Спечелете електрически скутери, смарт часовници, раници Xiaomi и бутилки Johnnie Walker

1
179
Добави коментар

Наградите, определени за тази игра, са:

    5 (пет) електрически скутера XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 Black;     20 (двадесет) смарт часовника XIAOMI Mi Watch Lite Black;     50 (петдесет) раници Xiaomi City Backpack 2 (Blue);     200 (двеста) броя бутилки Johnnie Walker Black Label Pocket, 200ml.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Организаторът стартира играта с промо страница в интернет www.johnniewalker.bg/promo, публикуване на Общите условия във Facebook (www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria), както и разпространява рекламни материали в част от търговските обекти.

Всеки участник е необходимо да закупи уиски Johnnie Walker на минимална стойност от 15 лв. с включен ДДС и да се регистрира за участие на страницата на играта като въведе номера на касовия бон/фактура за закупеното уиски Johnnie Walker на минимална стойност 15 лв. с включен ДДС, както и лични данни, изискани при процеса на регистрацията във връзка с теглене на жребия и получаване на наградите от спечелилите участници. С участието си в играта, потребителите потвърждават, че са съгласни с официалните правила на играта.