ИЗРАБОТКА НА РЕКЛАМНИ КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ

1
155
Добави коментар
elenkoo
elenkoo

Описание

Hits: 250

Изработка на рекламни ключодържатели

За да се радвате на печеливш бизнес е важно да достигнете до вашата таргет група и да рекламирате успешно вашите стоки или услуги.

Един от евтините и изключително ефективни методи на реклама е предметната или сувенирна реклама чрез ключодържатели.

При нас можете да поръчате на достъпни цени рекламни ключодържатели в малък тираж, които се изработват специално за вашата фирма и притежават оригиналност и открояващ се стил.

Ключодържателите, които ви предлагаме са пластмасови и притежават две лица, така че могат да бъдат използвани за реклама, както на вашата фирма, така и на отделни продукти или услуги, Предимството на рекламата чрез рекламни ключодържатели е съчетаването на практичен и удобен продукт, предоставящ достатъчна площ, върху която може да бъде отпечатано логото на вашата фирма, рекламен слоган и координати като адрес, уеб сайт и телефони.

Подарете на вашите бъдещи и настоящи клиенти практичен рекламен подарък, който ще им напомня за вас и ще им бъде „винаги под ръка”.

За разлика от други рекламни материали, които не се използват ежедневно, ключодържателите винаги „влизат” в употреба и са необходими за всеки от нас.

Защо да заложите на рекламата чрез ключодържатели?

Защото те не само популяризират вашите стоки или услуги, но и представляват подходящ рекламен подарък към вашите клиенти, бизнес партньори или служители.

Рекламата чрез практични и ежедневно използвани рекламни сувенири е изключително ефективна, защото информира хората за вашата дейност, напомня им за вашата фирма, прави логото ви познато и разпознаваемо, прави вашите продукти популярни и предпочитани.

При изработване на рекламни ключодържатели по индивидуален проект, вие реализирате вашите идеи за оригинално и неповторимо представяне на вашата компания и заявявате своя уникален стил, професионален подход и собствен „бизнес почерк”.

Разгледайте нашият магазин, в него може да видите реализирани наши идеи направете го от ТУК

Може да разгледате и нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/ideasgiftss

Ние сме онлайн блог – магазин Uniqueshop, тук пресъздаваме нашите идеи и продаваме продукти измислени от нас артикули със запомняща се идентичност. Има артикули, които можете да намерите само тук!

Продуктите на UNIQUESHOP за закупуване са само тук на Българският пазар.

При нас ще намерите подходящи продукти, които разказват история? Бъдете Уникални!