Деколте и сватбена рокля – ALFA BRIDES BRIDAL HOUSE

1
160
Добави коментар
pepimili
pepimili

Деколтето на сватбената рокля един от най- важните детайли, при избора на булчинска рокля.

От всички решения, които трябва да вземете при избора на за вашата сватбена рокля – материя, силует, линия на талията, стил на ръкавите, дори дължината на шлейфа –  най- важен всъщност е изборът на деколтето. Деколтето на роклята  рамкира лицето ви, а както знаете, в повечето случаи, сватбените снимки са в близък план и е много важно да изглеждате перфектно на тях.  

Представяме ви няколко класически деколтета за сватбени рокли, които можете да използвате като основно ръководство. Готови ли сте да си говорим за деколтета?

Деколте на сватбена рокля:  V-образно деколте

Първата ви мисъл, когато харесате това деколте на каталог, трябва да бъде – подходящ ли е размерът на бюста ми за него? Винаги можете да направите малко коригиране с лицеви опори или подплънки, но е хубаво да се впишете в размерите на бюста ви, при избора на деколте на булчинската ви рокля. По този начин ще се чувствате комфортно. Ако сте в диапазона от чашка от B до C или имате фигура на пясъчен часовник, V-образно деколте е зашеметяващо. То е идеално за по-ниски булки, защото създава илюзията за ръст. V-образно деколте също би прилепнало на булки с по-широки рамене, булки с по-едра костна структура в торса, а също така може да подобри и по-малка пазва.

Деколте на сватбени рокли: „Кралица Ан”

Това деколте е много популярно в днешно време, особено при по-младите булки. Онези, красиви дами с пищни бюстове, които прелестно могат да бъдат подчертани. Плътният корсет пристяга и оформя бюста, като не го излага на показ,  а само го загатва. Прикрива раменете и видимо изтънява ръцете.

Деколте на сватбена рокля: Извън рамото

Това деколте подчертава ключицата и раменете на булката. Жените със средни до големи бюстове изглеждат красиво с това деколте. Но внимавайте:  ако имате по-широки рамене и по-пълни ръце е хубаво да избегнете това деколте. Падналите рамене, във вашия случай,  могат още повече да разширят гръдния ви кош. Ще ви дадем един съвет – голите рамене са много секси и модерни, но ако  не се чувствате добре, добавете шал или болеро за официалната част.

Деколте на сватбени рокли: Високо деколте

Жените с широки рамене изглеждат зашеметяващо в това деколте! Това деколте се препоръчва за булки с дълго лице или тънка шия, а също и за тези с по-малък размер на бюста.

Деколте на сватбена рокля: Портрет деколте

Портретно деколте е кръстено на стила на официалните снимки, на които са представени лицето, шията и ключицата на жената, но не виждате роклята, която носи. Подобно на извън рамото, този стил се характеризира с широка, мека лъжичка от върха на едното рамо до другото. Портретно деколте е зашеметяващо на булки с по-пълни ръце и изявени ключици.

Деколте на сватбена рокля: Квадратно деколте

Сватбена рокля с квадратно деколте има право хоризонтално бюстие, което се среща с презрамки или ръкави под ъгъл от деветдесет градуса. Този стил показва отлична шия и красива кожа, придава илюзията за по-тесни рамене, а също така е подходящо за булки, които искат да създадат илюзията за по-дълга шия. Това деколте също издължава чертите на булки с по-закръглени лица и челюстни линии.

Деколте на сватбена рокля: Сърцевидно деколте

Горната част прилича на извивките на сърце. Сърцевидното деколте няма сезон или мода. То е  романтично и е най- популярното сред  булки от всички възрасти. Акцентира върху деколтето и еднакво добре приляга на малък и голям бюст. Сърцевидните деколтета често са без презрамки.  Те могат да бъдат оформени с тънко асиметрично шнурче, често наричано спагети. Булчинските рокли със сърцевидно деколте стоят зашеметяващо на булки с по-къса брадичка и шия. Ниските булки също могат да се чувстват сигурни в сърцевидна сватбена рокля.

Деколте на сватбена рокля: Sabrina / Лодка

Лодка деколтето, при булчинските рокли, е традиционно и елегантно за церемонията. Създава изискан външен вид, който може да бъде стилизиран с или без ръкави. Сабрина или лодка деколтето покрива раменете, създава илюзията за тънка ръка и загатва ключицата. Може да бъде плътно, но и прозрачно от тюл, с леки акликации.  Деколтето Sabrina уголемява бюста, което го прави идеален и за не толкова надарени булки.

Вашата сватба е събитие веднъж в живота, така че изборът на приказна рокля е задължителен! Независимо от вашия силует, перфектната рокля съществува и ви чака някъде!

Разгледайте цялата ни колекция булчински рокли ТУК