Дневен хороскоп за 03 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
166
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

26 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната днес е в Близнаци, така че ще продължи да разгорещява и раздухва разяснителни разговори, ще ни носи важна цена информация.  В този процес можем да разчитаме на по-голяма гъвкавост в общуването, когато защитаваме интересите си, ще бъдем по-общителни, разговорчиви и така е правилно, защото чрез дар словото си, целенасочени действия в посока- създаване и укрепване на полезни връзки, получаване на вид подкрепа и одобрение като водещ мотив, ние ще можем да постигнем чудеса, да превъртим евентуални предизвикателства в полза, да осъществим свое желание и т.н..

Но не бива да разчитаме на толерантност и разбиране, ако някой противостои на интересите ни.

В такъв случай- можем да очакваме конфликти, които са на база компромати, словесни двубои, манипулации, нерядко целта ще  оправдава средствата, така че ще е хубаво да внимаваме на кого се доверяваме, допускаме до себе си и т.н.

При всички случаи- денят е наситен от новини, комуникацията  и желанието да споделяме мисли ще ескалира в пъти.

Ако амбициите не са чак толкова големи, тогава денят ще бъде по-скоро приятен,  мнозина ще се разтоварят на сладки приказки, ще намерят начин да си доставят удоволствие в  подходяща компания, като намерят време и за развлечения или прекарат повече време навън.

Известно напрежение, което ескалира през последните дни, днес може да се разтовари или да се канализира в определена посока, това напрежение приоритетно е свързано с важни за нас взаимоотношения, така че денят е определящ точно за връзки, съответно дали те ще се заздравят или скъсат.

Отличен признак е, ако днес подобрим определени контакти, значи сме преодолели вид предизвикателство,  насочили сме го в една по-позитивна посока… Прекратяването или усложняването на определени отношения, едва ли ще може да се възстанови, добре е да се има предвид.

Лунен календар за август 2021г., вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Вашият нумерологичен подпис е…

Тест: Посланията на любовта

Нумерологичен хороскоп за деня

Овен, Лъв, Стрелец–  днес няма да ви липсва внимание и компания, напротив, ще се намират хора, които да ви разтоварват от известно напрежение, което ескалира в последно време, защото ви подкрепят, разбират и т.н. В друг случай- днес можете да превъртите някои предизвикателства в полза като преодолеете трудност, която е заставала между вас и околните или важни за вас личности.  Денят е много показателен  за това на кого и в каква степен можете да разчитате. Същевременно точно днес може да въздействате и да насочвате приоритетни за вас контакти.  Възползвайте се по оптимален начин!

Телец, Дева, Козирог– в последно време  от вас се изисква голяма адаптивност, така че да преодолеете някои предизвикателства, които се свързват с базисна сигурност във вашия живот, тя може да обхваща чисто финансови приоритети, такива, които са свързани с кариерното си развитие, репутация или най-близка среда на съществуване. Ето че днес, могат да се намерят начини и варианти, така че това предизвикателство да бъде преодоляно, вие може да обсъдите бъдещи и по-позитивни перспективи за вашето развитие, а може също така да вземете важни решения, които да имат позитивно отражение върху доходите ви.  Повишени разходи все още са твърде вероятно, но може да намерите компенсации, ако търсите такива  във вид подкрепа и т.н.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес всичко може да ви се получава с по-голяма лекота, често се оказвате в център от внимание, защото инициативността ви е много висока, същевременно, вие може да разчитате на убедителност, чар, ораторски способности, чрез които  превъртате предизвикателства в полза. Това е ден, през който влияете над средното ниво на бъдещи перспективи на развитие, вашите собствени, но и на близкото ви обкръжение, възползвайте се по оптимален начин. Ще забележите, че днес думите ви имат по-голяма чуваемост, няма да ви липсва внимание, компания, информационният поток е много усилен, не са изключени разяснителни разговори, важни новини и т.н..  Въпреки всичко, в душата ви може да е неспокойно, защото се налага  да преодолеете някой предизвикателства, така че да утвърдите авторитета си, да не позволите да бъдат подменени интересите и мнението ви.  Денят е много подходящ да въздействате на всичко това, така и ще бъде, стига да не са преминати определени граници в миналото.  Прекратени контакти или усложнени такива, трудно ще се възстановят, така че внимавайте и насочвайте предпазливо и с визия за по-далечното бъдеще.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е важен  за професионалната ви реализация, вие преминавате през някаква турболенция, която касае доходи, текущи ангажименти, репутация, бъдещи перспективи на развитие, които засягат вашата сигурност, чисто финансова, но не само, може да е вид сигурност, базисна и т.н.. От вас се изисква да пренаредите приоритетите си така, че да бъдете по-успешни, но и по-здрави, без да се претоварвате  с излишни дела… И така, днес мога да се оформят варианти за това, които да ви разтоварят от евентуално напрежение. В друг случай вземате важни решения, ескалират промени, които имат своето отражение върху всичко гореизброено  и то може да е напълно във ваша полза, ако в миналото сте действали в тази посока  или пък днес проявите висока инициативност, включително  като се постараете да получите вид подкрепа и одобрение от страна на хора, които могат да ви бъдат полезни, да ви подадат ръка, ще има такива, част от шансовете са ми ще застават на пътя ви, но други е добре вие да инициирате  чрез преговори, разяснителни разговори и т.н.