Лабиринтът Декодиран Алхимично

1
146
Добави коментар

Крал Минос е 111 на английския ординал, същия номер като Минотавъра и 31 на Халдейски, същия номер като Лабиринта и Тезей.111 е Element Roentgenium, който е 141 в английския орден. 141 са първите 3 числа на Pi след 3.-те141 също е числото на думата Прераждане и на ′′ Зеленият Гоблин „. Току-що го добавих, защото Goblin ще бъде повторен в този декод.Roentgenium е 47 в Халдейски като Tetragrammaton31 съвпада и с думите Системен бъг, отрова и Жокера в Халдейски, а също и Черна дупка.31 е 137-тото главно число, свързано със Съдържанието на фината структура.Оказва се, че лабиринтът отговаря на тази реалност и че системен бъг ни кара да се превъплъщаваме отново и отново.

Дедал, строителят на Лабиринта е бил архитект. Архитектът е 42 в Халдейски също като думата Прераждане.Архитект: Архон и Тех.

Дедал е на 67 в английския ординал на Element Holmium. Съкращението на Холмиум е Хо, а Дядо Коледа казва Хо Хо Хо Хо. Ho Ho Ho Ho е 69 в английския Ordinal, а 69 представлява дуалността- Ин и Ян. Между другото Дядо Коледа също е 111 на английския ординал като крал Минос и Минотавър.

Дедал е на 27 в Халдейският съвпада с Елемент Кобалт. Кобалт означава Гоблин. Ще видите значението на Гоблин в следващите пързалки, всичко ще има смисъл. Goblin е на 59 в английския ординал, Играта на живота е 59 в Халдейския.

Минотавърът е 144 в английския орден, съвпадащ с атомната маса на Element Neodymium, означаваща Зеления близнак. Гоблинът в Спайдърмен е зелен и ако потърсите Google Goblin, ще откриете, че таласъмите почти винаги са зелени.Минотавърът е 44 в Халдейският съвпадащ с Елемент Рутений, който има атомна маса от 101, знаете, че отнасяйки се до Портал 101. Смъртният портал също е 44 в Халдейския.Минотавърът живее в центъра на Лабиринта. Resident Evil също е на 44 в Халдейски.Минотавърът пребивава в центъра на Лабиринта и убива хора, които се занимават с него. И така, това, което живее в Центъра на Лабиринта, е Резидентното Зло.44 се появява на 59-та цифра на Pi. 59 е Гоблин в английския орден. Тук отново намираме препратката към Гоблин.

На Тезей му помогна принцеса Ариадна. Цифрите ѝ са 155 в английския орден и 49 в Халдейски. 155 може да намерите на 314-та цифра на Pi, представляваща самия Pi. И 49 съвпада с израза ′′ Долу в дупката „

Нишката на Ариадна е 43 в Халдейски. 43 е свързана с картата за паяка Медицина, която представлява Yaldabaoth, Demiurge, тъкаща мрежата си (wwww = 666), така че паяжината вероятно е лабиринтът.43 също съвпада с Element Technetium, означаващ изкуствен, което ни показва, че този капан е изкуствен и че технологията е използвана.

Element Silver/Сребро/ е 47, отнасящ се до Tetragrammaton, а Cord е 40 в английския Ordinal, съвпадащ с Element Zirconium, фалшивият диамант, показващ, че е фалшива реалност, евти Символът на цирконий е скарабеят, който представлява смърт и регенерация, т.е. прераждане.Заседнал в Ада е 40 в Халдейския, както и затворническа клетка и затвор във времето.Кордата е 16, а думата Ад е 16 в Халдейски.Тази сребърна нишка е връзка между нашия дух и нашето физическо тяло.

Лабиринтът е 109 на английски Ordinal, а 109 е 29-тото число, отнасящо се до Yaldabaoth.Лабиринтът е 24 в халдейски съвпадащ с елемент Хром, който означава цвят и тази дума е направена от цветния спектър на светлината. Дъгата е 24 в Халдейски и това е свързано с магьосника от Оз.Х е 24-та буква от Азбуката и се отнася за нашите хромозоми.

В този филм Дейвид Боуи играе ролята на ′′ Кралят на гоблините „. Невероятно, нали?Какво съвпадение! Е не е така, просто кодът показва себе си. Знаели ли са хората, които са направили филма за Алхимията и са решили да нарекат този Характер Кралят на гоблините?Просто е лабиринт, че в този филм са кръстили собственика на Лабиринта ′′ Крал Гоблин ′′Това потвърждава това, което показах преди относно мита за Тезей и Минотавъра, че Лабиринтът има общо с Гоблина.В този филм крал Гоблин е заобиколен от други малки таласъми. Това ми напомня за моя декод с големи надежди на Pink Floyd, където в песента казват ′′ мириадните малки същества, които се опитват да ни свържат със земята с живот, погълнат от бавен разпад ′′ Кралят на гоблините е 133 на английския ординал и този номер съответства на този номер на ′′ Всички ′′ и ′′ Всичко ′′Кралят на Гоблин е 46 в Халдейски и е свързан с Дървото на живота на иврит, и с Исус и Луцифер. Свързан е и с картата за медицината на енота, която сама по себе си е свързана с двойствеността. Не е съвпадение, че в Resident Evil мястото, където се развива вируса, се нарича Racoon City в лаборатория, наречена The Hive. Кошерът е 31 в Халдейски точно като The Maze. Различни филми, една и съща история… И има вирус (89 на английски ординал като Yaldabaoth) Yaldabaoth е вируса. Паразитът също е 89 в английския орден. 46 се среща на 19-та цифра на Пи. Смъртта е 19 в Халдейски, както и Батерията.Интересно, че Дървото на живота е свързано със Смъртта. Мислим си, че сме живи в тази Матрица, а всъщност, ние сме ходещите Мъртви. Това ще го видим и в другия филм, който ще декодирам, това е The Maze Runner.46 е част от Pi Loop направен от 3 цифри (46, 19 и 37)Името на краля на Гоблин в този филм е Джарет, микс от Джахве и Назарет и е 18 в Халдейски. Исус е на 18 в Халдейски. 18 е 3 пъти 6: 666. Пак ли ни се подигравате? Или кодът показва, че всъщност Исус е просто пакостен характер? Яхве е Ялдабаот.

