Алуминиева дограма ▷ ТОП цени – Стройинвест

1
132
Добави коментар
pepimili
pepimili

Алуминиева дограма ▷ ТОП цени – Стройинвест

 
Стройинвест ви предлага висококачествени системи профили произведени от ЕТЕМ – Гърция

 

Е-1000  – олекотена отваряема система без прекъснат топлинен мост. Подходяща за вътрешни интериорни врати, витрини и вътрешни преградни стени. Позволява изпълнение с единично стъкло, стъклопакет и различни видове пълнежи. Две линии – с права и със заоблена визия. Перфектно оптимизирана с максимална структурна стабилност и същевременно е използвано много малко количество алуминий. Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции. Отваряемост: отваряне навътре и навън, отваряне на вертикална ос и двуплоскостно отваряне; на горна и долна вертикална ос. Съвместимост със системите за плъзгане Е 1600 и Е 19. Възможност за изпълнение на димоуплътнени врати, чрез монтаж на димоуплътняващи устройства.

  

Е-45 – система с прекъснат термичен мост и възможност за отваряне. За изграждане на системата е използвано минимално количество алуминий с гаранция за максимална структурна стабилност. Усилване на пунктовете и профилите, които понасят напрежение. Варианти с красива заоблена линия, както и с права: 60 мм ширина за системата на правата линия и 67,5 мм за системата на заоблената линия. Отваряемост на системата – Многобройни възможности за отварян на вертикалната ос, има двуплоскостно отваряне, може да се отваря по долна и горна хоризонтална от, навън и навътре и възможност за паралелно плъзгане и отваряне тип хармоника. Механизмът за отваряне на средната ос е високонадежден и качествен – приложимо при големи прозорци. Нови алуминиеви профили с канал за PVC обков. С PVC обковът е възможно многоточковото заключване на прозореца и реглажа на пантите. Предпоставка е за по-бърз монтаж на дограмата. Безброй варианти на завършване на врата към готов под. Качествен стъклопакет от 18 до 49 мм.

Е-24 – система сотваряне и с прекъснат термичен мост. 67,5 мм е ширината на системата за права линия и 75 мм е на заоблената линия. Отваряемост – има възможности за отваряне на вертикалната ос, отваряне от тип двуплоскостно, възможности за отваряне навън, навътре, на долната и горната хоризонтална ос, отваряне “хармоника”, както и удобното паралелно плъзгане. Новите профили с по-големи инерционни моменти имат приложение при по-големите витрини. Системата има елегантна линия и покриваща каса, подходяща е за прозорци на ивици без разлика между отваряема и неотваряема част. Има възможност за профили с два цвята. Стъклопакет от 18 до 46 мм. EPDM уплътнителите са пециално подбрани за повишаване на топлоизолацията, отваряемостта и против прпускливост на въздуха. Каси, които подлежат на вграждане в окачени фасади. Системаа е съвместима с всички фасадни системи тип ЕТЕМ.

 

Е-2300 – лесна за употреба система за летящи врати от алуминиева дограма. Универсални профили – имат четкодържател за каса, крило и еднакъв основен профил. Здрави и издръжливи панти Justor. Снабдена е с четки, които предотвратяват мачкане и намокряне, поради своите полиамидни вложки. Могат да бъдат добавяни врати с помощта на само един профил.

Е-1600 – олекотена плъзгаща система. Системата е подходяща за екстериорни, както и за интериорни приложения. Системата а плъзгане е икономична и олекотена. Напълно е съвместима със система Е 1000. Има възможност за добавяне на крило с мрежа против насекоми. Крилото е широко 28мм. Крилото е от 4 до 8 мм за единично стъкло и за стъклопакет е 20 мм. Могат да бъдат вложении ламели за защита от слънчевата светлина и могат да се употребяват като слънцезащитни пана с лесно плъзгане в  две посоки.

 

Е-3000 – Сигурна и стабилна сиcтема, подходяща за изпълнение на големи крила за басейни, зимни градини. Позволява максимално проникване на слънчева светлина и оптимален изглед към околната среда без излишно растериране. Максимално тегло на крилото до 350 кг. Лекота на движение на крилата. Стъклопакет от 18 до 42 мм. Нова единична и двойна релса с иноксови вложки. Възможност за монтаж на противонасекомна мрежа. Широки дрениращи отвори за по-лесно отводняване.

 

ETEM E-85 – Системата е широка 55мм. Тя многофункционална и позволява употреба освен при вертикални фасади, а и при зимни градини, покриви, атриуми, куполи, пирамиди. Изработва се лесно и монтажа и е особено бърз. Има перфектни геометрични характеристики. Структурата и е максимално стабилна, а тежестта на профилите е доведена до минимум. Има три нива на отводняване, които спомагат за отличното дрениране. Много-здрави и много на брой Т връзки. Съвместима е със всяка една отваряема система ЕТЕМ. Едно много-добро решение за вашата зимна градина!

Еталбонд – алуминиев композитен материал за облицовка на фасадите на сгради. Предлага се в богата цветова гама. Синтетичният алуминиев панел тип ”сандвич” се състои от нетоксично полиетиленово тяло, покрито от двете страни с тънки листа алуминий. Идеален е както за фасадни обшивки, така и за вътрешен дизайн. Предлагат се уникални решения имитиращи естествения алуминий, множество дървесни имитации, имитации на камък и мрамор, както и променящи цвета си в зависимост от слънчевата светлина (хамелеон) композитни панели.