Влиянието на студените цветове и как да избереш пролетни обувки според тях

1
114
Добави коментар
stenlitravel
stenlitravel

Подобно на топлите цветове, за които говорихме как въздействат на настроението ти и начина, по който те възприемат околните, студените също оказват влияние. Познавайки въздействието им, можеш да го използваш за постигане на целите и желанията си.

Зеленото – цвят на хармонията

Независимо дали си в работна среда, или на полето на любовта хармонията е важна. Зеленото ти помага да я постигнеш. Това е цветът, който е най-близо до природата и носи енергията и жизнеността ѝ. Свързан е с младостта, равновесието, добротата, обновяването. Действието му е успокояващо и релаксиращо. Ако те очаква напрегнат ден в офиса или ако се каниш да проведеш важен разговор с половинката, зареди се с търпение и чифт зелени обувки. Моделът дамски обувки на ток Kristen – Green ти помага да изглеждаш спокойна и уверена във всяка ситуация. Решен от еко велур и на висок, но удобен ток, той прибавя сантиметри към ръста ти, без да жертва комфорта. Елегантен и подходящ за офиса, достатъчно секси за среща с половинката, той е идеалният зелен спътник на деня ти.

 

 

Синьото – цвят на креативното мислене

Синьото е цветът, който свързваме с въображението, цветът на създаващия, на твореца. Ако работиш в креативната сфера, това е твоят цвят, с който ще стимулираш съзнанието си. Подходящ е за работната среда, тъй като подпомага и презентационните ти умения, мисленето и способността да се изразяваш. Носейки син цвят, печелиш вниманието на слушателите. Синьото се асоциира със спокойствие, интелигентност, логика, тактичност, общуване. Лесен начин да вкараш цвета в ежедневното си офис облекло са обувките. Приготвили сме ти чифт разкошни елегантни обувки за офиса в син цвят. Дамските обувки на ток Yana – Blue са стилен и атрактивен модел с тънък ток с идеалната височина, за да се чувстваш уверена и красива. Добавеният черен цвят в модела го прави лесен за съчетаване с елегантния офис панталон в черно. Обувките са изработени от текстил, за да са леки и нежни към краката.

 

 

Сред нюансите на синьото, подходящи за работа, най-предпочитан е цветът индиго. Свързва се с мъдростта, вдъхновението и емпатията. Цвят на креативността. Помага да се успокоиш и да взимаш правилните решения. Подходящ за дами-лидери в творческата сфера. И тъй като знаем, че повечето лидери прекарват деня си на крак и в движение, обувките в цвят индиго, които сме подготвили, са равни, удобни и с доза лукс, благодарение на естествената кожа, от която са изработени. Дамски обувки на платформа Oksana – Navy са създадени за дамите, ценящи комфорта толкова, колкото и елегантността. Естествената кожа създава усещане за класа, а платформата с височина от 4.5 см. увеличава ръста ти, без да отнема от удобството за твоите крака.

 

 

Кафявото – цветът на избягващите трудности

Кафявото е най-неподходящият цвят за офиса. Свързано е с бягство от реалността и трудностите, което не се възприема добре в работна среда. Остави цвета и нюансите му само за свободното време. Идеален е за среща с родата, тъй като символизира лоялност, постоянство и сближаване. Добави го в ежедневното си облекло извън работа под формата на чифт ултра комфортни луксозни обувки от естествена кожа, решени в цвят коняк. Дамските обувки на платформа Olia ще добавят и сантиметри към ръста ти.

 

Сивото и черното – скучните и потискащи цветове

Макар считани за елегантни, класически, стилни, тези два цвята всъщност излъчват липса на енергия, на хъс, на решителност. Сочат и студенина, и липса са самочувствие. По-добре ги пропусни в облеклото си и ги замени с нежен бял или бежов цвят, които са също толкова неутрални и елегантни, но не са натоварени с отрицателно послание. Пролетта е идеалния сезон за тях. Шикозният дамски модел обувки на ток Aileen – White в снежнобяло ще те очароват със своя атрактивен дизайн.