Дневен хороскоп за 12 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
134
Добави коментар

3 лунен ден, Луна в Лъв

Силно емоционален ден, днес всеки може да бъде всякакъв, но не и безразличен. Емоциите се изразяват ярко, изригват подобно на вулкан, фойерверк.

Денят носи подчертан елемент на изненада, понякога- внезапна промяна, която не е случайна, просто се е натрупала достатъчно енергия, за да избие там, където са необходими преобразувания.

Действаме смело, почти без задръжки, демонстративно и до краен предел, когато преследваме определена цел, стремим се да задържим нещо ценно или да защитим интересите си, а това може да се налага по различни поводи, да се чувстваме предизвикани и т.н.

Тества се нашата креативност, адаптивност и бързина в реакциите, те ще определят дали днес ще постигнем вид обогатяване или ще преживеем загуби, материални или морални.

Повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни.

Все пак е препоръчително да бъдем по-внимателни в реакциите си, да не бъдем прекалено импулсивни, за да не съжалим на по-късен етап, за да не предизвикаме обрат от очаквания резултат.

Трансформациите засягат в глобален аспект- управляващи структури, на които реакциите са пак така бурни, защото се разчупва статуквото и случващото се е с елемент на изненада.

В личен план- желанието да бъдем забелязани и оценени по достойнство е значимо, над средното ниво, подклажда се от повишена емоционалност, гордост, честолюбие. Ако всичко е наред в нашите отношения, тогава денят ще е приятен, запомнящ се, ще сме щедри, буквално и в по-широк смисъл. Можем да влагаме много в любими хора, дори в себе си да инвестираме, в хоби и т.н. В известен смисъл това ще е показателно на какво държим най-много.

Ако се чувстваме пренебрегнати, тогава рязко можем да скъсаме връзки или като минимум ще изкажем недоволството си, ще преоценим- какво даваме, а какво получаваме, дали си струва, отново- в по-широко тълкувание.

Бурен ден, който показва какво можем да задържим от парични потоци до любими хора и каква е цената за това, до колко сме стабилни, дали е нужно обновление в живота ни, това ще бъде особено видно…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е бурен, емоционален, хора близки до сърцето ви изненадват, но и вие тях. Може да имате подчертана нужда да отстоите правата и интересите си, да блеснете, наложите мнението си и действате смело, крайно, понякога-бурно, съответно- действително се оказвате в център на внимание, указвате подчертано мощно въздействие на околните. Днес можете да оздравите сърдечни връзки, с партньори, с пораснали деца, да прекарате цветно, интересно, въпреки че не винаги ще е според предварителните очаквания. Можете да харчите повече за близките си, за себе си, за вид развлечения, хоби и т.н. Но ако връзките ви не са здрави, тогава днес рязко може да се усложнят и дори скъсат. Не са изключени и преоценки- какво давате, а какво получавате. Все пак се разграничавате в повечето случаи от онези, които са изгубили своята стойност…

Телец, Дева, Козирог– денят не протича по предварителен график, от вас се изисква повишена адаптивност, за да се справите с хора и ситуации, които ви предизвикват. Ако има нещо, което действа зад гърба ви, дестабилизира ви или се отчита за извън контрола ви, днес задължително ще се прояви. Същевременно точно сега е оптимално подходящ момент чрез повишена адаптивност, склонност да реагирате различно- вие можете да се справите, да получите различен и по-добър резултат от този в миналото. Иначе- ескалиращо напрежение там където го има и засяга- най-близка среда на съществуване в дома и семейството, но не само, също- ключови приоритети с репутация и социален статус- ще се случват по външни и независещи от вас причини. Като минимум- разбирате на какво можете да разчитате и то ви носи стабилност, какво ново трябва да провокирате, вид обновление и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е подчертано показателен за важни за вас връзки, лични или делови, партньорски отношения. Ако вие можете да разчитате на отсрещната страна, тогава ще получите мощна подкрепа, ще преживеете бурни емоции, дори и да не са еднозначни, все пак ще имат обновяващ и позитивен ефект. Случващото се е с голям елемент на изненада. Ако контактите ви са нестабилни, натрупали са се непреодолими различия, тогава днес рязко, внезапно ще скъсате, прекратите съответни връзки. Като минимум- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Дали определени личности ви носят повече загуби или пък ползи…? Този анализ ще определи много, съответно може да преобрази средата ви на съществуване, да преобрази декорите около вас. Ако държите на някого- подходящо е да направите съответни стъпки, защото дребни действия имат широко отражение. Но ако сближаването е невъзможно, това ще бъде по-видно и със съответните последици.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен над средното ниво и днес могат да възникнат важни, показателни събития, които да преобразят позициите ви на работното място. Може да чуете новини, да проведете разговори, които ще се отразят на социалния ви статус, репутация и да ги променят, понякога и по един внезапен, изненадващ начин. Като минимум- ако са необходими промени в този сектор от вашия живот- реализация, това ще бъде по-видно от обикновено и нека това да се превърне в повод да допуснете вид обновление, което ще превърти предизвикателства в полза, ще ви изстреля към върха или ще ви даде варианти. Може да се налага да защитавате интересите си над средното ниво и в такъв случай- ключът към успехите ви отново ще бъде адаптивността, способността ви да бъдете креативни, да допуснете нещо ново, за да постигнете различен и по-добър резултат от този в миналото. Информационният поток ви носи изненади и ще ви насочва, ако не пренебрегвате чутото и вземете мерки. Пазете се от пренапрежение, за да не пострада физическото ви състояние. Избягвайте конфликти по чисто финансови въпроси, едва ли ще имат конструктивен ефект, концентрирайте се върху собствената си изобретателност, сега тя е много полезна, особено, ако включите и интуицията си, творчески подход. Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни.