Дневен хороскоп за 13 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
312
Добави коментар

04 лунен ден, Луна в Лъв/Дева

До 09:30 бг време Луната е в Лъв и после преминава в Дева. С преминаването на Луната в Дева ентусиазмът и силните емоционални преживявания ще се заменят от практични оценки и настроения.

Луната в Дева ни позволява да отхвърлим дела, които са рутинни, при това- като се стремим към перфекционизъм, успяваме да вникваме в детайли, които иначе може и да ни убягват.

Тази позиция винаги ни помага да „стъпим здраво на земята“ и можем да вземаме едни от най-целесъобразните решения, защото практичните оценки са в съчетание с повишена интуиция…

Въпреки всичко през първата част от деня все нещо може да възниква, което да ни разсейва и да обърква предварителните ни планове. В оптимален вариант- идентифицираме невидими на пръв поглед процеси, разделяме се с илюзии,  там където ги има.

Следобед и вечерта ставаме все по-подредени и ефективни, справяме се с почти всичко по оптимално добър начин, но може да ни липсва енергия, мотив, който да поддържа инициативността.

Овен, Лъв, Стрелец– днес мнозина ще се опитат да се справят с дела, които са повече по задължение, но пък могат да имат положителен ефект върху доходите ви, професионалната ви реализация и обществено представяне. Хубаво време да се разделите от всичко токсично, които действа негативно на работата ви, обърква плановете в ежедневието ви, може да се отрази на здравето ви, ще имате достатъчно подсказки, ако това се налага. Някой от вас ще наваксат с пропуски, задачи от миналото, със съответните позитиви. Все пак може да липсва доза ентусиазъм, който да пали инициативността ви, така че ще се налага вид съзнателна мобилизация…

Телец, Дева, Козирог– инициативността ви днес е много висока и това е подходящо време да направите пробив в избрано от вас направление. Днес с по-голяма лекота постигате целите си, мнозина го усещат и ще проведат разяснителни разговори, които ще бъдат полезни, конструктивни. Въпреки всичко, вие ще играете своеобразна роля на коректив и ако съществуват недоразумения, илюзии- вие ще ги идентифицирате по-точно и може да ги посочвате, това не винаги ще е приятно, но пък ще е оздравително, както за вас, така и за околните.

Водолей, Везни, Близнаци– денят изисква голяма адаптивност, защото ви се налага да се справяте с дела, които са повече по задължение или пък трябва да се съобразявате с външни фактори. Ако в живота ви се налагат промени, да направите избор или своеобразен завой, които ще разкрият и алтернативи на развитие- това ще бъде по-видно от обикновено. Може да се разграничите от влияния, които ви дестабилизират. Въпреки всичко- повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни. Денят не протича по предварителен график, планувайте на момента, за да сте адекватни на случващото се, ако е възможно- намалете темпото, за да сглобите една цялостна картина.

Риби, Рак, Скорпион– днес може да проведете доста интересни разговори, част от тях ще ви зарадват, ще се превърнат в шанс да откриете вид подкрепа, така че по-лесно да постигнете намеренията си, но други- ще разсеят илюзии, там където ги има. Денят е важен, показателен за важни за вас отношения- на кого можете да разчитате, ако има слаби звена- подходящо е да направите стъпки днес, така че да ги изчистите, дори и да ви се струва понякога, че това е свързано и с известен компромис, който трябва да направите, не рядко околните ще играят ролята на вид стабилизатор. Няма да ви липсва компания и можете да се разтоварите в подходяща такава..