Дневен хороскоп за 28 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
161
Добави коментар

20 лунен ден, Луна в Овен

До 13:30 ч бг  време Луната е в Риби, а след това преминава в Овен.

На този фон трябва да се има предвид, че днес Меркурий преминава от зодиакалния знак Рак в Лъв, така че денят ще има неустойчива енергия, настроението ни ще е променливо, предимно до обяд, но в следобедните часове постепенно ще усетим прилив на енергия… Луната в Овен винаги ни прави по-борбени, инициативни, когато желаем нещо,  тогава ние сме по-склонни да отидем и да си го вземем, а не да чакаме то да дойде при нас…

Подобни  намерения ще ескалират, мислите ни ще стават по-смели, ще расте вярата в  собствените възможности, нищо вече няма да ни изглежда чак толкова драматично, напротив- ще набелязваме възможности и варианти, така че да постигнем своето  или да намерим начин да порадваме сърцето си, да получим вид удовлетворение и т.н.

През втората част на деня и вечерта  мнозина ще проведат интересни разговори, които ще им подействат ентусиазиращо,  може да се превърнат в повод да се  разтоварим от евентуално напрежение  и в приятна компания, като се намери време за развлечения  и т.н. През втората част на деня и вечерта можем да очакваме цветни преживявания, които в повечето случаи са приятни,  трябва само да внимаваме  тази огнена енергия  да не прерасне  в „ пожари“, образно казано  и засягащи приоритетно взаимоотношенията, така че е хубаво и съзнателно да си слагаме някой граници.

Овен, Лъв, Стрелец–  през първата част от деня  може да сте все още по-разсеяни, да не ви е лесно да се организирате, да намерите път и посока  в един по-широк смисъл, защото това е превключващ момент за мнозина. През втората част от деня- позитивните оценки и настроения постепенно ще растат, както и вярата в собствените ви сили и енергия, възможности да въздействате на събитията и да ги канализирате в избрано от вас направление. На практика днес и през втората част от деня- вие всичко ще постигате с по-голяма лекота, ще оказвате значимо влияние на околните, може да намерите време за развлечения с любими хора  или пък да проведете важни, емоционални разговори, които показват- кои от честолюбивите ви планове могат да се осъществят. Както казах вече- днес всичко  ви се отдава с по-голяма лекота, инициативността ви е значима, така че ще направите пробив в избрано от вас направление, резултатите в значима степен зависят от вас самите  и все ще се намери някой или нещо, което да порадва  сърцето ви и да повдигне духа ви. Ако нещо ви е изглеждало драматично до скоро, постепенно това усещане ще се замени  с други и по-позитивни оценки.

Телец, Дева, Козирог–  през първата част от деня  все още може да бъдете под силното влияние   на определена личност. Може да използвате този период, за да си изясните по сложни или спорни въпроси  с важни за вас хора. През втората част от деня и вечерта  пред вас спонтанно могат да се разкриват алтернативи на развитие, особено, ако търсите такива, които да разтоварят най-близката ви среда на съществуване от напрежение, за да може да хармонизирате  и по-добрите съответни отношения, които влияят на емоционалния фон около вас.  Намират се начини да въздействате на въпроси, които са се натрупали във времето назад, но не са намерили отговор и решение. Подходящо време да търсите подкрепа и съответно да я получите, също- да се справите със семейни и битови казуси, ако това ви интересува. Разяснителни разговори са доста вероятни и в повечето случаи позитивни.

Водолей, Везни, Близнаци–  през първата част от деня  вие се справите успешно с рутинни ангажименти, защитавате интересите си, ако това се налага, въпреки че голяма част от събитията се движат повече по инерция.  През втората част от деня- няма да ви липсва внимание  и компания, напротив- получавате много интересни, важни или полезни предложения и известия, въпрос на избор е как ще реагирате, дали ще се възползвате и т.н.  Денят е доста благоприятен да оздравите връзки, партньорски отношения, лични или делови.  Комуникацията е източник на множество възможности, също- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Все пак е препоръчително  самите вие да проявявате по-високо социална активност, защото днес получават е по-лесно  подкрепа, внимание и разбиране  от определени личности.

Риби, Рак, Скорпион–  през първата част от деня вие все още оказват и значимо влияние на околните, това може да се превърне в повод  да утвърдите авторитета си в колектив, да попаднете под  нечия опека, да оздравите важни за вас връзки  и т.н. През втората част от деня- ежедневието забързва своя ритъм, вие може да отхвърлите много рутинни или важни за вас дела  и да подействат е позитивно  на репутацията си, кариерното си развитие  или пък финансовото си състояние. Денят е подходящ да спечелите нещо важно за вас, да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.  Може да получите подарък- буквално и в по-широк смисъл…