Кой е най-благоприятният момент за рефинансиране на бързите кредити?

1
172
Добави коментар
clashbade
clashbade

Проверете кредитната си история и оптимизирайте настоящите си разходи

Ако си задавате въпроса кога и дали да предприемете рефинансиране на бърз кредит, отговорът на финансовите експерти би могъл да бъде само един. Сега, в настоящия момент, за да оптимизирате максимално разходите си в дългосрочен план.

Възможно е да не изпитвате сериозни затруднения с плащането на вноските и на този етап мярката да ви се струва излишна. Това обаче съвсем не означава, че месечният Ви бюджет не е ощетен и с времето може да усетите натиска по-осезаемо. Не се налага да отлагате, затова колкото по-скоро консолидирате задълженията си чрез получаване на банков кредит, толкова по-благоприятна ще бъде равносметката ви след известен период.

Ефектът ще бъде не само върху значителното намаляване на разходите за лихви, но и ще освободите допълнителен ресурс от средства, които може да вложите в ремонт на дома, лятна почивка, екскурзия, обучение и т.н.

Опитният екип на Crediport може да ви съдейства при откриването на най-добрите предложения за Вас, както и да Ви консултира напълно безплатно как рефинансирането да се случи по удобен, лесен и изгоден начин.

При потребители на бързи кредити с добра кредитна история, които имат няколко малки парични заема с високи лихви от различни финансови институции, решението е само едно – обединяване на задълженията. Освен всичко друго, този практичен и разумен ход ще Ви предпази от допълнителен стрес, непрекъснати обаждания и посещения в дома, задължението да следите падежните дати. Вноската по кредита, която може да бъде намалена като обща сума, ще облекчи съществено семейния Ви бюджет. Бонус е, че елиминирате рисковете да навредите на кредитното си досие (напълно реален сценарий при евентуални закъснения, когато се задъхвате да покривате усвоените бързи кредити).

В зависимост от кредитната Ви история са индивидуални и параметрите на банковия кредит по отношение на сроковете, размера на вноската и желаната сума.

Предимствата на рефинансирането са ключови:

Договор за банков кредит при далеч по-облекчени условия.
Една месечна вноска, една падежна дата.
Стабилност и спокойствие, с грижа за кредитното Ви досие.
Разполагате с по-висок месечен бюджет.

През Crediport можете да заявите изцяло онлайн потребителски кредит от банка обединяване на задължения или друго според личните Ви нужди и предпочитания. Платформата си партнира единствено с лицензирани финансови институции, които са под надзора на БНБ. Кандидатствате в защитена среда, възползвате се от срокове за изплащане от 1-120 месеца, може да поискате суми от 100-70 000 лева.

Изисква се само да попълните заявката за кредит, да изчакате постъпването на многобройните персонални оферти от различни банки и на финала – да изберете най-добрата за Вас!

Continue Reading