Тризъбецът на Нептун и Рибарят Алхимично Декодиране

1
185
Добави коментар

ТРИЗБЕЦЪТ НА НЕПТУН И РИБАРЯТ

Нептун излиза в последните ми декоди, така че реших да отида по-дълбоко и да декодирам оборудването на рибаря, тъй като Тризъбецът се използва за риболов и се нарича копие с 3 върха. Като напомняне слагам удивителна около 3-те зъби на  копието, за да покажа как е свързан с Елемента Нептуний, Шива и Прераждането.

Шива има и тризъбец.

3 pronged Spear е 141 в английския ординал е точно като прераждане. Това е 56 в халдейския съвпадащ с Елемента барий , който има атомна маса от 137 и е числото на Константата на фината структура, която поддържа Вселената и ъгъла на светлината.

′′ Hamster Wheel ′′ е 137 в английския орден.

Заседнали сме в тази реалност като хамстер в колелото си. Това колело е Пи. Нептуний има атомна маса от 237 и 2 x3x5 е равно на 42. 42 е Прераждане в Халдейски. 42 е и Архитектът.

Рибар е  93 в английския ординал съвпадащ с Елемент Нептуний, представляващ Нептун, Богът на морето.Рибарят е свързан с Нептун, който вероятно е Ялдабаот, както е показано в нумерологията.

Риболов  е 109 в английския орден. 109 е 29-тото първо число, а 29 е Yaldabaoth в Халдейски. Риболов е на 39 в Халдейски, съвпадащ с картата за лебедовата медицина. ′′ Лебедът ′′ е на 29 в Халдейски като Ялдабаот. Имайте предвид, че Yaldabaoth има 10 букви и е една дума, която прави 101. Винаги говоря за Портал 101.

Yaldabaoth е Пазителят на Портал 101.

Друга част от оборудването са риболовните макари. ′′ Риболовни макари ′′ е 131 в английския орден. Следните думи са и 131 в английския орден: ′′ Регенерация „, ′′ Системен бъг ′′ и ′′ Златна реколта ′′ Смъртта и регенерацията е процес на прераждане. Личното ми убеждение е, че Прераждането се дължи на Системен бъг, който ни принуждава да се връщаме отново и отново.

Златната реколта е 43 г. в Халдейски и е свързана с картата за медицината на паяка. Паякът представлява Yaldabaoth, който събира нашето злато, нашата енергия и ни  е хванал в капан в мрежата си. В този момент може да искате да гледате това видео от група 101, ако все още не сте го направили, тъй като аз съм декодирала това преди и ще видите как Матрицата ни показва истината чрез Музикални видеоклипове, филми, песни,… Ясно показва, че паякът е свързан с 101. 

101-Rock To the Beat (Remix) (Официално видео) – YouTube

131 е второто първо число. Вторият елемент от периодичната маса е германий. Германий е 101 в английския ординал съвпадащ с паяжината. Германий се използва за направата на транзистори, а ′′ Транзисторът ′′ е 32 в Халдейски, отговарящ на номера на Елемента. Снимката, използвана за илюстриране на германий, е транзистор с 3 крака, прилича на шапка (Шапката е друг символ на Yaldabaoth) с обърнат тризъбец. Кодът на шапката е 89 в английския Ordinal, съвпадащ с Yaldabaoth и 43 в Chaldean, свързан с Spider Card. 43 също съвпада с Element Technetium, което означава изкуствен. Тази Матрица и тази мрежа са изкуствени. Троицата е на 32. Транзисторът е 153 в английския орден, отнасящ се до Vesica Piscis, който ще видим в следващите съвпадения и има много значимост. ′′ Риболовни макари ′′ е 44 в халдейският, съвпадащ с Елемент 44 Рутений, който има атомна маса от 101. Портал на смъртта и порочния кръг, са 44 в Халдейски. Spider Web е на 101 в Английския орден. Рутений произлиза от името Рутения, което е 96 в английския ординал, а 96 е Ин Ян, двойствеността. В Халдейски имаме 29 (Yaldabaoth отново) 44 се среща на 59-та цифра на Пи. 59 е Шива в английския ординал и не забравяйте, че Шива е Нептун. 44-та прайм е 193, а това число е това на Виртуалната реалност. Рибарите използват примамки, за да привличат риба. Примамката за риболов е 42 като Архитекта и Прераждането. Lure е 56 в английския ординален съвпадащ Element Barium, представящ Константа на фината структура. Примамката е 16 в Халдейски като Шива и Ада. Fishing Net е 111 на английския ординал като колелото Pi и Zodiac. И двете са 47 в Халдейски, отнасящи се до Тетраграмматон. Други съответни думи с 111 са Часовник, илюзия, Компютърно и Водно пространство. Element 111 е Roentgenium, който е 141 в английския Ordinal, отговарящ на думата Прераждане. Roentgenium е 47 в Chaldean (Тетраграмматонът отново) 111 можете да намерите на третата цифра на Пи. 153 се отнася до Vesica Piscis. Мандорла, която е средната част на Vesica Piscis също е 111 на английския ординал. Риболовната мрежа е 40 по халдейски и съвпада с Елемент Цирконий, Фалшивият диамант показва, че е фалшива реалност (също 40 по Халдейски).

