Дневен хороскоп за 27 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
166
Добави коментар

19 лунен ден, Луна в Риби

Почти  през целия ден Луната ще е в орбис на съвпад с Нептун, така че нашата впечатлителност, която и без това е твърде висока при това положение, сега под въздействието на Нептун ще се усили в пъти. Мнозина ще бъдат под влиянието на многостранни емоционални преживявания, може да ескалира чувство на носталгия, мечтите са по-ярки, но и страховете, не са изключени предчувствия.

Нептун символизира „колективното безсъзнателно“, така че телепатията днес ще се работи над средното ниво. Под формата на шега  някои астролози твърдят, че през това време не ни трябват телефони между нас и  важни за нас хора, които обсебват съзнанието ни.

Разбира се, препоръчително е през това време да се осланяме на вътрешния си глас…

Денят изисква висока адаптивност, защото може да сме по-разсеяни, понеже възникват външни и независещи от нас обстоятелства, които променят предварителните ни планове.

Тонусът ни може и да не е твърде висок, Хубаво е да се пазим от преумора, разпиляване на силите в непродуктивни посоки…

Не е изключено през днескашния ден човек или обстоятелство  да остави дълбок отпечатък в душата ни.

Понякога съвпадат с Нептун  създава усещането, че все едно своеобразна мъгла  се е изпуснала над нас и не можем да видим добре посоката  и обикалящата действителност.

Утре всичко ще ни изглежда по-различно, но днес е важно или препоръчително  да внимаваме, да не прибързваме с взети решения.

Това положение ни помага да вникнем в дълбочина  и отвъд видимото като се осланяме на инстинктите си  и на интуитивни прозрения.

Твърди се, че сме  под опеката  на висши сили, ако действаме с някаква мисия  или пък помагаме, проявяваме разбиране и състрадание…

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Името според нумерологията

Овен, Лъв, Стрелец–  денят не протича по предварителен график, може да имате нужда от почивка  или пък да наваксате с дела, които са изостанали във времето, включително такива, които са свързани с най-близкото ви обкръжение, дома и семейството, но не само. Тонусът ви може и да не е твърде висок, да ескалират равносметки и т.н. Денят е трансформиращ за мнозина, може да имате интуитивни прозрения  или разбирате-  какви завои предстоят  в личен или делови аспект според подкрепата, която получавате.  Денят е много показателен за  това- какво трябва да оставите зад гърба си  и какво има сили и енергия да продължи напред…

Телец, Дева, Козирог– днес може да проведете разговори, които да оставят дълбоко впечатление в душата ви  или да имат силно преобразуващ ефект за вашите отношения- лични или делови.  Не са изключени преговори, определящи бъдещото ви развитие новини. В този процес ще извлечете максимални ползи, ако не пренебрегвате интуицията си, опитайте се да надникнете отвъд видимото, възползвате се от тънък психологически подход или пък тайни и т.н. Все пак- вие също може да познаете скрити процеси, ако има такива, Хубаво е и да се пазите от манипулации и подхлъзване…

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е натоварен с множество ангажименти, някои от тях ще бъдат необичайни или показателни за по-далечни перспективи на развитие.  Подходящо време да утвърдите авторитета си или да защитите интересите си, това може да се изисква от вас, но като действате стратегически.  Денят може да ви донесе неочаквани печалби или пък точно обратното- да имате усещането че парите или нещо друго, което е ваше- изтича между пръстите ви.  Ако се налага да се справяте с подобно предизвикателство, тогава трябва да надникнете в по-голяма дълбочина но случващото се, за да спрете течовете и то не само сега, а и в по-далечна перспектива.  Шансове, които са в материален аспект- трябва да се ценят високо.

Риби, Рак, Скорпион–  оказвате силно въздействие на околните, може да разчитате на творчески подем, вид креативност, чрез която постигате по-лесно  онова, към което се стремите. Може да сте концентрирани върху лични приоритети, които засягат вашето чувство на щастие и сигурност- в един по-широк смисъл, в частност- подкрепа от страна на близки и любими хора. Точно днес на тази сфера от вашия живот въздействате подчертано, може да действате инстиктивно  и да избирате най-точния за вас подход. Вечерта не са изключени показателни сънища.