Apple iPhone 12 64GB Blue

1
1278
Добави коментар

Apple iPhone 12 64GB Blue

В iPhone 12 има всичко. Най-очакваният модел смартфон за 2020 година се завръща! Светкавична 5G технология и Wi-Fi 6 свързаност, най-бързият чип в смартфон A14 Bionic, брилянтен дисплей Super Retina XDR OLED от край до край, керамична защита на стъклото на екрана, „Нощен режим“ на всяка камера и перфектен размер. Ще бъдете възхитени от лесната работа и бързата реакция.

iPhone 12 е част от новата серия смартфони, които Apple представи. Четири са моделите, разделени в две категории:

iPhone 12 и iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 OLED дисплей

Apple замени LCD дисплея, използван в предишните модели iPhone XR и iPhone 11. Усъвършенстваният екран на iPhone 12 има всички видове мощни нови функции – като 4K Dolby Vision видеозапис и супердетайлни HDR снимки.

iPhone 12 разполага с 6,1-инчов Super Retina XDR OLED екран от край до край. Много повече контраст, невероятна точност на цветовете и значително по-висока плътност на пикселите. Дисплея поддържа HDR10, Dolby Vision, True Tone и Wide Color.

Резултатът е зашеметяващ. iPhone вече има най-твърдото стъкло в смартфон. Керамичното покритие го прави по-здрав и устойчив на надраскване. Четири пъти по-голяма издръжливост на чупене.

Apple iPhone 12 свързаност

Apple се присъедини към мрежата на бъдещето. И така, с 5G връзката iPhone 12 е ултра бърз. Ще забележите това, когато изтегляте филми в движение, предавате поточно видео с най-високо качество или осъществявате HD FaceTime разговори през клетъчната мрежа. Всичко това с намалена латентност.

Наслаждавайте му се на практика навсякъде, защото iPhone 12 има най-широкото 5G покритие в световен мащаб, поне според Apple.

Apple iPhone 12 хардуер

Според Apple чипът A14 Bionic включен в новия iPhone 12 е най-бързият чип в смартфон и разширява границите още по-далеч. Това е революционен чип, който надминава всички очаквания със способността си да прави милиарди операции в Neural Engine или да записва в Dolby Vision, нещо непостижимо дори за професионални камери. Освен това е с висока енергийна ефективност, което гарантира дълъг живот на батерията.

5G на iPhone не е просто по-бърз, а и по-умен. Когато вашият iPhone 12 не се нуждае от 5G скорост, като например когато прави актуализации във фонов режим, той автоматично използва LTE, за да спести живота на батерията.

Apple iPhone 12 камера

Apple iPhone 12 има две задни лещи, които работят заедно, за да задоволят вашите творчески нужди, където и да се намирате. Както Wide, така и Ultra Wide камерите вече имат нощен режим – и той е по-добър от всякога при заснемането на невероятни снимки при слаба светлина. Новата Wide камера дава 27 процента повече светлина.

Така че независимо дали правите снимки през деня или на лунна светлина, ще получите ниво на детайлност и цвят, което не е било възможно преди.

Чудесата на нощния режим

Нощният режим на iPhone 12 разпознава, когато светлината е слаба, и се включва автоматично. След това поддържа определено ниво на яснота, като същевременно улавя яркостта на цветовете. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона.

Интелигентен HDR 3

Камерата на iPhone 12 също се отличава със спираща дъха технология като HDR Smart 3, която балансира елементите на картината. Дори при ярка светлина, HDR Smart 3 възпроизвежда текстури, тон на кожата, наситеност на цветовете и дори най-фините детайли на изображението със зашеметяващ реализъм.

Нещо повече, благодарение на автоматичното обучение, HDR Smart 3 разпознава не само лица, но и сцени, и регулира остротата, цвета и баланса на бялото, когато е необходимо.

Портретен режим

Портретният режим постига размиване на художествения фон по-добре от всякога и перфектно подчертава обекта ви. Правете страхотни снимки още повече, като избирате измежду шест креативни светлинни ефекта, като High-Key Light Mono, Natural Light и Studio Light. Портретният режим е наличен дори в предната камера.

Селфи в нощен режим

Нощното време е точното време за селфи. Тъй като Нощен режим и множество други страхотни функции вече са на предната камера. Като Deep Fusion, Smart HDR 3, запис в Dolby Vision и др.

Apple iPhone 12 видео

Apple винаги се стреми да насърчава креативността. С новия iPhone 12 можете също да правите прекрасни творения в движение. Сега можете да записвате 4K HDR видео с Dolby Vision. Никой друг смартфон не може да направи това.

Лесно редактирайте вашите Dolby Vision видеоклипове в Photos, iMovie или Clips направо на вашия iPhone, веднага след като снимате. След това го изпратете към вашия телевизор с помощта на AirPlay, за да видите всички тези цветове и детайли. Това е кино изживяване от начало до край, достъпно само за iPhone. Ще видите колко е полезно!

Apple iPhone 12 софтуер

Apple iPhone 12 работи с iOS 14, най-новата операционна система. iOS 14 поддържа всички нови формати, които ви помагат да правите всичко, което искате, точно когато искате. Така, че iOS 14 носи нов поглед върху нещата, които правите най-често, правейки ги по-лесни от всякога.

Новите функции ви помагат да получите това, от което се нуждаете в момента. А приложенията, които използвате през цялото време, стават още по-интелигентни и по-лични.

Apple iPhone 12 поверителност

Независимо дали сте любител на Apple или не, трябва да признаете, че iOS е най-безопасната налична операционна система. iPhone 12 е проектиран да защитава вашата информация. Данните за Face ID никога не напускат телефона ви и не се съхраняват в iCloud или другаде. iOS ви показва практиките за поверителност за всяко приложение, преди да го изтеглите.

Apple Pay не споделя номера на вашата кредитна карта. И това са само няколко от стъпките, които Apple са предприели, за да защитят вашата поверителност.

Съдържание в кутията

Като част от усилията на Apple да постигне своите екологични цели, iPhone телефоните вече не се доставят с адаптер за захранване и слушалки EarPods. Можете да използвате вашите собствени слушалки на Apple и захранващ адаптер или да закупите тези аксесоари отделно.

Вземете Apple iPhone 12 от MobilePoint на най-добрата цена!

Открийте го първи! Купете Apple iPhone 12 64GB Blue от MobilePoint, вашият доверен онлайн магазин. С 2-годишна гаранция и доставка за цяла България.

Видео за Apple iPhone 12.