Копието от 3 г. е свързано с Reincarnation/реинкарнацията-превъплъщението/, споделяща същата нумерология от 141 в английския ординал. Ако умножите числата на атомната маса на Нептуний 237, ще получите броя на Прераждането в Халдейски, а също и Числото на Архитекта. Тук можем да видим, че Нептун / Шива са свързани с процеса на прераждане.

 Бръмбарът Скарабей е символът на Елемента Цирконий. Скарабеят е символ на Смъртта и Регенерацията. Скарабеят  е на 93 в английския ординал и съвпада с Element Neptunium, означаващ Нептун, Богът на морето. Тризъбец е на 25 в халдейски съвпадащ с Елемент Манган, който представлява магнит с катъл, който го пресича. Пи също е на 25 и Пи е безкрайният кръг, подобно на Колелото на прераждането, той е безкраен и неуверен.

 Думите Времеви затвор и затворническа клетка също са 40 в Халдейски. Посейдон също е равен на 40. Имайте предвид, че в ′′ Вълшебникът от Оз ′′ един от героите е кралица Лурлайн. Примамка… А номерата ѝ са 153 в английския орден, свързан с  Vesica Piscisи 47 в Халдейски, отнасящ се до Тетраграматон. Сега да погледнем Нептун. Нептун е на 95 в английския Ordinal съвпадащ Element Americium (AM, половината от I AM) и 38 в Халдейски съвпадащ с Елемент Strontium произлиза от името Strontian, което е 130 в английския ординал, а 13 е картата Таро на смъртта. Strontian е 32 в Халдейски мач отново Element Germanium и The Trinity.

Тризъбецът представлява Троицата. Нептун е на 38 в Халдейски, а Vesica Piscis е на 38. Свети Петър също е на 38 в Халдейски. Той е свързан с обърнатата реалност. Нептун е Нептун. Nep означава фалшив и изкуствен на холандски. Мандорла е италианска дума за бадем. Бадемът е на 59 в английския орден. 59 е Шива в този c ífer. Бадемът е 24 в Халдейски. 24 е свързан с нашата Хромозома, буква Х и 24 е Елемент Хром, който означава цвят и е началото на думата Хромозома. 89 (Yaldabaoth in English Ordinal) е свързан с 24, защото е 24-тото число. Риболовната кука е 121 в английския ординал и 47 в Халдейски. 121 е атомната маса на Елемент Антимон, която представлява Всевиждащото око. Антимон е 28 като Луцифер. Мандорлата има формата на око. 47 е Тетраграмматонът и също съвпада с Елемент Сребро, който има тризъбеца в своя символ. Зарибени сме като риба от Демиурга. Закачени и Демиург са 30 в Халдейски. Хванати сме в паяжината (101) и Ялдабаот / Нептун / Шива / Посейдон, Звярът на морето събира енергията ни и ни рециклира в тази Матрица чрез Смърт и Регенерация. Възможно ли е Vesica Piscis  да е портал 101?

Кодът на шапката е свързан с Yaldabaoth, ето защо го виждаме в толкова много филми и видеоклипове.

44 Element Ruthenium е свързан с Портал 101, Портала на смъртта и Пи, порочния кръг на превъплъщението, капитан Хук, защото бяхме закачени от Рибаря на мъжете, Нептун / Посейдон / Шива и завършихме с тази Виртуална реалност . n 193 е 44-тото първо число и 44 може да намерите на 59-то число на Пи (Шива е 59 на английския орден)

Рибарите използват примамки, за да привличат риба.Примамката за риболов е 42 като Архитекта и Прераждането.Lure е 56 в английския ординален съвпадащ Element Barium, представящ Константа на фината структура.Примамката е 16 на халдейски като Шива и Ада.

