Иснпекция на качеството в Китай | Trendystock.agency

1
123
Добави коментар
cveta80
cveta80

Проверката на качеството на вашите продукти е един от най-важните елементи при поръчки от Китай. Без значение дали внасяте потребителски стоки, суровини, едрогабаритни товари или нещо друго, всеки опитен вносител от Китай ще предпочете да провери своята стока, преди тя да отпътува за конкретната й дестинация. Ние разполагаме със собствена складова база в гр.Yiwu, до която се доставя голяма част от стоката на клиентите ни. След като получим вашата пратка, тя ще бъде отворена и прегледана за евентуални дефекти или разминавания по самият продукт или неговата опаковка. 

Защо е важно всяка стока да бъде проверена, преди направата на износ и изпращане към съответната държава?

Много често производителите допускат грешки в това, което трябва да изготвят и изпратят. Тези грешки биха могли да бъдат както разминаване  в цветове, размерите и материала по спецификация, така и в много други направления. Ако една стока бъде транспортирана без да бъде предварително проверена, то агентът и клиентът едновременно рискуват тези неточности да бъдат установени чак след пристигането и вноса на стоката. В този случай, замяната на несъответстващите артикули може да бъде един изключително дълъг и скъп процес, който дори и по вина на производителя, ще трябва да се поеме от крайният клиент, тъй като китайските фабрики и доставчици рядко поемат финансова отговорност за своите грешки (има и изключения, като например в случаите, в които клиента е голям и важен за съответният доставчик). 

В определени случаи, в които стоката е с голям обем, като например при внос на машини или тежко оборудване от Китай, или в случаите, в които стоката е в големи количества и е нерантабилно да се изпраща до наш склад за проверка, то тя трябва да се инспектира за качествени дефекти на място във фабриката или склада на конкретният производител (в някои случаи се налага провеждането на проверка и по време на самото производство, с цел контрол на качеството върху изходният продукт).

Провеждането на качествена проверка на вашата стока на място се прави с цел спестяване на средства от вътрешен транспорт до наш склад, което при големи обеми би било сравнително скъпо. При тези обстоятелства, ние ще изпратим наш служител, който да провери стоката ви, преди тя да бъде натоварена на контейнер и изпратена от Китай към  България. 

Някои от параметрите, които проверяваме по време на инспекция на качеството на вашите продукти са: цвят, размер, количество, качество, функционалност, състав на материала, резервни части, опаковка на продукта, качество на кашоните и много други. 

Ако имате стоки за внос от Китай и желаете те да бъдат проверени и транспортирани до ваш склад, свържете се с нас и ще обсъдим как по-точно  бихме могли да ви помогнем.