Вашият любим гид по шопинга

2
166
Добави коментар
iliana.joana
iliana.joana

Пастелните тонове доминират в света на модата през този сезон. Модерните цветове са синьо, розово, кремаво, зелено – наситени, но без да се натрапват. Пастелните тонове ни провокират да бъдем нежни, изтънчени, ефирни и романтично настроени. Това е идеалният начин да се сдобием с по-непринудено излъчване. Хубавото е, че тези меки нюанси могат да се съчетават както помежду си, така и с базовите цветове като бяло, черно и сиво.

Флорални мотиви

През пролетта цветята разцъфват върху роклите, ризите и дори върху панталоните. Разнообразието от флорални мотиви е голямо и затова те са винаги модерни под една или друга форма.

Винтидж миди рокля френски стил

Кадифето като водопад от лукс

Няма как нещо, което векове наред е било символ на царственост, власт и съвършенство, да е табу в стила днес. Крале и кралици са носили плюш, кадифе и тюл винаги и навсякъде – нима една особа със синя кръв се нуждае от причина, за да изглежда царствено? На вас също не ви трябва такава, за да бъде забележителна, повярвайте. Обикновено липсата на усет към тази материя е плод на позаспало въображение или на страха да не сбъркате с комбинациите, цветовете и формите. Кадифето е тежка материя, изтъкана от много фини копринени нишки, което го прави безпогрешен избор за елегантни поводи – вечерните тоалетите са като водопад от лукс, който кара всеки поглед да се обръща след вас.

Дами, няма причина винаги да залагате на сигурно и да се криете в черни дрехи от класически материи, които всеки ден ви спасяват от рискове. Бъдете самоуверени и цветни – пролетта и лятото са най-подходящият сезон за това! Не е нужно и да носите кадифе само по поводи и специални случаи – съвременните тенденции са достатъчно гъвкави, за да си позволим волности в стила

Овърсайз

Широките сака станаха особено актуални през последните няколко сезона. И с право! Стоят ефектно, позволяват наслояване, дават свобода и междувременно показват добър моден вкус. Но дори и овърсайз дрехите имат кройка и линии, които следват, затова не се препоръчват твърде много експерименти.

Бонус съвет: Свободата откъм цветове е безгранична; кройките, макар и големи, заслужават внимание и не на последно място – десените са важни и чакат своя звезден миг.

Под пагоните на модата

Това не е тенденция в класациите на топ 10, но ви предлагам един поглед в дълбочина. На всички ни е ясно, че трендовете периодично се повтарят в нов прочит. Военната естетика присъства неотлъчно на „бойното поле“ на модата, независимо дали е на официалния фланг, или е със статута на секретна мисия.

Миди рокля – акцентът е в дължината

Миди роклите вече са на върха на своята популярност, тъй като са идеални за всяка фигура, възраст и повод. Тези модели завършват в диапазона между глезена и коляното. Това е идеалната дължина за офис облекло, за парти, романтична среща. Миди не е ново явление в модата – истината е, че това е още една идея, взета назаем от гардероба в стил „1970-а”. Рокля с такава дължина може да бъде с А силует, права – тип молив или с висока талия.

Нежно бижу, което ще засияе красиво, ще бъде перфектен завършек на вашата визия

Дамски дрънкулки от 925 стерлингови сребърни

Пандора на моето семейство, емотикон, фламинго, гордост, кит, лунни звезди, мъниста, окачени мъниста, 925 стерлинги, сребърни чари, бижута

Детелина Лист Лък Път Лист Звезда Клип DIY мъниста Fit оригинален Пандора Charm Сребро 925 гривна мъниста Бижута

Гривни от неръждаема стомана