Извозване на леки автомобили от пътна помощ в София

1
160
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Леките автомобили са били и остават едни от най-рисковите участници в движението. Често попадат в инциденти, губейки способността си да се движат самостоятелно.

Именно леките автомобили са тези, които се нуждаят често от нашите услуги – извозването и транспортирането им никога няма да изчезне.

Фирма „Найденови Ауто“ предлага пълен набор от пътни денонощни услуги за извозване на леки автомобили. Извършваме денонощни услуги за извозване и прехвърляне на автомобили до всяка точка в София и околностите.

Кога е необходимо да ни се обадите?

Думата „евакуация“ за неподготвеният човек се свързва със стрес, страх от това, какво предстои? Ако се случи произшествие, повреда, доставка на нов автомобил, липса на гориво – с една дума, невъзможност да се движи самостоятелно превозното средство ние сме готови да Ви помогнем.

Ние предоставяме пътна помощ в следните случаи:

Механични и електрически повреди;

Неизправност на акумулатора;

Пътнотранспортно произшествие;

Зареждане с гориво;

Подаване на ток;

Загуба на ключове, включително случаи на заключване на ключовете в колата.

Найденови Ауто се стремим да направим всичко възможно, за да ви помогнем в тези ситуации, като оказваме пътна помощ на място или организираме репатриране до най-близкия сервизен център.

Кога се нуждаете от нашите услуги?

Когато купувате лек автомобил в даден град и се налага да бъде откаран до друг, много собственици на автомобили предпочитат да се доверят на пътна помощ, а не на неизвестен доброжелател или приятел.

Евакуация на лек автомобил се извършва, когато искате да бъде откаран на адрес, паркинг, сервиз или друг град.

Леките автомобили не са проектирани за офроуд и често са безсилни да излязат самостоятелно, ако закъсат в кал или блатисти райони. Изтеглянето на лек автомобил, заседнал в кален селски път, се счита за един от най-често срещаните проблеми, които се нуждаят от пътна помощ.

Свържете се с Найденови Ауто, ако имате нужда:

Бързо пристигаме с репатрак до всяка точка на София и околностите. Средното време за пристигане с необходимото оборудване в София е 30 минути, а пътуванията до други райони се обсъждат отделно. Трябва да се има предвид, че най-близката кола се изпраща на повикване, което значително намалява времето за чакане.

Ако имате нужда от извозване на голям лек автомобил или дефектен автомобил, който не може да продължи да се движи самостоятелно.

Пълна информационна подкрепа на всеки етап от евакуационните мерки. При нас винаги ще знаете точното местоположение на вашият автомобил и времето за останалата част от пътя.

Проблемите обикновено се случват точно когато не очаквате, затова се подгответе предварително за превратностите на съдбата – запишете номера на денонощна пътна помощ: 0878 424 097 / 0879 147 374 и ги поставете на видно място вътре в колата, за да не изпадате в паника при нужда.

На първо място ние поставяме: ефективността и точността при репатрирането на автомобили, гарантирайки тяхната безопасност на 100%.

Нашият автопарк се състои теглещи камиони с платформи с различни размери, които ни позволяват бързо да обслужваме произволен брой обаждания. Всеки евакуатор е оборудван с ново надеждно оборудване за превоз на леки автомобили.