Романтична Изненада в хотелска стая. Съвети

3
304
Добави коментар
vfiodorov
vfiodorov

Понякога ви се иска да направите романтичната среща специална. Организирането й като изненада в хотелска стая е една от интересните и „неизтекли“ възможности.

Защо влюбените ще ходят в хотел?

Не е необходимо да имате повод, за да организирате романтична среща в необичайна обстановка. Въпреки това, по-често причини за това има.

Мъжът желае да направи предложение за брак: атмосферата в хотела ще му помогне да се настрои по правилния начин. А що се отнася до жените, те просто обичат подобни изненади;Искате да признаете любовта си: за нови двойки, които току-що са започнали връзка. Необичайна приятна обстановка ще ви даде увереност и смелост;Чествате годишнина: от сватба или от началото на връзката. Да стоиш вкъщи на маса или просто да отиваш в ресторант е скучно. Изненадата в хотелска стая ще добави разнообразие в живота ви;Искате да добавите малко пикантност в отношенията. Понякога рутината става толкова скучна, че чувствата започват да избледняват. За да не ги оставите напълно да изчезнат, е необходимо от време на време да променяте радикално обстановката и типа на съвместното прекарване на свободното време. Изнанада в хотелска стая: Какво включва?

И така, какво правите с любимия човек в хотела? На какво да обърнем внимание.

Категория стаи: обикновено има стандартни стаи, апартаменти и люкс. Колкото по-значима е причината и колкото по-силна е любовта, толкова по-шик трябва да бъде хотелската стая. Да да!Вечеря за двама: трябва да обмислите менюто;SPA за двама: защо да не преминете заедно през приятни релаксиращи процедури;Допълнителни детайли на интериора: всичко, което ще ви помогне да направите атмосферата по-романтична. Тези неща ги съгласувайте с хотела предварително;Закуска: най-добре е една романтична изненада в хотелска стая да завърши с разкошна закуска. Може и шведска маса. Какви СПА процедури да изберете за изненада в хотелска стая?

Изберете най-приятните!

Масажи: масло, топли камъни или билкови торбички;Маски за тяло за нея: плодови, шоколадови. За да изглежда животът сладък;Различни сауни и вани и за двама. За романтична изненада е по-добре да изберете по-меки, а не много горещи;Водна зона, естествено! Романтична вечеря

Всеки добър хотел има ресторант. По-добре е да пристигнете там предварително и да обсъдите детайлите на вечерта. Помислете какво харесва вашата половинка или се опитайте да я изненадате с нещо ново. Също така, уверете се, че няма „недостиг“ на любимия алкохол на партньора ви.

Ако искате да украсите масата по специален начин, също се договаряйте предварително. Определени цветя, свещи или каквото и да е. Всичко, което харесва вашата половинка или двамата може да харесвате. Можете също така да поискате да пуснете любимата му/й песен в определен момент. Такива признаци на внимание са безценни, защото грижата е в малките неща.

Какво трябва да има в хотелската стая?

Хотелската стая е вашето любовно гнездо за тази вечер. Уверете се, че има:

Просторно двойно легло;Джакузи – да се отпуснете преди любовната нощ;Плодове или сладкиши;Алкохол, например шампанскоБалони, ако имате празник;Листенца от роза – за засилване на романтиката;Романтична музика – класическите хитове са най-добри. Как да се подготвите за изненада в хотелска стая

Обикновеният външен вид тук не е подходящ: в края на краищата, това не е градска разходка.

Коса: направете чисто и стилно оформяне, което би подчертало вашата мъжественост / женственост;Грим: не прекалявайте. Не е необходимо да има три слоя, по-добре е да направите дискретен и естествен грим. Мъжът иска да види истинското лице на любимата си, а не маска, направена от козметика;Погрижете се за маникюра – и за мъже, и за жени. Ще прекарате много време в близък контакт, така че всички незначителни несъвършенства ще бъдат забележими;Парфюмен аромат: изберете любимия си, който ви носи увереност. Ако знаете с какъв аромат ви харесва вашият партньор, използвайте го. Основното е в умереността, така че парфюмът да не удави естествената ви миризма и миризмите на всичко наоколо;Облекло: Изберете вечерни тоалети, които подчертават вашите силни страни и скриват вашите недостатъци. В обобщение: какви стъпки трябва да предприемете като организатор на изненада в хотелска стая?

Вие трябва да:

Се свържете с персонала на хотела под каквато и да е форма: по телефон, онлайн или лично;Дайте им цялата информация за вашите желания: час на събитието, украса на стаята, особености на събитието;Чуйте предложенията на персонала на хотела – може би ще ви хареса нещо;Изберете стая от наличните – според цена, размер и наличие;Резервирайте стая;Резервирайте маса в ресторант;Резервирайте SPA програма. Facebook Twitter Pinterest

Още от категорията