Дневен хороскоп за 22 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
162
Добави коментар

13 лунен ден, Луна в Скорпион/Стрелец

Луната днес транзитира през  Скорпион до 15: 30 часа бг време. От последните градуси  на тази зодия

Тя ще изостри инстинктите ни, чувствителността ни, сензитивността ни за скрити опасности, но и възможности почти до краен предел. Така че мнозина ще имат уникален шанс да достигнат до прозрения, истини, които ще им бъдат много полезни.  Някой ще могат да превъртят предизвикателства в полза по един внезапен, но  заслужен начин.  Разкриват се невидими  до този момент  шансове, особено, ако ги търсим.  Част от тях ще се изразят в това, че получаваме заслужена подкрепа  следствие на полагани усилия  в миналото.

В друг случай-  намираме в себе си  допълнителни сили, решителност, качества и мотивация, така че да се справим с всички предизвикателства.

Днес всички преобразования  могат да бъдат напълно позитивни, да се намира изход и решение, включително по теми, които създават известно тревожност  или изискват ви трансформации… Затова ще ми помага много   вътрешния ни глас, евентуални предчувствия, които ще са като верен ориентир.

Ще ни помага способността да търсим варианти, да проследяваме причинно-следствени връзки.

В следобедните часове и след като Слънцето навлезе в Стрелец  настроението ни постепенно ще стане по-ведро, оптимистично, тази тенденция ще се усилва и през следващите два дни…

Овен, Лъв, Стрелец–  до 15: 30 часа  бг време  вие може да извършите положителни преобразования  на различни нива от живота си- в личен и професионален аспект, част от тези възможности ще се явяват на пътя ви  спонтанно, според натрупани вече тенденции, които ви дават шанс да подействат е положително на средата си на съществуване и на онова, което имате- общо.  Самите вие- интуитивно може да разкриете своеобразен алтернативен изход  от сложни и заплетени ситуации, отново в личен или делови аспект, като се възползвате от скрита информация или проследите причинно-следствени връзки, като се доверявате на вътрешния си глас, ако търсите алтернативни пътища към вашите цели, тогава ще ги намерите. Все пак първата част от деня изисква от вас повишена адаптивност, може да не се чувствате твърде в свои води.  През втората част от деня  и по-скоро в късния следобед и вечерта- вашият тонус и позитивно настроение постепенно ще започнат да се покачват… Ще се намерят хора и обстоятелства  които да повдигнат адреналина ви, самочувствието ви, вярата в собствените сили и т.н.

Телец, Дева, Козирог–  до 15: 30  бг време- мнозина ще проведат доста конструктивни, полезни, бих казала обогатяващи разговори- буквално и в по-широк смисъл.  Може да чуете предложения, които ще оформят допълнителни   шансове за развитие… Може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви.  Това е отлично време  да водите преговори, разяснителни разговори, да укрепите важни за вас връзки, партньорски отношения- ще имате такава възможност… Ако сте сами, лек флирт може да прерасне в нещо повече. Все ще получите някаква информация или ще чуете думи, които да ви донесат радост или удовлетворение. В  късния следобед и вечерта-  повечето от вас ще имат нужда от почивка  или ще предпочитат компанията само на най-близките си хора, ще се стремят да прекара деня нетрадиционно  И това ще подейства позитивно на тонуса и настроението ви.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е натоварен с множество ангажименти, но и доста продуктивен, вие се справяте отлично с текущи дела  и всъщност това е един от най-благоприятните дни, през които вие може да преговаряте за интересите си и да получите повишение, ако условията на труд го позволяват.  Днес може да утвърдите авторитета си в колектив, да привлечете по-широка подкрепа от страна на колеги или на влиятелни личности.  Ако желаете да си търсите нова работа, Денят пак така е доста благоприятен за това  до 15: 30  бг време.  През  първата част от деня- вие може да подействат е позитивно на доходите си, можете да получите подарък, морално или финансово поощрение, да материализирате желание.  В късния следобед и вечерта- може да получите интересно предложение, което да повдигне тонуса и настроението. Водите разговори, които в повечето случаи са позитивни, но и леко напрегнати, все едно трябва да се внимава „огънчето да не прерасне в пожар“. Но няма да ви липсва компания…

Риби, Рак, Скорпион–  през първата част от деня  всичко ви се получава с по-голяма лекота, вие може да канализирате в оптимално позитивна за вас посока от дела, които се отнасят до лични приоритети, взаимоотношения с близки до сърцето ви хора, това може да е нещо друго и индивидуално, свързано с емоционалната ви сигурност и спокойствие.  По различни начини- вие сами може да постигнете набелязаната цел.  Доверявайте се на интуицията си, тя ще е верен ориентир, ще намира изход и решения дори там, където не са се виждали до този момент. В късния следобед и вечерта  са възможни допълнителни и непредвидени ангажименти, но в повечето случаи ще бъдат и приятни, повдигащи тонуса и настроението ви…