Fishing Net е 111 на английския ординал като колелото Pi и Zodiac. И двете са 47 в Халдейски, отнасящи се до Тетраграмматона.Други съответни думи с 111 са Часовник, илюзия, Компютърно и Водно пространство.Element 111 е Roentgenium, който е 141 в английския Ordinal, отговарящ на думата Прераждане. Roentgenium е на 47 в Chaldean (Тетраграмматонът отново)111 можете да намерите на третата цифра на Пи.153 се отнася до Весица Писцис. Мандорла, която е средната част на Весица Писцис също е 111 на английския ординал.Риболовната мрежа е 40 по халдейски и съвпада с Елемент Цирконий, Фалшивият диамант показва, че е фалшива реалност (също 40 по Халдейски). Символът на Цирконий е Скарабеят. Скарабеят е свързан със Смъртта и Регенерацията.Скарабeят е на 93, който води обратно към Елементът Нептуний.Думите Времеви затвор и затворническа клетка също са 40 в Халдейски.Посейдон също е равен на 40.

Имайте предвид, че в ′′ Вълшебникът от Оз ′′ един от героите е кралица Лурлайн. Примамка… А номерата ѝ са 153 в английския орден, свързан с Vesica Piscis и 47 в Халдейски, отнасящ се до Тетраграмата.

Нептун е на 95 в английския Ordinal съвпадащ с Element Americium (АМ, половината от I AM) и 38 в Халдейски съвпадащ с EleStrontium произлиза от името Strontian, което е 130 в английския ординал, а 13 е картата Таро на смъртта. Strontian е 32 в Халдейски мач отново Element Germanium и The Trinity. Тризъбецът представлява Троицата.Нептун е на 38 в Халдейски, а Vesica Piscis  е на 38. Свети Петър също е на 38 в Халдейски. Той е свързан с обърнатата реалност.

Нептун е Нептун. Nep означава фалшив и изкуствен на холандски.

 

The Vesica Piscis с ширина от 153

Мандорла е италианска дума за бадем. Бадемът е на 59 в английския орден. 59 е Шива . Бадемът е 24 в Халдейски. 24 е свързан с нашата Хромозома, буква Х и 24 е Елемент Хром, който означава цвят и е началото на думата Хромозома.89 (Yaldabaoth in English Ordinal) е свързан с 24, защото е 24-тото число.

Риболовната кука е 121 в английския ординал и 47 в Халдейски.121 е атомната маса на Елемент Антимон, която представлява Всевиждащото око. Антимон е 28 като Луцифер. Мандорлата има формата на око.47 е Тетраграмматонът и също съвпада с Елемент Сребро, който има Тризъбеца в своя символ.Зарибени сме като риба от Демиурга. Закачени и Демиург са 30 в Халдейски. Хванати сме в паяжината (101) и Ялдабаот / Нептун / Шива / Посейдон, Звярът на морето събира енергията ни и ни рециклира в тази Матрица чрез Смърт и Регенерация.

Ялдабоат

Когато нарушиш думата Ялда – Боат

Получаваш Я-Ба

Вярвам, че са двата стълба Yachin & Boaz

Доколкото означава числото 101

1 Мъжествен 0 Женствени

Порталът, за който споменахте 101 Току-що ме заведе на псалм 101

Трябва да проверя този псалм на 200 % сигурен съм, че е свързан с него.

101 е двоичният код на матрицата, но говори и за пътя

1 пътека за лявата ръка 0 средна пътека 1 дясна пътека за ръка

0 централната точка Или смисълът на Еманацията

Баща ми е на 101 и мисля, че със сигурност е нещо свързано с портала.Той е саботьор и вътрешен блокер.. Агент.Дядо ми също е на 101 и прави същото с майка ми.

Те са програми на матрицата за поддържане на пленниците на някои хора….

Матрицата работи чрез хората…

Винаги е в имената и цифрите им… Декодирането ни дава знанието да не попадаме в капаните им отново.

Много е важно винаги да помним, че тези хора не са ни приятели, спят и позволяват на матрицата да отвлече ума им срещу нас.

Семействата ни вече не са наши.

Всички сме част от системата, която толкова много презираме.

Докато не променим себе си, системата няма да се промени.

Казано ни е да търсим помощ извън нас, възразявайки външната страна е отражението на вътрешното ни аз.

