Дневен хороскоп за 28 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
212
Добави коментар

19 лунен ден, Луна във Водолей/Риби

До 20 ч. бг време Луната е във Водолей, но е „без курс“, тоест- денят е сравнително спокоен, даващ ни възможност да се разтоварим в приятна компания, общуването ще е носител на възможности, лека и приятна възбуда.

Венера вече транзитира през Лъв- ще изисква известна адаптивност, особено на дамите, на емоционално, а понякога и физическо ниво. Венера ще остане в Лъв до 22 юли и през това време желанието да получаваме обич, внимание, да се забавляваме ще нарасне в пъти и в началото на юли и до към 10 юли, ще направи лятото доста „горещо“, ще ескалират гръмки обяснения в любов, изказване на чувства, понякога по един по-драматичен и преувеличен начин, а в други- действително ревностен и изгарящ…Липсата на очаквано отношение ще ранява дълбоко, откликът и взаимността- ще пораждат щедрост, ярки и запомнящи се мигове…Предстои да видим..

Вечерта Луната ще премине в Риби и ще аспектира Юпитер, значи- можем да очакваме неспокоен сън, показателни сънища.

Можем целенасочено да питаме подсъзнанието си преди заспиване, когато сме в естествена релаксация определен въпрос и ще е интересен отговорът през нощта или сутринта. Препоръчително е въпросите да са насочени към нещо положително, за да открие или подскаже, привлече, подсъзнанието пак така- изход, начин, вариант…

Овен, Лъв, Стрелец– социалната ви активност през деня е висока, общуването е полезно или приятно. Подходящо време да питате, за да ви се каже, да споделяте, да привличате подсрепа, одобрение, ако са ви нужни…Хубав ден за укрепване на връзки. Вечерта имате нужда от почивка, може да се чувствате малко по-изморени,     хубаво е действително да намерите начин и да се отдадете на нещо приятно, което душата ви иска. Чувството на близост и сплотеност в дома и семейството, с най-близки хора ще е отличен признак, можете да направите и подходящи, оздравителни стъпки в тази посока. Не са изключени показателни сънища.

Телец, Дева, Козирог– денят ви дава възможност да подействате позитивно на репутацията си, професионалната си реализация или материално състояние. Вие се справяте отлично с текущи ангажименти и в повечето случаи- без напрежение. Все още сте в подходящ период да преговаряте за интересите си, ако се нуждаете от това, ваше предложение или идея- може да мине „между капките“. Вечерта може да проведете доста емоционални разговори, да чуете подобни новини, спонтанно някой ще достигнат до интуитивни прозрения, които ще променят отношението към любими хора.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е позитивен за вас, получавате повече „въздух“, тоест- свобода на действие, с по-голяма лекота постигате желанията или поне не съществуват сериозни предизвикателства, преобладават позитивните нагласи и не без причина. Вечерта може да възникнат допълнителни или непланирани ангажименти, в повечето случаи- повод за удовлетворение, шанс да получите нещо желано…

Риби, Рак, Скорпион– денят изисква да наваксвате с ангажименти, които са изостанали във времето или са извън традиционната рутина. Някой от вас ще имат нужда от повече почивка и все ще намират начин да избягат от дела, които не са твърде по вкуса ви. Пред вас постепенно се разкриват нови хоризонти, възможности и тази тенденция ще се усилва, засега получавате подсказки в тази посока. Вечерта интуицията ви се усилва в пъти, може да имате предчувствия, показателни сънища, не претебрегвайте вътрешния си глас, който ще е верен ориентир, посока за пътя ви на щастие-общо.