Спечелете iPhone 12 Pro, прахосмукачка робот и SAMSUNG Wireless Charger

5
474
Добави коментар

В Кампанията могат да вземат участие пълнолетни частни лица, нови и съществуващи клиенти на Теленор по абонаментни планове за мобилни услуги (страни по договор за предоставяне на мобилни услуги от Теленор), които изпълнят условията, предвидени в настоящите правила.

В Кампанията не могат да вземат участие абонати на Теленор, които са юридически лица и са потребители на електронни съобщителни услуги съгласно сключен договор с Оператора, клиенти на Теленор по предплатени планове както и служители на Организатора.

Правилата на Кампанията са задължителни и еднакви за всички участници.

За да участва в Кампанията, всяко лице, което отговаря на условията по т. V, следва да е заявило сключване на договор за абонаментен план за мобилни услуги в периода на Кампанията, чрез Онлайн магазина на Теленор и да е подписал такъв в следствие на това заявяване. За да бъдат включени в томбола за награди, предвидени за Кампанията, всички поръчки следва да бъдат за договори за абонаментен план, подписани от потребителите и с активна услуга по тях към датата на изтегляне на наградите. Поръчките освен договор за абонаментен план за мобилни услуги могат да включват и поръчка на мобилно устройство на преференциална цена като това не е съществено и определящо условие за участие в Кампанията.