Дневен хороскоп за 02 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
203
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

До 12:30 БГ време Луната е в  Телец, а след това преминава в Близнаци. Докато Луната е в Телец може да сме склонни да преувеличаваме всичко хубаво или лошо, когато става въпрос за собствения ни интерес, някак си ще сме по-склонни от обикновено да воюваме, за да спечелим или задържим онова, което желаем или поне да се предпазим от загуби.

Всъщност от днес и през идните около два дни- мнозина действително ще воюват, така че да не позволят да бъдат изместени, да не подменят желания, позиции, онова, което са завоювали до този момент.

В следобедните часове  тази тенденция ще прерасне в спорове  и от рода на- кой какви ангажименти има, дали ги изпълнява правилно и точно, растат претенциите, изискванията, а това по един естествен начин може да предизвика и конфликти.  От тази гледна точка  днес и през идните около два дни  ще се изисква да бъдем по-толерантни, гъвкави в общуването, защото при по-резки изказвания  ще предизвикваме точно обратен от желания резултат  или това ще бъде промяна, излизане от статуквото, но крайният резултат не е много ясен.

Всеки сам може да прецени своята стратегия  и според собствените си възможности, увереност  и т.н.

Таро-дневен хороскоп

Нумерологичен месечен хороскоп

Индивидуален хороскоп, натална карта

Овен, Лъв, Стрелец– през първата част от деня  от вас Може да се изисква да наваксвате с ангажименти, които са изостанали, не е изключено да се разпилявате в различни посоки и да сте малко по-натоварени от обикновено.  От вас ще се изисква  да бъдете внимателни, за да защитите интересите си, така че да спечелите нещо, а не обратното. В следобедните часове ежедневието пак така е натоварено над средното ниво, но може да получите важна информация относно ваши ангажименти, вие самите може да влизате в спорове относно права и задължения.  Сега е моментът  да превъртите някои предизвикателства в полза, ще имате такава възможност като изказвате спокойно претенциите си и защитавате интересите си, но все пак трябва да сте внимателни, да не преминавате определени граници на добрия тон, защото аспектацията на звездите предразполага към конфликти, които не са продуктивни.

Телец, Дева, Козирог–  през първата част от деня  може да ви се налага да защитавате  авторитета си и извоювани вече позиции, вашата репутация по различни поводи, вие може да се справите, а също така да набележите- печеливши ходове и перспективи  в по-далечен план. В следобедните часове  напрежението расте поради повишение ангажименти, понякога конфликт на интереси.. В оптимален случай- ще харчите повече за вас самите, за любими хора, за доброто ви настроение дори. Въпреки всичко през втората част от деня следва да сте по-внимателни по теми  приходи и разходи, на кого може да разчитате, кого трябва да отстраните от пътя си, за да  избегнете евентуални загуби.

Водолей, Везни, Близнаци–  през първата част от деня  може да се разпилявате между лични и служебни въпроси, между такива, които са изостанали във времето, но не са намерили отговор и решение, в този процес- може да узнаете тайни, да стигнете до вид прозрения, да вземете важни решения, така че през втората част от деня- вие все  по-малко ще сте склонни да правите компромиси,  може да се почувствате предизвикани да реагирате по-крайно или по-остро, така че да промените обстановката, ситуацията и т.н. Ако добре сте избрали посоката, тогава всичко ще е наред, трябва да се има предвид, че ще имате избор, това е сила, но и отговорност.

Риби, Рак, Скорпион–  през първата част от деня може да водите разгорещени разговори, те ще осветят важни за вас отношения, могат да доведат до преобразования във вашите връзки, пазете се от евентуални преувеличения, изкривяване на действителността… Все пак не е изключено да узнаете тайни или скрити процеси да излязат наяве, но знанието винаги е полезно. В следобедните часове  се налага да проявявате повишена адаптивност към близкото си обкръжение, ако са се натрупали недоразумения между вас, тогава те ще ескалират и нека това да се превърне в повод да бъдат отстранени, а не нещо друго. Задълго- важни за вас хора, енергични и инициативни личности, ваши партньори- ще се оказват ключ към успехи, превъртане на предизвикателства в полза, така че водещо условие за вас трябва да бъде укрепването на тези отношения, ще имате такава възможност, но вероятно и с известен компромис,  особено сега, когато някой различия ще са по-видни от обикновено.