всяка повреда на превозни средства с дизелова common rail горивна система. Ремонтът на дюзите е свързан с подмяна на всички основни компоненти и е с гаранция на нов инжектор, като услугата включва: – Замяна на разпръсквача на дюзата;

– Замяна на клапана за високото налягане в дюзата;

– Монтаж на новите компоненти в инжектора в комплект;

– Генериране на код на инжектора, което се извършва само на стенд за дюзи;

– Регулиране на инжектора на специализиран стенд за дюзи;

Продажба и ремонт на нови и втора употреба дюзи, рециклирани инжектори за комбайни, трактори, компресори, генератори, телескопични челни повдигачи, товарачи, строителна, пътностроителна и минна техника.

Ако ремонтирате двигателя на вашият автомобил то тогава задължително трябва да направите проверка на дизеловите дюзи. Проверката на дизелови дюзи става на стенд след демонтаж. Задължително направете тази проверка защото в противен случай може да се върнете в началото на ремонт. Това важи на 100% след проблем в турбо компресора на автомобила ви. Когато това се случи тогава задължително свалете дюзите за тест и ревизия. По този начин ще разчитате че вашият автомобил няма да ви изостави за в бъдеще и ще имате ресурс в тяхната работа.НОВИ И РЕЦИКЛИРАНИ ДЮЗИИнжекторът ( наричан още дюза ) е важна част от системата за впръскване на гориво. Той е отговорен за осигуряването на точното количество, впръскано гориво в горивната камера. При бензиновите двигатели инжекторите обикновено се намират във вмукателния колектор, а при дизеловите двигатели – в цилиндровата глава. Можете да установите неизправността им поради трудности при стартиране на двигателя и неравномерната му работа. Ако пренебрегнете тези симптоми, рискувате да нанесете сериозни щети на буталата, дори да блокирате двигателя (ако масленият филм стане прекалено тънък).