Дневен хороскоп за 05 август 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
164
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

28 лунен ден, Луна в Рак

Луната днес е в зодиакалния знак Рак, традиционно през това време ние сме по-емоционални от обикновено, но също така сензитивни, можем да разчитаме на интуицията си, на инстинктите си- над средното ниво. Препоръчително е да се доверяваме на вътрешния си глас и да не го пренебрегваме.   Мнозина ще реагират точно така…

Не са изключени важни събития или такива, които са показателни, свързани със съответни решения или развръзки, тази тенденция ще се усили утре, понеже клоним към приключване на един лунен месец.

Можем да усилим тази тенденция чрез собствената си инициативност, въпреки че по-голяма част от тенденциите  вече са набрали скорост и се движат предимно по инерция.

Денят е показателен дали се движим в правилна посока, доколко можем да разчитаме на най-близкото си обкръжение, влияе най-силно на тази сфера от нашия живот…

Денят е подходящ да укрепим  емоционални връзки, да подобрим фона си на съществуване в дома и семейството  подчертано, но не само.  Когато държи на някой, ние ще го показваме  чрез загриженост, съпричастност и взаимопомощ.  Всъщност така ще разберем сега кой истински държи на нас, това ще бъде доста видно, дори и поради факта, че трудно се играят роли. …

Лунен календар за август 2021г., вижте кои са щастливите ви дни, планувайте успехите си!

Нумерологичен дневен хороскоп

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец–  днес може да имате нужда да намалите темпото   или пък да обърнете малко повече внимание лични приоритети, на ваши близки, на дома и семейството си.   Денят е подходящ да хармонизирате и по-добрите най-близката си среда на съществуване. Може да сторите това чрез повече взаимност,   демонстрация на загриженост, вид помощ и т.н..  Най-силно влияете на тази сфера от вашия живот. Като минимум разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Днес може да спечелите нещо  чрез вид подкрепа от хора, които влияят на благосъстоянието ви.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да проведете доста емоционални разговори, повечето от тях ще бъдат позитивни, могат да се превърнат в проводник на внезапни и допълнителни възможности… Денят дава шанс да се укрепят важни за вас  връзки, партньорски отношения, лични или делови.  Денят е подходящ за преговори, за привличане на вид подкрепа, ако се нуждаете от такава.  Може да получите ценна информация затова- кой ви подкрепя,  В каква посока се развиват  вашите контакти. Същевременно на тази сфера влияете най-силно, въпреки че по-голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, вие все още може да насочвате,  възползвайте се, думите ви имат широко отражение.

Водолей, Везни, Близнаци–    денят е натоварен с множество ангажименти, показателен за професионалната си реализация и ако днес всичко е наред, може да очаквате същото и в бъдеще време, значи те на верен път и т.н. Можете да подействат е позитивно  на вашите доходи чрез вид подкрепа и одобрение от хора, които влияят на благосъстоянието ви.  Денят е подходящ да преговаряте за интересите си, като минимум разбирате- от каква посока може да очаквате вид успехи, които ви действат обогатяващо- буквално и в по-широк смисъл.

Риби, Рак, Скорпион–  инициативността ви днес ще е много висока  и може да направите пробив в избрано или предпочитано от вас направление.  Може да се доверявате на интуицията си, не е изключено да имате  предчувствия, да реагирате спонтанно  на някои предизвикателства, но в повечето случаи  действията ви ще бъдат правилни, така че да се защитите или да извлечете полза.  Намирате съмишленици, ако се нуждаете от такива…  Дни преди Новолунието- вие може да действате така, че да усилите  позитивни резултати, към които сте се стремели дълго  или да оставите зад гърба си онова, което ви тежи. Влияете на  случващото се подчертано, възползвайте се по оптимален начин.