5 вдъхновяващи дамски аксесоара за лятото

1
199
Добави коментар
clashbade
clashbade

76
/ 100

Внесете свежест и блясък във визията си през топлите месеци, за да поддържате настроението на ниво

За повечето дами няма по-приятен период от месеците между юни и август. Облеклото ни се променя – роклите се настаняват трайно в гардероба ни, залагаме на повече цветове, слагаме любимите си сандали и се чувстваме по-свободни от всякога. Ако не бяха и ежедневните задължения, от които трудно успяваме да избягаме, картината би изглеждала съвършена от всички ъгли.

Докато настъпи планираната ваканция обаче можем да поддържаме самочувствието и настроението си с помощта на летните аксесоари.

Ето на какво да заложим, за да изтъкнем елегантната си визия:

1. Колие

Сега е моментът да разкрием повече плът, да носим топове, блузи и рокли с деколтета. Няма по-подходящо украшение в случая от едно нежно или по-пищно колие, когато се преобразяваме за излизане вечер. Може да заложите и на морски висулки, за да сте в духа на сезона, а подобни елементи лесно се съчетават дори с дънки и тениска.

2. Дамски часовници

Бижуто на ръката, което отмерва времето, е топ универсален аксесоар за всякакъв повод и време. За да бъде едно наистина красиво допълнениe на вашата визия, проучете актуалните маркови дамски часовници, които предлагат специализираните онлайн магазини.

Класическата визия никога не излиза от мода, но през топлите дни може да си позволите и по-нестандартен дизайн, поне откъм цветово решение спрямо каишката, която да замества гривна или да се комбинира в синхрон с нея.

3. Шапка

Сламената шапка е незаменима за часовете край морския бряг, но не само – с нея може да придадете изтънчен стил на градската си визия. Дали ще е широкопола, или по-спортна с обикновена козирка, това е въпрос на предпочитания и съобразно избраното облекло според повода.

Целта е да ви бъде удобна, да се съчетава хармонично с дрехите, но и да ви предпазва от слънчевите лъчи, защото кожата на лицето изисква стабилна защита.   

4. Обеци

За да подчертаете допълнително своята женственост, прибавете към визията си и чифт обеци с висящи морски елементи, като комплект с колието или по-семпъл вариант, дискретно разкриващ се под косите ви. Дамите, които рядко посягат към тези накити или не са пробили ушите си, могат да се насочат и към ефектните заместители с клипс.

5. Ефирен шал

Шалът е мултифункционален аксесоар през летния сезон. Инвестирайте в мека и качествена материя, приятна на допир, с която да покриете раменете си в офиса, където температурите са по-ниски заради включените климатици. На разходка в хладните и ветровити вечери също ще ви бъде полезен, а понякога може да послужи и за покривало, когато искате да се скриете от силното слънце.

Лесно може да го вържете на панделка на чантата, ако в момента не ви е нужен, а искате да ви е винаги под ръка. 

Разгледайте специалните оферти от Timer.bg, за да попълните колекцията си от изискани дамски часовници на водещи швейцарски, японски и дизайнерски компании.

Може да ви хареса още: КАК ДА НОСИМ ТУНИКА СПОРЕД ФОРМАТА НА ТЯЛОТО