Вивус кредит без лихва до 400 лева за 30 дни!

1
143
Добави коментар
pepimili
pepimili

Продукти и услуги на фирмата: Отпускани суми: от 50 до 1000лв. ( всеки първи кредит до 400лв. е без лихви и такси за срок от 30 дни ) Срок за погасяване: от 5 до 30 дни

Кандидатствай за кредит от Вивус тук!

За компанията:

Компанията е част от „4Финанс“ ЕООД. Дружеството е вписано в регистъра на БНБ по член 3а от Закона за кредитните институции с номер: №BGR00313, както и от Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) под номер №371033.

Това е международна компания, която се справя изключително добре в сферата на краткосрочните заеми. Тя оперира в над 12 държави в Азия, Америка и Европа. Това гарантира коректно отношение, обслужване с високи стандарти. Vivus се гордее със своята практика за отговорен и честен бизнес.

Бързи кредити онлайн до заплата без поръчители от Vivus

Бързи кредити онлайн от Vivus, без поръчители, без доказване на доход. Вземи своя първи заем с 0% лихва до минути

Международна кредитна институция, която отпуска бързи заеми от 50 до 1000лв. и е с Годишен лихвен процент от 49.7%. Одобрението е до 15 минути като ти е необходима единствено валидна лична карта

Обща информация: кандидатстването е без поръчителиопция за хора без трудов договор, но с месечни доходикандидатстване по телефон или чрез онлайн формуляр

В случай, че се нуждаете от пари, Вивус отпуска краткосрочен заем до заплата изцяло онлайн. Кандидатстването е напълно безплатно, необходима е единствено лична карта. Не се нуждаете от поръчител и не трябва да доказвате доход от трудов договор. Парите са в сметката ви до няколко минути.

Компанията предлага краткосрочни заеми в случай, че: Се нуждаете от пари за да погасите непредвидени разходи или за да закупите спешно продукт, от който се нуждаете.В случай, че трудовото възнаграждение се забави или просто имате нужда от допълнителни пари до заплата.

Важно:

Обща информация и условия за кандидатстване във Vivus: Да сте български гражданин или постоянно местожителство в България;Да сте на възраст над 19 години;Да предоставите цялата необходима информация, посочена във онлайн формата за кандидатстване. ( въвеждате данни от лична карта и начин за получаване на парите )Валиден документ за самоличностПостоянен месечен доходДобро кредитно досие

Бърз кредит може да вземе всеки, който има кредит в друга компания.

Кредит може да вземе всеки, който се нуждае от бърз заем, като не е необходимо да доказва доходите си. За разлика от банковите институции, при Вивус не е нужно намирането на поръчител за кредит.

Кандидатстване за кредит от в тази финансова институция става само срещу лична карта и може да бъде изцяло онлайн. Всичко необходимо е достъп до интернет.

В случай, че сте одобрен, служител на компанията ще се свърже с вас до 15 минути

Вземи заем в 4 лесни стъпки: Избирате сума и срок на заема: Можете да изберете сума до 1000лв., като всеки първи заем до 400лв. е БЕЗПЛАТЕН за срок до 30дни., ако погасите кредита си в срок, вашият кредитен лимит може да бъде повишен до 1300лв.;Регистрация: за да се регистрирате е необходимо да въведете: име, ЕГН, мобилен телефон, имейл и парола;Потвърждаване на профила: тази стъпка е най-важна, затова е препоръчително детайлно да и обърнете внимание, тук Вие се съгласявате с общите условия на дружеството, както и с предоставеният договор за заем.;Получаване на парите: в тази стъпка може да изберете да получите парите от офис на Изипей или да Ви бъдат преведени по лична банкова сметка Връщане на заема:

Преди датата на падежа Ви информационната система на Вивус ще Ви уведоми чрез SMS, че датата за плащане на вноската по вашия кредит наближава. Ще получите детайлна информация относно погасяването на заема. Може да платите вноската по заема по три начина: Кештерминал, EasyPay ( КИН 7909119388 ) или по банкова сметка.

Срокът на заема може да бъде удължен със 7, 14 и 30 дни, но трябва да знаете, че има такса за удължаване на срока, която може да откриете във вашия профил или в изпратения от системата на компанията SMS.

Вивус е наясно, колко е неприятно, когато се нуждаете от пари спешно, а нямате такива. В тези случаи бързият отговор на заявката ви за кредит е изключително важна. Ето защо фирмата работи и през почивните дни, а също така и на официални празници. Това съкращава максимално времето за получаване на пари. Едновременно с това фирмата използва възможно най-бързите канали за трансфер на пари: по банковата сметка на кредитоискателя или от офис на Изипей.

Всеки първи кредит до заплата е без лихви за суми до 400лв. Това означава, че ще върнете толкова пари, колкото сте взели.

Такси за превод на средства няма, както и за кандидатстване за кредит. Попълва се онлайн форма, която е напълно безплатна. На практика заявката ви за кредит се състои в четири лесни стъпки. Избирате сумата, която ви е необходима и определяте сами срока за погасяване. Следва да се регистрирате, прочитате условията по договора за кредит и натискате бутона „подпиши”. Ако сте одобрен, то служител на фирмата ще се свърже с вас, а парите до минути ще са в сметката ви.

Офис адрес на фирмата: Адрес: град София 1700, улица Никола Габровски №. 79, етаж.2 Работно време: 8:00 – 20:00 – работни дни10:00 – 17:00 – почивни дни и официални празници Контакти:

Телефон: 0700 450 10 или *4000 Имейл: [email protected] Сайт на фирмата: vivus.bg

Рекламно видео на Вивус: