Бърз кредит до 5000лв. от Кредиторио

1
108
Добави коментар
pepimili
pepimili

Бързи кредити онлайн на месечни вноски до 2000 и 5000лв. за 2019г.

Нуждата от пари рано или късно е достигала всеки един от нас. Обикновено хората взимат пари на заем, за да покрият финансови дупки, до получаване на месечното им възнаграждение, за спешни случаи или за ремонт. В България вече има много фирми предлагащи кредити на много добри условия. Доста фирми предлагат онлайн кандидатстване, като бързо и лесно можете да вземете заем, стига да отговаряте на условията кредитната институция. Повечето от тях предлагат отпускане на пари само срещу лична карта и без поръчител, но е необходимо да имате чисто кредитно минало. Регулаторните органи по контрол на небанковите институции през последните години следят стриктно дали фирмите за бързи заеми имат някакви скрити условия, които не са упоменати в договора.

Какви са сумите и сроковете:

Преди да вземете кредит е добре да се запознаете в детайли с изискванията на фирмата и условията по договора за заем, както и лихвата по кредита ви. Фирмите за кредити отпускат различни суми в зависимост от нуждите на потребителя. Най-често срещаните суми са от 200, 500, 1000, 2000 лв. и 5000лв. Имате възможност и да изберете между потребителски кредит и заем до заплата – това е минизаем, които суми варират най-често от 200 до 600лв. Периодът за погасяване варира в срок от 5, 18, 24 месеца., като обикновено първият заем е безлихвен. Много от фирмите предлагат безлихвени заеми с 0% лихва или с много ниска лихва, като по този начин връщате това, което сте взели. Обикновено при кандидатстване за кредит е необходимо да докажете доходи, като това не означава непременно, че трябва да бъдат от трудов договор, можете по-много различни начини да докажете доход. Повечето фирми отпускат кредити и за пенсионери в нужда, като има богат диапазон от възможности за кредитиране. Отпускат се и кредити без обезпечение за малки фирми, които искат да покрият задълженията си към посредници.

За какви видове кредити мога да кандидатствам:

Краткосрочните заеми се разделят на : „до заплата“ и „потребителски“, разликата е, че заемите до заплата са малки суми с кратък период на погасяване, докато потребителските са по-големи суми с по-дълъг период на погасяване.

Бързи кредити онлайн на месечни вноски – тези заеми варират от 200 до 5000 лв. в зависимост от кредитната институция, специфично при тях, е че се изплащат на равни месечни вноски, които са съобразени спрямо Вашите предпочитания. Периодът на револвиране е от 2 до 24 месеца, като има и опции за удължаване на погасителния период.Бързи кредити онлайн до заплата – това са безлихвени заеми, които са предназначени за спешни случаи, като условията по кандидатстване за тях за максимално облекчени условия. Съвет 1:  Много е важно да сте сигурни, че можете да погасявате месечните си вноски по кредита, това ще ви гарантира спокойствие и няма да изпадате в неизгодни за вас ситуации.

Ако сте безработен ( нямате трудов договор ), но получавате месечни доходи, също имате шанс да бъдете одобрени за заем, но трябва задължително да докажете доход иначе вероятността да ви бъде отпускат заем е почти нулева.

Какви са условията по кандидатстване за бърз кредит онлайн

1. Трябва да имате валидна лична карта; 2. Необходимо е да докажете доходи, дори и да не са от трудов договор; 3. Добре би било да имате чисто кредитно досие, за да имате по-голям шанс да ви одобрят;

Съвет 2 :  Доверете се на доказана фирма, която ще ви даде гаранция, че всичко ще бъде прозрачно и честно, а не на частни лица и лихвари, които могат да ви измамят.

Имате голям избор от възможности по градове. В София има много фирми, които имат физически офиси, където можете да отидете на място и да получите пари на заем, други фирми предпочитат да работят изцяло онлайн. В Пловдив, Бургас, Варна и Сливен има също няколко по-големи фирми, които бързо и доста лесно биха ви отпуснали заем.

Какви са предимствата на бързите заеми?

> Кредит без доказване на доход?

Процедурата по кандидатстване за бърз заем спестява не само времето за одобрение, но и времето, което бихте отделили за подготовка на личните Ви документи. Вече не е необходимо да събирате целия набор от удостоверения, които да доказват доходите и финансовата Ви стабилност. Усилията, които бихте вложили в това да съберете на едно място всички договори по трудови правоотношения, пенсии, стипендии, допълнителни възнаграждения и пр., са напълно елиминирани. Единственият документ, който трябва да предоставите е Вашата лична карта!

> Заем без поръчител?

Бързите заеми не само предлагат изключително олекотена процедура по кандидатстване, но и предоставят възможност да решите да кандидатствате в последния момент. Ако разходите, които трябва да направите, се окажат изненадващи или спешни, и имате нужда от финансова подкрепа за покриването им, не е нужно да търсите свой поръчител. Кандидатстването чрез поръчител отнема време, докато кандидатстването за бърз кредит Ви дава възможност сами да потърсите финансова помощ. Чрез бързите кредити просто решавате и кандидатствате!

> Бърз кредит без трудов договор?

Бързите заеми често са ориентирани към отдаването на не големи суми, които не са били предвидени от кандидата в дългосрочен план. Поради силно увеличения кредитен риск, кредитодателите са склонни да отпуснат необходимите пари и на кандидати, които не работят по трудов договор или няма как да докажат своите доходи. Само срещу лична карта, получавате необходимите пари, с които да покриете непредвидените разходи, без да доказвате своята финансова надеждност.

Ръководство към кредитоизискателя

Обърнали сме внимание на кредитните компании, несвързани с банкови организации, защото мислим, че именно те са най-балансирания избор на потребителите, а бума на този тип кредитиране в последните години само го доказва в най-голяма степен.

Най-удобния начин за хората, нуждаещи се от спешен заем е да кандидатстват за бързи кредити онлайн т.е. по интернет. Тук: http://www.creditorio.eu/ могат да бъдат открити множество фирми, които предоставят пари на заем на своите клиенти, като условията по отпусканите от тях кредити се подобряват постоянно заради огромната конкуренция.

Проучете компанията:

Инвестирайте малко от своето време, за да проучите коя компания за отпускане на бързи кредити ви дава най-изгодни условия. Това може значително да намали сумата, която да върнете, изпълнявайки стриктно своя погасителен план.

Кредитна компания:

След като сте избрали конкретна фирма, която предлага онлайн кредити, то достатъчно е да попълните кратка електронна заявка, която ще откриете на видно място в официалната страница на съответната кредитна институция. Всичко, което ви е нужно е вашата лична карта. Все пак внимавайте на кого предоставяте данните и винаги проверявайте дали фирмата е с издаден лиценз от Българска Народна Банка за извършване на подобна дейност и дали е упълномощен администратор на лични данни.

Процедурата по одобрение:

След като сте попълнили полетата и сте ги подали към служители на компанията посредством съответния бутон, то до няколко минути (различно за различните компании) с вас ще се свържат служители на фирмата, който да ви съобщи дали сте одобрен за отпускане на бърз кредит.

Вече сте взимали кредит:

Ако вече сте получили предишен бърз заем от тази организация, то средствата по него могат да бъдат преведени директно по банков път и вие да имате парите при първото посещение на банкомат.

Ако кандидатствате за пръв път:

Ако за първи път кандидатствате за бърз кредит пред избраната институция, то ще се наложи да удостоверите самоличността си в офис на фирмата или на нейните партньори, като това се налага с цел защитаване на вашите данни и евентуални злоупотреби с тях.