【Възглавници】Големи • Силиконови • Удобни • Цени | Brava.bg

1
127
Добави коментар
pepimili
pepimili

Възглавницата е един от основните елементи за качествен сън и поради тази причина правилният избор е особено важен. Възглавницата придава стабилна опора на врата – вратните прешлени трябва да са в позиция на продължение на гръбначния стълб.

На какви възглавници е добре да спите

В Brava.bg ще намерите възглавници с различни височини: ниски, средни и високи. Твърдостта на пълнежа също е важна за Вашата пълноценна почивка. Позицията на тялото по време на сън е критерий за избор на височина и твърдост на възглавницата:

Ако спите по корем са подходящи ниски и меки възглавници.
Ако спите по гръб са подходящи средни възглавници.
Ако спите настрани са подходящи по-високи и по-твърди възглавници.

Какъв трябва да е пълнежът на възглавницата Ви

Възглавници от латекс и дунапрен
Възглавници от мемори пяна
Гел възглавници
Възглавници от гъши пух
Възглавници от вълна
Микрофибърни възглавници
Пружинни възглавници

Форма на възглавницата

Възглавницата може да бъде с анатомична извивка или класически тип. Анатомичните възглавници с извивка са с две възможности за височина. Класическите възглавници са подходящи, както за възрастни, така и за деца.

Как да поддържаме възглавниците

Всички възглавници, освен латексовите и от мемори пяна, мога да бъдат прани в пералнята. Препоръчва се използването на непромокаем протектор. Важно е да знаете, че дори и възглавницата Ви да е съобразена изцяло с нуждите ви, е добре да я сменяте на всеки 2 години, защото с времето тя губи качествата си.

Защо да се доверите на brava.bg

Πoceщaвaйĸи нaшитe мaгaзини, Bи ce пpeдocтaвя възмoжнocттa дa пpoбвaтe paзлични варианти на възглавници, ĸoитo пpeдлaгaмe и в oнлaйн мaгaзин www.brаvа.bg.