Обзавеждане на дома в бяло

1
149
Добави коментар
pepimili
pepimili

Белият цвят се счита за класика, когато става дума за изкуство, облекло и интериор. То е неутрално, елегантно, може да се комбинира с всичко и създава усещане за светлина и чистота. Освен това, белият цвят е основен както в популярни модерни дизайни като скандинавския и индустриален интериорен стил, така и в класическото обзавеждане.

Ако харесвате светлите тонове и смятате, че блясъкът на чистото бяло би стоял добре във Вашето жилище, то може би мебелите в бяло са едно добро решение за дома Ви.

Набиращото все по-голяма популярност производство на корпусна мебел, позволява лесно да се сдобием с различни елементи от обзавеждането, които да придадат цялостност на мебелировката у дома. Различните модули ще намерят място във всяко помещение от дома Ви, превръщайки се в завършен интериорен стил, впечатляващ със светлина и елегантност.

Можем ли да вкараме блясъка на бялото във всяка една стая?

Разбира се. Заложете на бял шкаф за обувки още в антрето. Ако има пространство, белият гланциран гардероб също е идея. Така красивият блясък на бялото ще Ви посреща още от вратата.

Ако нямате много пространство в коридора, то гардеробът може да се намира и в спалнята, където бели още могат да са леглото, нощните шкафчета, скрина и тоалетката. А защо не и бюрото?

На какъв бял елемент да заложим в дневната? Холната масичка. Може би и етажерките. Ако кухнята и дневната Ви делят едно просторно помещение, спокойно можете да ги обвържете с цвета. Кухнята със сигурност ще се отвори и ще изглежда приветливо с гланцирани бели шкафчета и надстройки.

Най-хубавото на бялото е, че то си подхожда с всеки един цвят и може да участва както в по-топли, така и в по-студени гами за интериора. Лесно можете да го съчетаете с предпочитаните от вас тонове и нюанси. Независимо дали става дума за ярки, пастелни или приглушени цветове, дървесни нюанси, металически тонове, бялото се връзва добре във всеки вариант.

Не забравяйте, че цветният акцент може да идва от стените, декорации като килими, картини, завеси, меката мебел. Ето защо изборът на бели мебели не трябва да Ви тревожи – интериорът няма да е скучен. Напротив, бялото е гаранция за елегантна красота и ще Ви помогне да създадете светъл и уютен дом.