Да погледнем дефиницията за Гоблин. Значението на тази дума е ′′ пакостен спрайт, зъл, злонамерен, чиято основна цел е да създава проблеми на човечеството „.Между другото, виждате ли как ни се подиграват с името на марките? Спрайт…

Maze Runner е на 168 в английския орден, съвпадащ с атомната маса на Element Thulium, 69-ия елемент на Периодичната маса. 69, както знаете, представлява двойствеността, Ин Ян.Има ли нещо общо с Thule Society? Може би… Thule Society е 47 в Халдейски, отнасящ се до Тетраграмматон.Лабиринтът бегач е на 56 в Халдейски и съвпада с Element Barium, който има атомна маса от 137, представяща Константа на изящната структура.

Maze Runner е на 42 в халдейски като думата Прераждане.

Когато се превъплъщаваме, се връщаме в лабиринта и бягаме за живота си, за да намерим изход, защото в лабиринта има чудовища. А какви са чудовищата? Паяци. И както природата винаги има огледало на реалността, някои паяци се наричат Гоблинови паяци.Мястото, където пристигат младите, се нарича Глад, а Глада е 30 в Халдейски, съвпадащ с Демиурга, а също и Минотавъра в Халдейски.Чудовищата в лабиринта убиват хората, които се занимават с него. Тези паяци имат електрически крака.Наричат се скърби. И познайте какво? Grievers е на 27 в халдейски мач отново Element Cobalt, означаващ Goblin и 103 в английския ординал, а 103 е 27-тото първо число. За пореден път Английският ординал и халдейски сочат същото.Така че Скърбите са представителство на Гоблини. И паяците са свързани с Ялдабаот.Лабиринтът на Glade ‘ s е 36 в Халдейския съвпадащ с Елемент Криптон. Криптон е на 29 в халдейски като Ялдабаот. 36 е три 6 s: 6 6 6Лабиринтът на Glade е 93 в английския ординал като Сатурн и съвпада с Елемент Нептуний, който има символа на Тризъбеца (Троицата)Атомната маса на Нептуний е 237, а 2 х3х5 е 42, сочеща към Прераждане.

Maze Runner е трилогия, последният филм се казва ′′ The Death Cure ′′ и показва много прогнозно програмиране.Вирусът се казва Flare Virus и е 131 на английския орден.131 е Системен бъг и регенерация. 131 е второто първо число, свързано с Element Germanium, което е 101 в английския ординал (Портал 101)

Ксенон е 72 в английския ординал и съвпада с Element Germanium, който е 101 в английския ординал Това е 27 в Халдейски мач отново Element Cobalt, отнасящ се до Гоблин. Xe е 29 в английския ординал като Yaldabaoth в Chaldean и 10 в Chaldean, отнасящ се до Йод (10-та буква от ивритската азбука) 27 също съвпада с думата вампир и валута.

И така, загубихме ли се в лабиринта?

Загубен в лабиринта е 54 в халдейския съвпадащ с Елемент Ксенон, който има атомна маса 131. Отново 131! Системен бъг, регенерация, реколта злато, струни Pi, разпъване. 54 се среща на първата цифра на Пи. Това число съвпада с атомната маса на Element Osmium, която представлява Oz. Живеем в страната на Оз, известна още като Страната на чудесата. Ос също е операционна система. Ксенон означава непознат, така че моето мнение е, че нещо извън тази реалност излъчва някакви отровни вълни, които да ни заседнат тук, парализирани и заспали, сякаш ако са ни ухапали паяк и ние сме неговата храна (The Cure, Lullaby Song, видеото и текста ни казват нещо) . n Символът на Ксенон е светкавица. Този светкавица предизвиква разделение, както може да се види в Pet Goat 2 (Вижте снимката на мозъка, разделен на две от получаването на светкавичния удар) Изгубен в лабиринта е с 167 на английския ординал и това е 39-тото число, съвпадащо с елемент Yttrium, който има символ на сателит, излъчващ оранжеви вълни. Оранжевата вълна е 111 като Минотавър, Крал Минос, Пи колело, Часовник (заседнали сме във времето), компютър, илюзия… 39 съвпада и с картата за лебедова медицина, а лебедът е 29, отнасящ се до Ялдабаот. Итриумът има атомна маса от 88, отнасяща се за пътуване във времето. Пътуване във времето е 1.21 гигавата (111 в английския ординал като Минотавър и Крал Минос) и 30 в Халдеан (Демиургът) във филма ′′ Обратно към бъдещето)

Автор :

Nathalie Vanelslande

Възможно ли е Грета Тумберг да е пътник във Времето или Клонинг

Посланията на Орфей и Орфическото Винопеене. Новите Слънчеви Технологии- проф. Живко Желев

Изкуството да прескачаш времевите линии – Послание на хаторите чрез Том Кениън

Жреческите молитви за създаване на друга реалност

Как Сатанистите Използват Изкуството срещу Съзнанието на Масите?

Как се Работи с РУНИ ?