Извозване на джип от пътна помощ в София

1
158
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Отминаха дните, когато колата беше изключително луксозна вещ. Днес автомобилите в повечето случаи са транспортно средство, а за мнозина са и източник на доходи (таксита, частен товарен транспорт).

Автомобилният пазар ни предлага безброй видове и модификации на спортни, семейни, универсални, товарни и други видове транспорт. Асортиментът, предлаган от производителите на автомобили, е в състояние да задоволи всяко желание.

Разнообразието и възможността за закупуване на автомобил всеки ден увеличават трафика на градските магистрали, които не са предназначени за такъв трафик. Голямото количество транспорт забавя и затруднява движението по транспортните артерии на града и всеки ден възникват извънредни ситуации.

Пътищата без задръствания са възможни само през нощта, а пътните инциденти, уви, са денонощно явление. Днес е много по-разумно да се обадите на денонощна пътна помощ София в случай на повреда или в случай на авария, за да решите бързо проблема на пътя.

Няма съмнение, че оценката на естеството на повредата и по-нататъшната поддръжка или ремонт трябва да се извършват в специализирани автосервизи.

Въпросът е: как бързо да изтеглите колата си от пътното платно, особено ако пречи на движението?

Най-добрият изход от такава ситуация са денонощните услуги на пътна помощ в София на фирмата Найденови Ауто. Репатракът в най-кратки срокове може да откара автомобила дори –  при значителни повреди по каросерията, заключена скоростна кутия, при липса на колела или при други неизправности. Пътна помощ се превръща в истинско спасение за тежки джипове, които е проблематично да се транспортират по друг начин.

Автопаркът ни разполага с удължена платформа. Мощна хидравлична лебедка ще позволи да  извадим джипа, който е попаднал в канавката, а специално оборудване ще реши всички трудности при натоварването. Доверете ни се при извозването на джипове – можем да го извършим качествено. Служителите на пътна помощ Ви гарантират, че транспортирането, товаренето и разтоварването на джипа ще премине без проблеми.

Освен това, при репатриране на такива превозни средства, трябва да сме особено внимателни, тъй като големите им колела, високият пътен просвет показват преди всичко, че имат висок център на тежестта и ако той не е добре застопорен сигурно и твърдо върху платформата, съществува риск от нестабилност при завоите, и при рязко спиране или маневриране.

Ние ще осигурим денонощна пътна помощ, за да спасим и транспортираме вашият любим джип. Ще отнеме не повече от 1 минута, за да бъде приета поръчка Ви на тел.: 0878 424 097 / 0879 147 374. Всичко това ще ви спести време и нерви. Изберете най-ефективната пътна помощ на достъпни цени. Нашите служители винаги ще предоставят професионална помощ и внимателно ще доставят колата Ви до местоназначението и, ако е необходимо, ще помогнат при избора на най-близкия надежден автомобилен сервиз.

Изчисляването на тарифата за услугите е изключително ясна и прозрачна. Можете самостоятелно да изчислите приблизителните разходи за транспортирането на джипа, или да зададете въпрос за цената на нашия диспечер на уеб сайта roadhelp.bg.

Основната цел на фирма Найденови Ауто е да спечели доверието на клиентите, като осигури високо ниво на качество на предоставяните услуги и достъпни цени за извозване на джипове.