Дневен хороскоп за 31 юли 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
164
Добави коментар

23 лунен ден, Луна в Телец

Луната днес е в Телец, от този сектор  тя е в голяма сила, „екзалтира“,  това е астрологичен термин, който показва как е поставена една планета.

Докато Луната е в Телец- ние се стремим да действаме целесъобразно и рядко губим целите си от поглед.

В повечето случаи- това е отличен период, през който можем да подействам е позитивно на комфорта си на съществуване, на онова, което имаме- общо.

За тази цел- днес мнозина ще се опитат  да бъдат по-организирани, за да се представят по-добре на работното си място и със съответните позитиви.  Хора, които печелят на хонорар- днес могат да имат отлични постъпления.

Това е подходящо време  за посещение при специалисти по интересуващ ви профил.  Осветяват се всички въпроси, които са свързани с материалното ни състояние, съответно- разбираме какво би допринесло за по-доброто ни финансово състояние, но и какво ни дестабилизира.

Днес са твърде възможни изненади, част от тях могат да ни порадват  и да се превърнат в внезапен шанс за облагодетелстване, така че да придобием нещо желано, но не са изключени и повишени разходи, в по-неприятна форма- загуби, които няма да са случайни, а следствие на натрупани негативи в миналото, които сега ескалират и спонтанно изплуват на повърхността.

В оптимален случай повишени разходи са възможни  поради инвестиции в нас самите, бъдещото ни развитие, така че да си доставим някакво удоволствие, защото Телец  обича да си угажда, за да подобрим атмосферата и т.н.  Полезно е днес  да се разграничаваме ясно  от хора или обстоятелства, които могат да ни нанесат щети, ако има такива около нас, това ще бъде особено видно.

Трябва да ценим високо онези, които ни подават ръка, действат ми стабилизиращо или обогатяващо…

Лъв и останалите зодиакални знаци

Физически упражнения наум с реално отражение

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е изпълнен с множество изненади  и не протича по предварителен график. Възможни са допълнителни или непредвидени ангажименти, известия или предложения, които променят предварителните ви планове. Днес може и да се налага да защитавате интересите си  и може да се справите с това  като проявите професионализъм и последователност във вашите действия, не губите целите си от поглед и т.н. Близки до сърцето ви хора също могат да са проводник на внезапни и непредвидени ситуации, вид информация, нека това да се превърне в повод да премахнете евентуални слаби звена. Дори и несъзнателно, вие може да сложите нова стойност  на определени личности и според това- до колко може да разчитате на тях.  Ескалират повишени разходи, внезапни или непредвидени, в оптимален случай това са полезни инвестиции.

Телец, Дева, Козирог–  днес често ще се оказвате в център от внимание, но може да изненадвате околните, вероятно и не без причина, а защото част от тях също се държат по-непредвидимо и ви предизвикват. Добрата новина е, че в повечето случаи силата е на ваша страна, вие може да насочвате тенденциите в избрано от вас направление. Действате спонтанно, но и справедливо, може да предизвикате промени, които да се отразят на вас самите, но и на най-близката ви среда на съществуване, на вашия дом и семейство, но не само.  Ако има нещо натрупано във времето и такова, което не е намерило решение, то днес ще ескалира и ще ви подтикне да вземете  съответни мерки, така че или да се намери изход и вариант или пък определени хора или обстоятелства- да останат зад гърба ви.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят може да изисква от вас повишена адаптивност, за да се справите с внезапни ситуации, понякога изненади, които променят предварителните ви планове. Информационният поток е много усилен, може да узнаете тайни, от които да се възползвате… Мнозина ще могат да сглобят една цялостна картина, за да направят важен избор, избират посока и т.н.. Околните може да се държат в по-непредвидимо, ако има някой слаби звена в отношенията ви, днес те ще бъдат по-видни от обикновено, но това може да се превърне в повод да изчистите евентуални недоразумения.

Риби, Рак, Скорпион–  днес няма да ви липсва внимание и компания, ще се намират хора, които да ви разтоварват, да се  превръщат в проводник на приятни емоции.   Все пак не всички  ще са чак толкова добронамерени, така че е полезно да не се предоверявате.   Не са изключени  изненадващи новини и предложения, които ще ви покажат  на кого и в каква степен може да разчитате. Във вашите взаимоотношения се осветяват всички силни и слаби страни  и то по един  спонтанен, понякога неконтролируем начин… Но случващото се не е случайно, то може да отключи разискване на въпроси, които са се натрупали във времето, но са останали без решение.  Високата адаптивност, креативност, вид разбиране- ще се превръщат в повод да превъртате всички предизвикателства в полза,  така че да укрепите онези отношения, които са перспективни. Ако внезапно скъсате някой контакти, значи те нямат място в бъдещето ви развитие  или се нуждаят от по-сериозно обновление, промени и т.н.