Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г.

1
126
Добави коментар

Слънцето вече транзитира през Близнаци и ще раздухва повишен обмен на информация.

Едно от най-силните качества на този зодиакален знак е способността аргументирано да се изказват идеи, да се защитават тези и да се постигат набелязани цели чрез бърза и съобразителна мисъл, гъвкав в общуването,  хитрост, ловкост, благодарение на които човек може да извлече ползи или да ги превърти в своя полза при всякакви обстоятелства. Сега тази тенденция ще се усили и ще печелят предимно онези, които са по-комуникативни, стремят се да създават и укрепват връзки, които да им бъдат полезни, преговарят за интересите си и получават подкрепа и одобрение. Всъщност, това може да се налага по различни поводи.

Уловката е, че ще нараснат в пъти опитите за матипулации и измами, вид преувеличения в изказвания, така че ще трябва да внимаваме на кого се доверяваме и ако преминем този пръв „изпит“, тогава действително ще съумеем да придобием нещо ценно за  нас, поне- да се предпазим от вероятността да ни изместят, подменят очакванията ни и т.н.

Ще забележим в този процес, че растат гръмките изказвания, подобни новини…Част от тях ще бъдат красиви, други- възмутителни, не е сигурно- кои ще бъдат истина…

Ескалират разяснителни разговори и в такъв случай се налага да се пазим от вид изкривявания, както на чутото, така и на изказаното, дори в това, което мислим, защото обърквания в този смисъл могат да ни въвлекат във водовъртеж от недоразумения, от които ще се измъкнем едва през юли или по-дълго време и със съответните последици.

На 26 май предстои Пълнолуние с пълно Лунно затъмнение, като дните около него и на самия ден могат да доведат до превратни известия, разговори и с широко отражение. В оптимален случай- ние ще разгадаем тайни, там, където ги има, ще се доберем до скрито знание, от което да се възползваме. Също- ще изчистим евентуални различия, спорове, ще стигнем до договорки, но това само в случай, че не губим практични оценки от поглед, можем да разчитаме на натрупан опит…

Най-силно се засяга нашите връзки с близкото ни обкръжение, лични и делови. Ако всичко е наред, това ще е отличен признак, който ще ни гарантира относително спокойствие и в бъдеще.

Скъсани договори или контакти обаче, особено в деня на затъмнението, едва ли ще бъдат възстановени. Хубаво е да не забравяме това и да се стремим съзнателно да канализираме събитията в предпочитана от нас посока.

Все пак припомням, че затъмненията действат подобно на „космически стрелочник“, който ни прехвърля на нови релси на развитие, когато това се налага. Тогава, ако прекратим определени взаимоотношения или ни се наложи да сменим средата си на съществуване, поради пътувания, премествания, нова работа, прекратени контракти, изисквания или друго, можем да приемем, че това е необходимост, която ще ни насочи към обновено бъдеще, просперитет, а ние трябва да се концентрираме върху възможности, които винаги съществуват, стига да ги забележим и привлечем, сега- чрез общуване, то като „отсяваме сеното от плявата“, доверяваме се и на вътрешни инстинкти. Ако „компасът“ ни за истина и справедливост е точен, няма от какво да се притесняваме, „ще стигнем там, накъдето сме тръгнали“, а иначе- може и да се „изгубим“ първо, за да намерим после своето по-подходящо място…

В любовта- обяснения, новини, евентуални тайни, информация, която получаваме-общо, може да преобрази чувствата ни и нека случващото се да е положително, за добро…

Започнати връзки сега обаче, едва ли ще бъдат перспективни…

Хубаво е да бъдем по-внимателни на пътя, предимно в дните на затъмнението, но и в края на седмицата…

На 29 май Меркурий се обръща в ретрограден- така че още повече ще повлияе нарушения в общуването, ще прилича малко на „развален телефон“ , един едно казал, друг- друго разбрал и т.н.

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Овен

Видео хороскоп Овен

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Телец

Видео хороскоп за Телец 

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Близнаци

Видео хороскоп Близнаци

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Рак

Видео хороскоп Рак

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Лъв

Видео хороскоп Лъв

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Дева

Видео хороскоп Дева

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Везни

Видео хороскоп Везни

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Скорпион

Видео хороскоп Скорпион

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Стрелец

Видео хороскоп Стрелец

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Козирог

Видео хороскоп Козирог

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Водолей

Видео хороскоп Водолей

Хороскоп за седмицата 24.05-30.05.21г. Зодия Риби

Видео хороскоп Риби