Шампионска лига се завръща с 12 мача в Efbet във вторник

1
137
Добави коментар

Във вторник /13 юли/ турнирът Шампионска лига се завръща, като предстои да се изиграят мачовете реванш на 12 сблъсъка от първия квалификационен кръг. В родния букмейкър Efbet ще намерите залози на всички срещи на атрактивни коефициенти, включително и визитата на българския шампион Лудогорец срещу Шахтьор Солигорск. „Орлите“ спечелиха с 1:0 в първия мач у дома и ще преследват нов успех, а прогнозите на Betportal.bg са за нова победа на Лудогорец. Българският тим е фаворит за успеха според сайтовете за залагания и се очаква да продължи напред в турнира.

Във вторник вечер в действие ще видим доста от грандовете на някои европейски държави като Клуж (Румъния), Динамо Загреб (Хърватия), Малмьо (Швеция), ХИК Хелзинки (Финландия) и Слован Братислава (Словакия).

Румънският шампион Клуж спечели първия си мач у дома срещу Борац Баня Лука от Босна и сега им предстои гостуване. След успеха с 3:1 на собствен терен, Клуж надали ще има проблеми да продължи напред, като очакванията са да запише втори успех над този опонент. Хърватският шампион Динамо Загреб пък ще пътува до Рейкявик, за да се изправи срещу Валур. Динамо спечели с 3:2 в първата среща и би трябвало отново да бъде краен победител, тъй като коефициентът за техен успех е много нисък.

Шведският Малмьо ще пътува до Рига във вторник, за сблъсък с местния тим. Рига загуби с 0:1 на шведска земя и има скромни шансове да продължи напред. Малмьо е фаворит в сблъсъка и надали ще допусне шокираща грешна стъпка на старта на Шампионска лига.

Тимът на ХИК Хелзинки до голяма степен свърши своята работа в първия мач срещу Будучност от Черна гора, записвайки успех с 3:1. Все пак финландците трябва да бъдат внимателни на реванша, който ще се ръководи от българския рефер Драгомир Драганов. Съставът на Слован Братислава също гледа към следващия кръг на квалификациите на ШЛ, след като надви Шамрок Роувърс с 2:0 у дома в първия мач, в който българският национал Васил Божиков изигра пълни 90 минути.