Научи се да контурираш лицето си в няколко лесни стъпки

1
192
Добави коментар
svetla58
svetla58

Контурирането е много популярна техника последните години и ако вие сте от дамите, които са изгледали хиляди видео уроци по темата, но сякаш все нещо ви липсва, то днес ние ще ви дадем няколко съвета как да се осъвършенствате.

Продуктите, които ползвате на лицето си са също толкова важни, колкото и какви умения имате. Ще имате нужда от фон дьо тен, бронзант, който е 2 тона по-тъмен от кожата ви и коректор, който е с два тона по-светъл от кожата ви. Ако сте с по-суха кожа е хубаво да ползвате кремообразен бронзант. Също така, ще имате нужда от бюти блендер, за да смесвате продуктите и да разнасяте. 

Стъпка 1: Нанесете фон дьо тена си, както обикновено го правите.

Стъпка 2: Нанесете бронзанта в частите на лицето си, които искате да подчетртаете. Може да е по линията на косата, скулите, носа, линията на челюстта. 

Стъпка 3: Нанесете няколко точки коректор върху лицето си: в центъра на челото, върховете на скулите, зоните около устата и нослето. 

Стъпка 4: Използвайте бюти блендер, за да смесите всички продукти, които сте ползвали върху лицето си. Потупвайте гъбата върху грима с кръгови движения, за да проникнат продуктите в основата. 

Стъпка 5: Използвайте малко прозрачна пудра, за да запечатате гримът. 

Купи бронзант за лице Benefit

Купи палитра за лице Revolution

Купи коректор Maybelline

Купи коректор Benefit

Купи Beautyblender 

Купи трансперантна пудра Мaybelline