Дневен хороскоп за 14 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
116
Добави коментар

 

03 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци ще продължи да усилва  обмена на информация, но към днешния ден трябва да сме по-внимателни към всичко чуто, защото не е изключено да попадне в ситуации, в които някой може да се опита да ни манипулира, да ни внуши определени истини. В друг случай- можем да узнаем тайни и да се възползваме от тях, защото знанието винаги е сила.

Отново като вариант- днес може да се разпилява ме в различни посоки, в по-крайни форми- дори могат да се объркат предварителните ни планове, поради разговори, които ни отнемат повече време, отклоняват предварителните ни  намерения с нови изисквания например  или пък- разтоварваме се в приятна компания, отдаваме се на „ приказки“, а рутината остава на заден план. Каквото и да е- най-ценното при Луната в Близнаци е получената , а  днес тя ще ни даде шанс да надникнем отвъд видимото и със съответните позитиви, възможност за реакции и т.н.

Видео дневен хороскоп за 14 май 2021г.

Оракул на съвместимост според имената

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец–  акцентът отново е върху партньорските отношения или важни за вас връзки, но днес може да погледнете на тях от един друг и по-скрит  или невидим до този момент  ъгъл. Полученото знание  винаги е полезно.

Все пак е препоръчително и да се пазите от манипулации, изкривяване на информацията, внимавайте на кого се доверявате и се вслушвайте във вътрешния си глас.  Ако има някакви недоразумения между вас и важни за вас хора, то те могат да изплуват на повърхността, но точно сега е подходящо да им въздействате.

Телец, Дева, Козирог–  денят може да е натоварен с множество ангажименти, но те могат да търпят объркване  или вид разминаване  от предварителните ви планове и очаквания.  Нека това да се превърне в повод  да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете максимално ефективни, включително като се разделите с ангажименти, които не ви носят удовлетворение.  Подходящо е да преговаряте за интересите си, да се пазите от манипулации, възможно е да попаднете в ситуации, които изискват това, нови дават и шанс да се справите  с подобни предизвикателства. Подобни разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни. Близнаци, Водолей, Везни–   инициативността на повечето от вас днес е много висока, причините могат да бъдат различни, например- ангажираността ви е значима с текущи дела или пък такива, при които ви се налага да защитите интересите си, включително като използвате нетрадиционни или обходни пътища към целите си, за да се справите с всички предизвикателства.  Въпреки всичко денят е позитивен, може да разчитате на доза късмет, продължавате да сте в център от внимание, така че ваши качества или усилия в определена посока няма да останат незабелязани  или без съответни последици. Това е сила, но и отговорност, може да изисква от вас да направите някакъв компромис  или пък да прецените-  каква цена трябва да платите, за да постигнете конкретни желания ,дали си струва  и т.н. Повишени разходи са доста вероятни, в оптимален случай ще бъдат полезни инвестиции..

Риби, Рак, Скорпион–  налага ви се днес да балансирате между текущи и лични въпроси за разрешаване, така че денят може да е натоварен над средното ниво, но ще изисква от вас съзнателно и предварително да пренаредите задачите си така, че да сте по-ефективни, за да не се разпилее те в различни посоки.  Осветяват се въпроси, които са свързани с вашите сърдечни отношения, може да се доверявате на интуицията си, за да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока  или да изчистите недоразумения, които може да идентифицирате в най-близката си среда, ако има такива те ще ескалират, но същевременно днес може да им влияете  над обичайното ниво, възползвайте се и е препоръчително- да действате гъвкаво…

Някой от вас  ще имат нужда от почивка, да намалят темпото и е подходящо, ако имат възможност, да го сторят точно днес.