Не можеш да поискаш отражението в огледалото да се движи, докато не мръднеш.

Играем шахмат със себе си.

Всичко извън нас е разсейване, от което се нуждаем, за да привлечем внимание към себе си.

Хаосът е част от програмата.

Ние сме тези, които трябва да въведем ред и дисциплина в нашия свят.

Това е най-голямата тайна, която всички трябва да научим и да разберем.

No 12 ′′ ОБЕСЕН ЧОВЕК ′′ 12 & 13 = 25/7 ′′ ′′ XII. Духът на могъщите води.12. ′′ ПОДОБЕН УМ ′′ Прилаган саможертва, наказание, загуба, фатална и не доброволна, страдаща. В източната философия тя е ′′ КАРМА ′′Обесеният човек. Човече. Болката на висшето съзнание, обвързана с ограниченията на тялото и ума. Супермен в отделния човек. ′′ Процесът ′′Вечността е създател на универсалния живот; универсалният живот създава света, а светът е създател на времето. И от тях Вселената е Живот, и Светът е Ум, а Времето е Душата… ОТНОВО ТРИ СТЪЛБА УНИВЕРСАЛЕН ЖИВОТ, СВЯТ, ВРЕМЕТО…′′ NEPTUNE ′′ SYMBOL ′′ Крилат глобус. ′′ Неизвестно количество, надежда за прогресия, идеална любов и всички истински умствени и духовни идеали…′′ ХЕБРОВ БУКВА ′′ МЕМ ′′ вода, измиване, хаос, могъщ, раждане / кръв. ′′ Той ще ДОВЕДЕ – ЩЕ НИ ИЗМИЕ и ИЗЧИСТИ – ЩЕ НИ ОСВЕЖИ ′′′′ 13 МЕМ ′′ ′′ ′′ НЕПТУН ′′ ′′ ВОДА ′′ ′′ ′′ 582 ′′ 555 ′′ ′′ 285 ′′ ′′ ′′ 285 ′′ ′′ ′′ 285 HZ. ВЛИЯВА ЕНЕРГИЙНО ПОЛЕ… ′′ ′′ ′′ ПАСИВНИ ЖИЗНЕНИ СИЛИ ′′ БОАЗ ′′ РЕДЕМИ ′′

Относно Yaldabaoth. Подобно на пясък през часовото стъкло, това са дните от живота ни, ние действаме като ролка в Арената на живота. Латинската дума за пясък е Арена, пясък = 38 = 11. Време = 47 Арена = 39 = 3. Моларната маса на SiO2 (пясък) е 60.08430 ± 0.00090 g / mol = 3Историците казват, че подът на колазеума е бил покрит с 15 см пясък 1 + 5 = 6. Подът на Колизеума е дълъг 287 фута и широк 180 фута. = = = Дължина ширина заедно =, 89 = = Yaldabaoth = = Ако добавим заедно 6 + 8 + 9 = 23 = 5. Думата Colosseum = 122 = 5. Думата Театър = 77 = 5, Английски, на Халдейски it 26 = 8. Stage post = 122 = 5 Английски език, в Chaldean = 38 = 11. Сцена пост е гара, Station = 98/89 = 8. Театрална сцена = 3. житейска сцена = 3 Английски език, в Chaldean it = 33. Life Actor = 89 = 8. Екшън = 8. Характер = 5 Английски език, в Chaldean it = 8. Играч = 77 = 5. Играй в = 77 = 5, театър = 77 = 5, разигравай се = 2 = 11 = време = пясък, Играй, в Халдейски = 3 = Арена. Време за игра = 101 = 2 = 11 = 3 = време = 11 Английски език, в Chaldean it = 5 = Колизеум / театър, Статуя = 5, Клей = 5, Човек = 3 , Човешка глина = 98/89 = 8 = 89 = Yaldabaoth.

Гигантски осемглав демон, за който се смята, че е свързан със зодията Риби.

и няколко емблеми на Американските сили

Автор:

Nathalie Vanelslande

Възможно ли е Грета Тумберг да е пътник във Времето или Клонинг

Посланията на Орфей и Орфическото Винопеене. Новите Слънчеви Технологии- проф. Живко Желев

Изкуството да прескачаш времевите линии – Послание на хаторите чрез Том Кениън

Жреческите молитви за създаване на друга реалност

Как Сатанистите Използват Изкуството срещу Съзнанието на Масите?

Как се Работи с РУНИ ?