Мога ли да взема кредит, без да ходя до офис на банка?

1
154
Добави коментар
clashbade
clashbade

Вече няма нищо по-лесно от това да направите първата крачка, ако сте с намерение да изтеглите кредит  

Новите дигитални решения ни отварят море от възможности, включително и когато имаме намерение да изтеглим кредит. Вече няма нищо по-лесно от това да направим първата крачка, независимо от часа на денонощието и мястото, като същевременно получим достъп до множество оферти накуп.

Иновативната платформа Crediport предоставя едно „гише“ за различните финансови продукти – независимо дали търсите кредит, застраховка или пенсионна консултация.

За търсещите парични средства за своите планове, каквито и да са те към момента, предимствата са многобройни:

–   Надеждна и обективна проверка за шансовете на кредит, на базата на индивидуални параметри;

–   Предложения от редица банки и кредитиращи институции;

–   Бързо и удобно се запознавате с изготвените специално за Вас планове;

–   При необходимост – онлайн консултация с обмяна на документи;

–   Пълно дистанционно обслужване;

–   Безплатен електронен подпис;

–   Калкулатор за кредит.

Изключително ценно е, че офертите са персонализирани и се изготвят въз основа на специфичните изисквания на клиентите. Кредипорт си партнира с лидери на пазара, което гарантира изгодни лихвени проценти по потребителските и жилищните заеми.

Днес Вие сте само на три лесни стъпки до усвояването на кредит. Попълвате заявката, изчаквате за оферти и се фокусирате върху най-добрата от тях. Съществен плюс за потребителите, освен досега с много кредитори, е безплатната услуга, пестенето на време, което иначе губим в обикалянето на офиси, информираният избор.    

На практика липсват каквито и да е ограничения пред Вас, освен да се запознаете с етапите на процеса по отпускането на кредит. Попълвате заявката в изцяло защитена онлайн среда, като при потребителските кредити може да кандидатствате за суми от 100 до 70 хиляди лева, за срок на изплащане от 1 до 120 месеца.

Допълнителен бонус е и безплатната кредитна оценка, която се осъществява само за три минути и не налага предоставянето на лични данни.

Може да кандидатствате също за кредит срещу обезпечение на имот, за срок от 6 до 360 месеца. Предлагат се и гъвкави решения, съобразени с нуждите ви при максимално улеснена процедура.

Бизнес кредитите не са изключение. Може да заявите краткосрочен (до 1 година) или дългосрочен (до 10 години) бизнес кредит.

Съветът на експертите е като за начало да проверите личната си кредитна оценка, която ще Ви помогне да се ориентирате за имиджа си в очите на кредиторите и да получите повече на брой оферти с добри и изгодни условия за Вас. 

Посетете Crediport.bg, за да се запознаете отблизо с полезната функционалност на платформата.