Посланията на Орфей и Орфическото Винопеене. Новите Слънчеви Технологии- проф. Живко Желев

1
217
Добави коментар

В много писмени източници са запазени четирите заръки на Орфей. Първо да правим любов ,а не войни. Той обикаля всичките земи и се опитва да спре Троянската война ,но за съжаление не успява. Втората заръка :“Правете на ближните това,което искате да те да правят за вас. Третата заръка,която той проповядва :“ Светът може да се завладее не с война,а само с лира.“ И четвъртата заръка записана в „Аргонавтика“ : „Мъжете трябва да спят на златно руно,за да могат да изпълнят и трите заръки. „

Тъй като аз съм от Родопите и съм на 72 години,казва проф. Живко Желев, аз съм един от щастливците и съм спал на такова руно,то не винаги е златно.Това е козяк,който се слага в потоците и ако потокът е златоносен,когато руното се сложи да се суши то започва да свети в различно жълто,а понякога съвсем в жълто. Имах възможността на четвъртия си внук,който сега е на девет години преди 5 години да му покажа златно руно в изворче ,в едно малко поточе около Чепеларе. Орфей организира целия поход на аргонавтите,за да им покаже къде се прави най-истинското златно руно.

Кодовете от Свещените книги- Спасителни Ключове за Човечеството

Как да сътворяваме по-добри от нас богоподобни,каква е връзката на нашата цивилизация с тези 18 цивилизации ,които ни наблюдават и сме свързани с тях ?

Орфеевото винопеене – Валя Балканска на световния конгрес на виното точно с трите съда демонстрира как се прави това пиене.

Ето трите съкровища,които са основни за Орфеевото винопеене.

Историята за водата и виното е описана много добре още в новия завет,когато майката моли сина,че е свършило виното ,да превърне водата във вино и той прави първото си чудо. На тази тема започват първите спорове още преди 1200 години в християнството- как да бъде извършван този ритуал. Как да бъде правена мартеничката -смесването на водата и виното. Католиците го правят така- вода и вино,златния потир в средата ,молят се около един час пеят ,накрая го смесват,свещеника пие от него и дава парче от нафората -символизиращо тялото- тоест водата,виното и хляба- символ на тялото,кръвта божия и водата. Нашето православие е отишло още по-напред „в развитието си“ ,защото това се прави скришно от жената . Тя ни ражда,ама не можела да влезе вътре в олтара ,защото била мръсна. Два часа се е пее и се прави ритуала от двама попа, върху водата и виното,смесват ги и след това капват по една капка върху ритуалния хляб,който изнасят и дават на вярващите. Всичко това са чудесни ритуали,но те имат много точно научно обяснение.

Това е празникът на колобъра точно в първото пълнолуние на май нарича се Весак,по случайност  е толкова свещен ден,че Буда е роден на този ден. В трилистника- този златен съд в дясното листо колобърът е сипал виното,в лявото е сложил водата,танцува върху жарта . Тези тръбички ,които съединяват двата съда 33 века след това са напълно херметични и се оказва,че не можем да ги направим сега по същия начин.Припоя не може да бъде възстановен сега при съвременните технологии. Този отвор ,в който е сложена пръчката на колобъра е свързан с други три отвора и поема пара ,когато се нагрява виното върху жарта излиза върху тия тръбички и разширява бука.

Принципът за енергоинформация на празното първо го говори Орфей.По много по-интересен начин го обяснява Лао Дзъ. Той обяснява,че ние сме богоподобни само,когато ползваме празното както дядо Господ.  И казва донесете ми колело. Завърта колелото с дупката и казва : „Ние правим къщата,заради празното да живеем вътре,правим прозорец заради празното да гледаме,правим врата заради празното да минаваме през нея,чашата заради празното да налеем в нея. Празното е по-придатното и дядо Господ така го прави. И с този ритуал точно това правим и във виното и във водата между молекулите зареждаме нашата мисъл,нашето слово и това нещо след това ще го поемем. По същото време е описано,че с някакви звуци юдеите,които атакуват Йерихон сриват стените като достигат един такъв негативен резонанс . И това е възможно и това се практикува,но ние като култура и история ето ви само четири примера ,в които имаме приложение на това.

