Възможно ли е Грета Тумберг да е ПЪТНИК ВЪВ ВРЕМЕТО или КЛОНИНГ?

1
170
Добави коментар

Грета Тумберг и Кралица Мери…

Това е кралица Мери, известна като Кървавата Мери. Тя известна със своята бруталност в преследването на протестанти и изгарянето им на клада. Основната ѝ цел беше опазването на католицизма. За тези, които не знаят, католицизмът (известен още като култа на смъртта  Сатурн) е роден от оригиналната религия на Драконианците (Друидите в природата) и практиките, установени от Падналите ангели. Ето защо това превъплъщение / клонинг (чрез Грета Тунберг) е силно промотирано и облагодетелствано от такива като Сорос. Протестантите са били първоначалните теоретици на конспирацията по това време. Започнаха бунт срещу Драко. Ето защо са се занимавали с това. Интересно как са избрали да я върнат в тази времева линия.

И 74: Луцифер в английския ординал, 444-Масонска, синагога на сатаната, триста двадесет и два черепа и кости.

Кодът 44 свързан с Resident Evil, Death Portal. Рутений с атомна маса от 101. 44 на 59-та позиция в Пи. 59 е Goblin значението на Кобалт- Елемент. KIng Goblin в моя лабиринт декод, собственик на Лабиринта. Хаос и ред. Кобалтът е 27-ият елемент. Ето защо намери 27 в Клонирането в декода си.

Eleonora : EL Leo (Leon, Lion) Ore

От 1558 година (фосфор) 58 (церий) до 2003 / 20 (кадий) 03 (Литий) 15 (Литий).. повтаря се обратно към картата на Кулата

Източник: Flynn Cloud Rider/ facebook