Дневен хороскоп за 29 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
162
Добави коментар

18 лунен ден, Луна в Козирог

Луната днес транзитира през последните градуси на Козирог,  така че ще продължи да ни фокусира  върху ключови въпроси, които са свързани с нашата стабилност и просперитет, както в личен, така и в обществено- значим аспект, в кариерното развитие и т.н.  Аспектацията усилва амбицията, подтиква мнозина  да се борят до краен предел, за да постигнат желанията си  и колкото са по-големи амбициите, в толкова по-сериозни битки  ще се въвлекат определени личности.  Това е доста силна енергия, която изисква да бъде канализирана в конструктивна посока, така че човек да демонстрира на какво е способен  и да заеме своето достойно място под Слънцето, да направи пробив в избрано от него направление и т.н.

Ако човек не е поел във вярна посока,  няма какво да мотивира  дееспособността, липсва конкретна задача върху която да се фокусира, тогава- тази енергия може да прерасне в нервно напрежение, конфликт между „искам  и трябва“,  не е изключено да попадне под влияние на външни фактори, които ще покажат в лицето на конкретни хора или обстоятелства- какво препятства бъдещият просперитет.

Така че като минимум-  денят е показателен за  своеобразни върхови постижения, които се очертават на хоризонта  следствие на за дадено направление на развитие  или пък амбиции. Ако денят ви е спокоен, това ще бъде повече от добър признак.

През нощта не са изключени показателни сънища  или пък неспокоен сън.

Меркурий днес за последно  е директен и бих казала, че във видимото си движение  почти е спрял и от утре ще се движи ретроградно.

Това астрологично събитие е допълнителен показател, че днес могат да ескалират достатъчно важни събития или новини, които да занимават вниманието ни  и през следващите седмици, а може би и около месец и половина.  Поради тази причина е препоръчителна-  да се концентрираме върху диалогичност, разбирателство, да избягваме конфликти, за да зададем по-позитивен тон за идните дни, той ще се отрази на отношенията ни, а поради влиянието на Луната в Козирог и на други ключови приоритети, които са свързани със социалния ми статус.

В обществено- значим план-  пак така  ще ескалират достатъчно важни или значими събития, които ще засягат управленски  или власт имащи структури…

Така че деня ще е доста интересен или показателен…

Месечен хороскоп за юни 2021г.

И Дзин оракул на бъдещето

Вашият нумерологичен подпис е…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, особено благоприятен  да извършите реформи на работното си място, така че да се снижи евентуално напрежение  или да се превъртят предизвикателства в полза. Като минимум- денят е показателен за по-далечни преспективи на развитие, върхови постижения, тенденции в кариерното ви развитие. Така че е важно да следите за случващото се и да го канализирате в оптимално подходяща за вас посока.  Днес могат да ескалират и важни събития, които касаят важни за вас взаимоотношения- в личен или делови аспект, опитайте се да заложите на диалогичността, избягвайте спорове или конфликти, недоразумения, за да не се превърнат в превратна точка, от която ще се измъквате дълго.  Не са изключени повишени разходи, могат да бъдат и полезни инвестиции, все пак внимавайте при конфликт на интереси, да не предизвикате загуби, ще зависи от вашия собствен подход. Не е изключено да ескалира анализ- от какво трябва да се откажете или какво трябва да платите, за да придобиете друго и по-ценно за вас.

Телец, Дева, Козирог– вашата инициативност продължава да расте,  както и вашата борбеност, пробивност, инициативност. Днес може да ескалира настроение от типа на-  по-голяма решимост и крайност в действията и реакциите, това може да не е случайно, а да се предизвиква от отсрещната страна, от определени хора, които ви провокират да проявявате  такъв тип  поведение. Не е изключено да водите разяснителни разговори, които са изпълнени с доза напрежение, опитайте се- да избягвате деструктивни конфликти, не губете крайната цел от поглед, която трябва да е- да защитите интересите си.  Неразбирателство или вид противопоставяне  може да се превърне в превратен момент, който се отразява на вашите доходи, материално състояние или касае нещо друго ценно за вас, имайте го предвид и внимавайте, изберете си стратегия и ще успеете да превъртите предизвикателствата в полза.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е доста натоварен, извън обичайния ритъм, а това може да внесе известно напрежение на работното място  или при изпълнението на текущи задачи. В такъв период  могат да ескалират равносметки, които ви подтикват да анализирате- кое действително е най-ценно за вас, за вашия бодър дух, интереси и сигурност.  В по-ярки красти може да забележите онова, което застава на пътя ви на успеха, щастието или спокойствието, използвайте този момент, за да се очистите от всичко деструктивно или токсично.  Според равносметки, които се проявяват по различни поводи, днес мнозина ще вземат важни решения, които могат да променят курса на развитие в бъдеще.. Верен ориентир ще бъде- на кого може да разчитате, кой допринася за благоденствието ви  и съответно кой трябва да напусне обкръжението ви. Пред вас спонтанно или интуитивно могат да възникнат варианти, обмислете внимателно всеки един от тях, за да не пропуснете шанс, който е невидим На пръв поглед. Общуването с хора извън близкото или традиционно обкръжение- е полезно.

Риби, Рак, Скорпион–  днес няма да ви липсва внимание,  напротив- получавате доста интересни известия, които могат да пробудят силни емоции в душата ви според чутото. Околните се превръщат в проводник на преобразования, вие ще прецените- как ще реагирате, дали ще ги допуснете и т.н. Ние винаги имаме избор, който определя бъдещия ни вектор на развитие, това ще бъде особено очевидно днес и ще се определи от способността да водим конструктивни диалози, изходът или резултатът вечерта ще е показателен. Звездите отново акцентират върху важни за вас отношения. Те могат да бъдат лични, с близки хора- партньори, семейството, но могат да бъдат и влиятелни личности, които въздействат на бъдещото ви развитие.  Проведени разговори или преговори днес, могат да осветят скрити процеси, ако има такива, за да се изчистят под формата на недоразумения, а това да има позитивен ефект. Ако забележите слаби звена- отстранете ги своевременно, за да не им позволите да прорастват  и съответните последици.  Сега може да направите стъпки, които да  сменят декорите около вас, в известен смисъл може да се каже, че моментът е превключващ, възползвайте се и насочвайте  в желано от вас направление.