Сватбен фотограф за Благоевград и Югозападна България

11
149
Добави коментар
obiavite
obiavite

Ако Ви предстои едно от най-щастливите събития, а именно сключването на граждански брак, но все още не сте избрали фотограф за заснемане на това вълнуващо събитие, то тогава тази публикация е точно за Вас. Имаме решение, и то е Dzhunev Photography.

Джунев Фотографи предоставя услуги по заснемане на всякакви събития от повече от 10 години. Заснемането става с висококачествена техника, а кадрите биват обработвани и  предоставени, след детайлен анализ и подобряване на техните нюанси, фокус, контраст.

Сватбен фотограф Благоевград, Сандански, Петрич

Цените за фотографски услуги за Благоевград и региона, що се касае за заснемане на сватбено тържество са наистина изгодни, а качеството – безупречно.

Джунев Фотограф работи в следния обхват на дейности:

Заснема събития в градовете София, Благоевград, Дупница, Сандански, Петрич, Банско, Разлог, Перник, Симитли, както и други населени места.

Много често бива викан за втори фотограф при по-големи събития, като сватбени тържества с гости над 100 човека, най-често събития, случващи се в град София.

Сватбен фотограф Благоевград, Сандански, Петрич

Важно е да се каже, че Dzhunev Photography предлагат качествено заснемане, като по желание на клиентите може да се подсигури фото и видео заснемане. Естествено, в повечето случаи се търси само фото заснемане, но не са малко случаите и на поръчка на фото и видео, в комплект.

Ако желаете, можете да отправите запитване на телефон 088 999 62 62.

Официална страница на Dzhunev Photography е https://www.dzhunev.com/, а в Инстаграм можете да видите и последвате профила на @DzhunevPhotography.

Екипът на Dzhunev Photography предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти следните услуги: Видео заснемане на тържество, абитуриентски бал, кръщене, сватбено тържество, годеж, рожден ден и други. Заснемане на рекламни клипове Заснемане на документални филми Видео заснемане на пресконференции и семинари Фирмени и детски партита, Заснемане на юбилеи както и всичко, което желаете да запаметите като Ваш скъп спомен.

Заявете ден и час за заснемане още днес и имайте предвид, че графиците до края на годината са на 60 % заети.

Успешни мигове и до нови срещи!