Уплътнението на образа,това е криптомашината на Йоан Кукузел.Преди близо 1000 години Йоан Кукузел въртейки централното колело и другите колела отстрани взема съответствията на два от символите един срещу друг влиза на различни нива в голямото колело върти ги и се получава криптиране на едновременно запис на музика и текст.

Магическият квадрат ,който беше разгадан от експерти от три различни държави.

„Джокондата“ е рисувана по същия начин,защото Леонардо първо прави един образ,взима две лупи прави микроскопа и с мънички четчици под лупата слага точки,точки,точки 18 години носейки я със себе си той слага различни точки и така слага вътре скрити познания. Всички ваши лични карти имат същия подобен лазерен образ -част от тази технология я имаме и вече е върху нашите лични документи.

Последната снимка е записът на информация в една снежинка. Първите,които правят това откритие са двама българи и двама французи,които пишат в учебника ни по физика от 1865 година след Рибния буквар,че ще се освободим след още 2 години. Още тогава е забелязано и в България и във Франция,че когато на водата се говори тя дава различни снежинки. Първи ,че това е енерго-информация го фиксира не кой да е ,а откривателя на компютъра Джон Атанасов. Той е изобретател на сонара. Три години изследва под морето изобретението си ,за да открие ,че когато вали сняг вътре снежинката отделя огромна електромагнитна шумова енергия,която му пречи на сонара и започва секретното изследване на един от най-важните феномени на водата,която популяризира практически Масаро Ямото.

Тази снимка получихме и публикувахме първи взета от Хъбъл от българина проф. Димитър Съселов ,който беше ръководител на Хъбъл програмите. Бяха се помъчили да скрият тази програма ,но първата стачка в НАСА ,водена пак от българин осуети това. Вижте за какво става въпрос – това са милион и половина галактики. Всяка точица е галактика. Учителя говори точно за Всемира,за безкрайните размери и за безкрайно малките неща преди 125 години, за да мислим малко по-широко,за да можем да разберем неговите следващи 6000 беседи.

Нека да разгледаме една от тези точки.Ето нашата галактика- Млечният път.

Виждате къде е слънцето в един от ръкавите и тук имаме 30 милиарда слънца. Както тази галактика беше нещо като един атом в онази снимка,така сме и ние тук като Слънчева система вътре в нашия Млечен път. Вътре в центъра,където свети е някаква си черна дупка ли е ,светла дупка ли е ,там все още много не знаем,по всяка вероятност е огромна черна дупка,но ако сложим нашето Слънце на разстояние каквото е реално съотношението всички тези планети ще са невидими и ще се прередим до структурата на един атом,около който се въртят електрони. Всички живи същества на земята- растителен свят,животински свят и хората имат един и същ начин на хранене,на съществуване свързан с водата.Водата е тази ,без която не могат да съществуват тези три живота. Това нещо са го знаели и са го прилагали нашите древни предшественици много отдавна.

Това например е едно родопско одеало от мумиите в Урумчи – това е горната част на Китай,където постоянно спорят и се бунтуват хората и има разнообразни религии. Но там в Урумчи имат кукери, а всичките им квадрати,които са по родопските им одеала/защото с такива одеала са завити мумиите им/ са 9 към 16. Едва след 3000 години човечеството се научи ,че гледа елипса 9 към 16 . И когато мумиите са завити с одеала с квадрати 9 към 16 то тялото не се разпада. Ето мумия от Урумчи . Общото е най-голямата мистерия,в дясно е Варненския некропол и в него има златен презерватив. В ляво е мумия от Урумчи на 9000 км отдалечена и жената съхранява златния презерватив.

Цялото видео може да гледате в канала на фондация „Виделей“ :