Дневен хороскоп за 01 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
221
Добави коментар

22 лунен ден, Луна в Овен

Луната днес ще транзитира през Овен,   това е първият зодиакален знак, така че- когато Луната премине през него ние може да считаме това събитие за своеобразен старт или ново начало. Този старт не е по външни причини, а според собствените ни действия, покачващ се адреналин, който ни прави по-борбени, инициативни и т.н.

По друг начин казано- високата ни инициативност днес и утре   ще породи  поредица от следващи събития, подобно на „ефекта на доминото“,  когато движението на една част задейства друга и т.н.

В позитивен смисъл-  днес нашата борбеност и пробивност, вътрешна нагласа да направим нужното, за да получи онова, което желаем, а не да стоим и да чакаме то да дойде при нас-  в значима степен ще се увенчае с успех и ще ни помогне  да придобием нещо ценно за нас.  Тълкуванието може да е още, че нашите възстановителни сили растат, с тях положителните само- оценки, нагласи, които имат съответен  позитивен ефект на различни нива.

Усилва се информационният поток, желанието да споделяме чувства, да общуваме с повече хора, и всъщност комуникацията ще допълнителен източник  на ярки емоционални преживявания, в повечето случаи приятни.  Евентуална опасност може да се прояви  от  своеобразно „ прегаряне“,  нажежаване  на ситуации, защото преобладава огнената енергия, тоест- желанията за живот и изява, ентусиазмът, които пък ще се раздухват  от въздушните знаци, тоест- общуването с важни за нас хора.

И така предстоят огнени и доста интересни моменти, в които е подходящо да се докажем, подобно на състезание, когато всичко зависи предимно от нас…

Вашият нумерологичен подпис е…

Вашето число на Съдбата…

Овен, Лъв, Стрелец–  изпълнен с емоции и ярки преживявания ден, вие по различни поводи сте подтиквани да бъдете по-инициативни.. Причините може да са в собствения ви нараснал ентусиазъм и желание да се доказвате, „да вземете нещата в свои ръце“, а не да чакате щастието само да дойде при вас… Така че ако имате конкретна цел  и силно желание, днес ще го преследвате със забележително въодушевление  и почти нищо или никой не може да застане на пътя ви.

Участвате в интересни разговори, ще чувате подобни новини, които ще докоснат сърцето ви,  те могат да имат широко или трайно отражение  върху чувствата ви, бъдещи намерения, приоритетно свързани с любими хора, но това може и да е нещо друго, което засяга високи и честолюбиви планове.

Интересен ден, в повечето случаи и приятен и запомнящ се, може да съчетаете полезното с приятното, да се разтоварите в подходяща компания и т.н.  Трябва да се подчертае, че днес можете  да поставите едно своеобразно ново начало, което ще се определя пряко от собствената ви инициативност, решения, които вземате и т.н.. Струва си да направите усилия, които могат да дадат доста добри резултати…

Телец, Дева, Козирог–  от вас днес ще се изисква повишена адаптивност, вероятно ще попадате под влияние, с което трябва да се съобразявате, това може да е тестови период  за собствената ви приспособимост, гъвкавост, предимно и когато трябва да защитавате интересите си, но не само.  Звездите ви дават възможност  да спечелите нещо важно за вас, то може да е чисто материално, но може и да е нещо друго, което  се отнася до морално удовлетворение.

Неочаквани, алтернативни или обходни пътища към желанията ви ще се отворят, ако ги търсите сега или сте действали така, че да отворите подобни пътеки в миналото…

Имате възможност да сбъднете тайно или съкровено желание, да наваксате с дела от миналото, някой от вас- ще предпочетат да обърна внимание предимно на себе си  и ще намерят начин да избягат от рутината, защото нещо друго и по-важно обсебва вниманието ви  и вие сега най-много можете да въздействате точно на него.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес все ще се намира някой, който да покачи адреналина ви  с известия, предложения, проведени разговори. Ще чувате и добри новини, ще можете да укрепите  партньорските си отношения или важни за вас връзки, няма да ви липсва  подкрепа и компания, напротив- денят обещава да бъде доста цветен и интересен,  точно- поради подчертаното внимание към вас.

Същевременно може да има и хора, с които по-скоро трябва да воювате или пък да изчистите спорни въпроси.

Засега усещате първи сигнали в тази посока, но ако ми стопирате  и такава вероятност, то тя може да се разгори в пожари, образно казано, през следващите дни, че и идната седмица и съответните последици, така че внимавайте…

Можете да укрепвате връзки, поне онези, които са перспективни…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти,  но и конструктивен,  дава ви възможност да спечелите нещо ценно за вас.

Ако работите на хонорар, то днес и през следващите около два дни-  можете да заработите доста добре и над обичайното. Подходящо време да се докажете на работното място, да извоювате успехи, които ще се  окажат своеобразно ново начало, което засяга пак така- кариерно развитие, материално състояние и т.н..

Ако имате конкретна цел и действате в тази посока, усилията ви няма да останат без съответни последици и резултати…

Чудесен признак е, ако днес преобладават  приходите, получите подобни обогатяващи  или изгодни предложения.

Ценете високо онези, които ви подкрепят  на работното място, във финансовите ви амбиции приоритетно, но не само.